Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati TOATE datele personale, acesta incluzind un numar de telefon, adresa de domiciliu, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
salut,clar ca o sa ne plimbam nu o stau numai la plaje,chiar ne gindeam cum sa facem,ori ne campam intr un loc si de acolo cu masinile ne plimbam,vizitam sau impartim sejurul in 2-3 campinguri.vorbim si la Pusnicu stabilim o zi ne intilnim cu toti si stabilim in asa fel incit sa multumim pe toata lumea.
Hymer Exsis T-474
tel 0770497302,gabyiancu@yahoo.com
Pentru echipajele care doresc sa mearga in Grecia alaturi de noi,va astept in weekendul din 17-18 martie la Mogosoaia , pentru detalii si organizare .
Ma puteti contacta la tel pentru detalii.
Hymer Exsis T-474
tel 0770497302,gabyiancu@yahoo.com
Ciprian, avem o reducere de 10% din ce tarif?
Asa cum am spus eu prefer off dar, nu exclud sa trec prin acele campinguri in perioada in care sunteti acolo.
Daca ma asez cu camperul in camping si intind totul, ma voi decide mai greu sa mai plec , ceea ce pentru cei cu rulota nu e o problema pentru ca lasa rulota asezata si pleaca su turismul.
Voi urmari cu interes ce veti decide si oricum va urez o super vacanta.
Exista oameni care stiu foarte multe. Cati dintre acestia pricep ce stiu?
Si eu prefer off camping , dar am zis sa mergem in camping in ideea de a putea pleca cu masina pe o insula de exemplu si sa ne intoarcem seara la h 22,,, nu strang tot calabalacul , in camping le las afara toate ...
am vb la tel si pe mail in ambele locuri si am obtinut in conditiile in care suntem mai mult de 6 echipaje ( si suntem sigur pt ca mai am cativa care vin, dar nu scriu pe forum ) , o reducere de 10 % fata de preturile de lista , preturi ce pot fi accesate pe site-ul campingurilor respective la care am facut referire intr-una din postarile mele anterioare .
MI-ar face mare placere sa ne acompaniezi , mai ales ca avem multe de cules de la tine , din ce -am vazut esti mai "PLIMBAT " ca noi ..... si relatezi intr-un mod placut .. experientele traite ..
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India
Scuze , nu deschisesem pagina
Am vazut locatia acum si pozitia e foarte interesanta. Umbra, plaje buna, preturi nu mici, dar acceptabile pana la urma (o familie cu rulota si masina va plati circa 25 euro pe zi).Zona aia este stanca abrupta spre plaje si coborarea spre camping e greoaie. Campingul pare mic si e posibil sa nu gasiti locuri pentru toti mai ales apropiati.
Cred ca ar fi bine ca inainte cu 2-3 saptamani sa platiti un avans si sa rezervati la data stabilita o zona cu cele 6-10 locuri cuplate, altfel veti sta imprastiati.
Dar in apropiere sunt locuri excelente de exemplu Vourvouroy.
Eu inca cochetez cu ideea sa merg in Turcia cu escale si in Grecia. Inca nu m-am hotarat.
Exista oameni care stiu foarte multe. Cati dintre acestia pricep ce stiu?
Este tentanta ideea . As vrea sa fac si eu o Grecie in iulie ,dar nu stiu exact sigur cand voi avea concediul . Pentru cei care cunosc ,va rog ,mai multe detalii . Multumesc
primul camping la care eu si Ciprian dorim s-a facem parcarea rulotelor,plaja,excursii si dezmat pe Sithonia este Kalamitsi.Rog pe Gabi Iancu si ceilalti insotitori sa-si dea cu parerea vizavi de camping.
Emanuel Dobre
octavia 2& Knaus tf 450
kosovo_manu@yahoo.com
0757046787
Pt mine asta e nr 1 , imi place are si piscina, preturi cat de cat ok , ,,, situat pe plaja...... e prima mea optiune ...
Daca ne face si un discount zic sa stam 10 zile , daca nu ....... stam 5 aici si 4-5 in altul sau unii inca o saptamana.... depinde, DAR pt mine asta e nr 1 http://www.thalattacamp.gr/
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com