Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Buna ziua tuturor
Ma numesc Gherghina Laurentiu iar echipa mea contine un supervizor (senzorul meu de gaz din rulota ) adica mama, trei mici jucatori de tenis adica Dani 7 ani, Andrei 3 ani si o frumusica fata de 6 luni(de la care sper sa primesc la batranete o cana de ce o vrea ea sa-mi dea) si o superba si intelegatoare sotie (este langa mine cand scriu randurile astea) :roll: .Detasamentul mai contine o frumoasa rulota Hobby Excellent 540 VL care este trasa de 90 da cai batrani dar intelepti ai unui Isuzu bighorn sau cei 150 de cai mai tineri ai unui Renault Laguna din 2007.
Sper sa ne vedem la cat mai nulte intalniri.
Am avut placerea sa-l intalnesc pe Laurentiu si sa-l zaresc pe baiatul cel mare.
O familie frumoasa care, cu siguranta, va participa la intalnirile noastre.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com
Bine ati venit printre noi!
Imi place stilul vostru , imi place echipajul , m-ati facut sa zambesc in dimineata asta asa ca...sa ne vedem cat mai curand "pe viu",nu?
De unde sunteti?Completati-va profilul.
Bine ati venit in rindul nostru.Sa va bucurati intreaga familie de iesirile in natura si aveti grije ca "detectorul "sa fie prezent mereu si in functiune. Zile bune va dorim .
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Bun venit in familia noastra de rulotisti veseli,fromoasa prezentare ,mai ales dedectorul de gaze,e super.Fi bine venit si sa ne vedem sanatosi janOmvesel Ploiesti.