30 Ianuarie - Ziua de 30 am facut-o casnici, adica pe linga camper. Ca sa nu ne aglomeram si pt ca muream de pofta, Maria a facut o "..." va dati seama din poza.
Am zis ca nu mai pun poze cu "produsele finite", ca sa nu ma mai injure prietenul nostru. Campingul se cam golise, ramasesem decit citiva, dar sincer, arata chiar bine.
Am fost zgircit la poze,dar am prins si camperul olandezilor ce stau 3 luni aici. Chiar daca e mic si e model mai vechi, arata foarte bine si daca oamenii se simt bine e ok
Pe 31 planificasem un cules de mandarine din livada si dupa masa un shoping in Moncarapacho cu bicicletele, pt ca ne trebuiau si cite ceva pentru ziua de 1 Februarie..
----------------
31 Ianuarie 2012 - De dimineata am semnat condica la Johnnye cu banana, am facut si un mic clip cu cit de frumos minca, apoi am mers la livada, dar pregatiti cu chifle.
Intre cele doua de mai sus, s-a exacutat " actiunea lenjeria " caci era asa soare si daca tot schimbam data, trebuia si lenjeria...Am facut un pic de tiganie, dar nu eram unici..
Acum ati vazut pentru cine luasem chifle in livada, pentru ca deja stiam ca ne intilnim cu musafiri patrupezi, dornici de noi cunostinte... De ponei stiam , dar de minz, nu.
Patronului, i-am dat un mic platou cu " asa ceva ", ornata de mine ..cu ce-am avut la urgenta, care dupa ce-a gustat-o, se tragea de ureche...Asa fac ei, cind ceva e f. bun..
Ca rasplata, am primit in dar "asa ceva". Aici a fost blocaj. Nu aveam ochelarii si nu prea realizam amanuntele, Maria ridea..Ma uitam scceptic si bineinteles ca am realizat
Cred ca sint in pom daca nu as avea mincarea noastra romaneasca. Nu zic ca nu or avea si ei destule produse f. bune, dar puteti sa rideti, eu insa caracatita...nu servesc :lol:
.