Multumesc Valentin, o sa facem in asa fel, incit sa fiti cu noi in excursie, asta am si vrut. Dupa ce ca iarna e grea, macar un pic de caldura prin PC sa transmitem.
Pt Nelu din Galati : Sint Mihai, Nelule, nu-s domnul.. :) Facem si clipuri, ca deja am multe ce trebuiesc grupate. Aici am si timp.Caut fondul sonor care sa fie ok..
27 IAN - Vineri - In cursul diminetii, am dat sms colegilor de la Exis, ce erau plecati in estul Portugaliei, cu coordonatele GPS ale campingului. Plecasera spre noi.
Patronul portughez ce aduce a Zorba Grecul, trecuse pe la noi si ne anuntase ca dupa masa, vrea sa ne arate cite ceva prin camping. Maria a hranit " garda de corp "
Eu am facut citeva poze la intrarea in camping. Prima reprezinta de cind dateaza proprietatea, adica din 1877.. si a doua, distractiva, o greutate originala pt bariera
Ma amuza teribil acest om, care a gasit atitea variante de a improviza orice, oriunde. Simpatic foc si foarte popular portughezul. Gaseste intrebuintare pt orice lucru
A urmat o vizita pe la grupul sanitar pt spalarea vaselor. Pina sa se treaca si la spalarea rufelor in familie, am zis ca ar fi bine sa vedeti ce simplu si frumos e facut..
In apropierea grupului sanitar, sint parcate citeva rulote, banuiesc ca-s ale unui circ. Sint lungi, imense, una chiar pe 3 axe. Mai bine postez , sa le vedem impreuna.
Pina sa mergem cu gazda , pentru a ne arata ce are el special, pentru cazare, ne zicea de o casuta pentru turisti, am vazut o forma originala de a coace portocalele..
In final, am trecut pe la poarta, pe la Johnnye si am zis ca-i bine sa avem si o imagine de la intrarea in camping. Mi-a retinut atentia, programul de intrare in camping..
.