Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Bun venit pe ClubRV Florine !
Fa-ti timp si un Panoul utilizatorului - Profil completeaza locatia, ca sa stim si de unde esti !
Sigur ne vom vedea vara asta ! :D
Salutare tuturor...ma numesc Valentin Cojocaru,am 35 de ani,sunt din Bucuresti si imi place sa ma plimb ( mai mult in strainatate decat in tara )
Deocamdata nu am autorulota , la ultima iesire din 2011 am inchiriat o rulota...din putina experienta capatata , pot spune fara sa gresesc ca pt noi ( eu si sotia mea ) ar fi mai nimerit un camper , pe care speram sa-l achizitionam anul acesta...
Bine v-am gasit !!!
Buna ziua.
Ma numesc Edi, sunt din Bistrita. Am un Ford Focus 1.6 diesel si vreau sa-mi cumpar o rulota potrivita pentru el, pentru mine si logodnica mea.
Cautand rulota pe internet am dat de acest forum. Felicitari celor care l-au infiintat si il mentin.
Va doresc toate cele bune!
Ford Focus 1.6 diesel la care-i caut pereche (rulota)
Bun venit tuturor colegilor, Edi fa o cerere aici : viewtopic.php?f=22&t=3467&start=15 pentru a ti se schimba userul in numele real asa cum avem cu totii, in felul acesta ne cunostem mai bine si la o eventuala intalnire este mai usor de retinut un nume decat ''eddieas77''.
Multumesc de intelegere !
Buna ziua tuturor. Numele meu este Daniel si sunt proaspat "injectat" cu microbul rulotistilor asa ca momentan devorez cu mare placere toate informatiile pe care le gasesc aici cu privire la beneficiile unei rulote. Intre timp caut si o rulota pe care sa o pot atasa la un cruze 1.8 pe benzina, dar mai este mult din iarna asta se pare asa ca nu ma grabesc sa achizitionez o rulota. Pana atunci numai de bine tuturor!