Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Astazi ne-am ales si noi cu o casuta pe roti, cumparata de la un membru al acestui Forum. Multumim Nicky !
Este vorba de un Sprite Musketeer de 4 locuri cu toate dotariile pentru un confort decent.
Tin sa va precizez ca nu am mai tras nici macar o remorca in viata mea, deci sunt practic inceptator. Astept sa ma ajute domnul Nicky sa merg cu ea la RAR si sa finalizam actele.
Saptamana aceasta ma duc sa instalez si partea electrica la cui-ul montat deja. Am sa pun doua prize de 7 pini, la fel cum are si rulota.
Primul drum va fi acela de a muta propriuzis rulota de la domnul Nicky la noua adresa, undeva in judetul Giurgiu in comuna Gostinu (langa Dunare), unde am o cusuta de vacanta (pe pamant de data asta) si o curte destula de mare (1000mp). Da, am sa va invit intr-o zi de vara cu rulotele la mine in curte. Avem si scena ! Acolo va ramane tot timpul cat nu merg cu ea in deplasari (sper sa fie cu voi prima iesire).
De altfel, mai mult decat sigur, va voi bombarda cu intrebari pe parcursul timpului deaorece inca nu am nici un fel de experienta cu rulota...Sper sa nu deranjez prea mult
Cat despre noi doi , Aneta si Dinu, asteptam sa ne distram si sa ne simptim bine alaturi de voi si de tot ceea ce ne ofera mama natura. Mai mult ca sigur, nu o sa uit acasa nici muzicuta, nici chitara....si nici nevasta.
Bun gasit din nou si sa auzim numai de bine.
Dinu si Aneta
Dinu Zabrauteanu
Sprite Musketeer (92), Opel Zafira 1.8 (2001)
Felicitari pentru achizitia facuta si totodata un calduros bine ati venit in marea familie a celor dornici de natura.Sa o stapiniti sanatosi si sa va bucurati din plin de ea .Va urez cit mai multe iesiri si vint din spate.
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Da suna foarte bine invitatia ta ,speram sa ii dam curs cat de curand ...dar si tu sa dai curs iesirilor alaturi de membrii clubului mai ales ca avem nevoie de chitarist langa focul de tabara .
Bine ai venit....daca reusiti poate venit de intai martie la Rasnov...si cu ocazia asta vei cunoaste o parte din marea familie a clubului...si cu siguranta vei gasi raspunsuri la multe din intrebarile tale..
Sa o calatoresti cu placere..:)
Asa cum spune si titlu...Dinu a stabilit un record .
In ce consta acest record ??
La data de 31.01.2012 ora 14.00 a facut cerere pt a se valida contul ...ulterior a citit regulamentul, a rasfoit un pic forumul ,a facut prezentarea pe acest topic dar in acelasi timp sa si decis sa ne devina coleg in Club ...a citit topicul cu pasi care trebuiesc facuti ....a facut transferul bancar online ...SI..intr-o ora si jumatate de la validarea contului a devenit membru cotizant .
Bine ai venit inca odata iti urez si felicitari pt decizie dar si pentru RAPIDITATE .
ps;pt ai rasplati aceasta rapiditate il sun pe Costel sa ii dea cardul FICC ,,ieri,, :mrgreen:
Salut si bine ai venit printre noi (rulotistii) , cunosc rulota si este foarte buna chiar ma bucur ca a ajuns pe maini bune . Te asteptam la prima iesire sa faceti cunostinta cu familia noastra a celor pasionati de rulotism .
Ma bucur Dinu ca te-ai inscris in club, sa va bucurati de achizitie, atat eu cat si ceilalti colegi te vom indruma sa petreci zile frumoase in cadrul intalnirilor organizate si vei gasi raspunsuri si la intrebarile ulterioare.
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India