3 luni in camper / 2012 / Mihai Rusu

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Scrie răspuns
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Re: 3 luni in camper

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Te rog sa salvezi coordonatele campingurilor in care umblii ca poate ne va fi de folos. Poti sa-mi spui cam ce dstanta e din campingul asta pana la ocean (plaja)?
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

Sanduleeee, din bugetul de excursii in strinatate, am taiat ceva luna asta, pt ca am intrat pe economic 29 de zile..dar dupa 1 Martie ne asteapta altii 5000 km inapoi..
Asta numai daca nu o veni vre-un echipaj ce nu mai vrea zapada si sa ne tina de urit si in martie, ca atunci lungim vacanta ! Vezi cu mielul, cu Pastele,ca se apropie !

Gigi, urmeaza descrierea " campingului de vis ". Chiar ieri m-a plimbat portughezul si mi-a aratat ce cazare a pregatit, pt cei ce vor sa vina cu avionul...o sa vezi .. :)
Coordonate, detalii, adrese, etc, cam scriu pe forum, acolo unde mi s-a parut important. Gasesti si vei gasi. In plus, iti aduc si buteliile si-ti zic si de unde sa le umpli.

Traiane, ne-am bucura sa ne fiti alaturi. M-ai cam citit la faza cu foarfeca...da m-ai citit bine! Chiar eram necajit din cauza la ce citeam prin forum, dar, mi-a trecut..
Zilnic umblam cite un pic si descoperim ca nu de nebuni au scris nemtii si olandezii despre Portugalia ca-i belea , caci chiar este. Merita 100% osteneala de o luna aici !

Imagine

Cea mai fericita fiinta cred eu , nu stie de facturi, nu stie de probleme, de politica, de zapezi, de forumuri, de obligatii ...si mai traieste si in Portugalia la caldurica !

.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

26 Ian - Camping "de vis"- Stationarea ne-a prins bine. Am simtit odihna cu adevarat. De dimineata am lenevit , apoi am tras o tura pe la receptie, la prietnii mei noi.
Tipase Johnnye, ca din gura de sarpe si nu stiam ce se intimpla...Cind ma duc, ce vad, Johnnye, nu mai avea loc sa se plimbe pe birna, caci ii ocupase locul cocosul..

Imagine

Imagine

Imagine

Nu va uitati la ceasul garii din poza ca e numai de frumusete.. Uite asa, mi-am petrecut ziua cu vietuitoarele, timp in care am facut si citeva filmulete, pt amintire.
Nevasta-mea si-a hranit trupa de catei si s-a bagat la plaja. Era o zi chiar de plaja, cu toate ca in prognoza era anuntata si o ploicica, dar ce mai conta un strop doi

Imagine

Spre seara, am deschis televizorul. De pe antena satelit nu am prins mare lucru la liber, insa cu cea mica terestra, ne-au intrat foarte clar, 5-6 posturi portugheze.
Mare lucru am zis, poate asa mai invatam si limba, cit om sta pe aici. Si sa stiti ca daca nu se aseamana cu spaniola, sint destule cuvinte care le poti intelege usor.

Imagine

Afara incepuse sa se inoreze si nu m-am lasat pina nu am facut o poza si la adfintit. Nu e ea artistica, dar e ok. Miine dimineata prezint campingul si imprejurimile.

Imagine

Va dorim Duminica placuta, cu cit mai putin ger si viscol...Ce am vazut acasa, m-a cam pus pe ginduri, mai ales ca am vorbit si cu Ana, care-mi zicea ca-i ger de ger..
.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Valentin Cojocaru
Membru forum
14
Data nasterii: 08 Aug 1976

Mesaj de Valentin Cojocaru »

Nenea Rusu nu pot sa va zic decat un mare MULTUMESC sau mai bine zis MULTUMIM pentru minunatele postari si imagini...incerc sa calatoresc odata cu dvs. in maxi-vacanta pe care cu "stoicism" o suportati la multe grade peste 0.
Daca s-ar infiinta vreodata o universitate de calatorii dvs. a-ti fi numit , fara doar si poate , rectorul acesteia , iar doamna Maria ar fi decan la una din facultatile universitatii.
Asteptam in continuare povestea calatoriei !!!
Cele bune !
Isdraila Ioan
Membru forum
15
Oras: Arad
Data nasterii: 14 Iun 1954

Mesaj de Isdraila Ioan »

D-le Mihai,multumesc pentru cele prezentate in fiecare zi.Traseul si locatiile sunt minunate.Adevarate ore de geografie ,prezentate in aer liber ,admirabil de dvs.Urmaresc fiecare pas facut si ma simt si eu ca si altii cred,alaturi de dvs.Va doresc sa aveti parte numai de zile frumoase ,care sa va bucure sederea.Asteptam cu sufletul la gura alte si alte fotografii , video clip-uri ale zonelor ce le vizitati. :o
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

Multumesc Valentin, o sa facem in asa fel, incit sa fiti cu noi in excursie, asta am si vrut. Dupa ce ca iarna e grea, macar un pic de caldura prin PC sa transmitem.
Pt Nelu din Galati : Sint Mihai, Nelule, nu-s domnul.. :) Facem si clipuri, ca deja am multe ce trebuiesc grupate. Aici am si timp.Caut fondul sonor care sa fie ok..

27 IAN - Vineri - In cursul diminetii, am dat sms colegilor de la Exis, ce erau plecati in estul Portugaliei, cu coordonatele GPS ale campingului. Plecasera spre noi.
Patronul portughez ce aduce a Zorba Grecul, trecuse pe la noi si ne anuntase ca dupa masa, vrea sa ne arate cite ceva prin camping. Maria a hranit " garda de corp "

Imagine

Imagine

Eu am facut citeva poze la intrarea in camping. Prima reprezinta de cind dateaza proprietatea, adica din 1877.. si a doua, distractiva, o greutate originala pt bariera
Ma amuza teribil acest om, care a gasit atitea variante de a improviza orice, oriunde. Simpatic foc si foarte popular portughezul. Gaseste intrebuintare pt orice lucru

Imagine

Imagine

A urmat o vizita pe la grupul sanitar pt spalarea vaselor. Pina sa se treaca si la spalarea rufelor in familie, am zis ca ar fi bine sa vedeti ce simplu si frumos e facut..

Imagine

Imagine

Imagine

In apropierea grupului sanitar, sint parcate citeva rulote, banuiesc ca-s ale unui circ. Sint lungi, imense, una chiar pe 3 axe. Mai bine postez , sa le vedem impreuna.

Imagine

Imagine

Imagine

Pina sa mergem cu gazda , pentru a ne arata ce are el special, pentru cazare, ne zicea de o casuta pentru turisti, am vazut o forma originala de a coace portocalele..

Imagine

Imagine

In final, am trecut pe la poarta, pe la Johnnye si am zis ca-i bine sa avem si o imagine de la intrarea in camping. Mi-a retinut atentia, programul de intrare in camping..

Imagine

Imagine

.
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

CLIP FERRY RIO GUADIANA

Pentru ca tot e Duminica zi de odihna, va trimit linkul unui clip , in care putem vizita cu vaporasul cele doua maluri Portugheze-Spaniole ale riului Rio Guadiana.

http://www.youtube.com/watch?v=nFEh6HmA-9I

Se vade la inceputul clipului, portul si locatia in care este si organizat acel Stellplatz, Vila Real, plin de campere din vestul Europei. Va dorim Duminica placuta !

. :)
Irina Strimbeanu
Membru forum
16

Mesaj de Irina Strimbeanu »

Eu stau acum cu gandul ce are patronul campingului de aratat " special" daca cele vazute pana acum erau obisnuite....
Recunosc ca locatia de acum e exact pe sufletul meu si urmaresc atenta sa vad ce oratanii mai apar pe parcurs.Am totusi o nemultumire...cam neglijati camila :)
Petrecere frumoasa in continuare !
Irina, Mircea,piticii si Raya
Maria Holom
Membru forum
14
Oras: PLOIESTI
Data nasterii: 11 Apr 1958

Mesaj de Maria Holom »

Fericitilor... Cred ca va costa mai putin intretinerea pe o luna acolo, decat v-ar fi costat in Ro, avand in vedere gerurile de aici + sucul natural de citrice care-i "moca"...
Sa ne aratati cum va gospodariti cu aprovizionarea, cu rufele, cu gatitul... Da-ne si niste poze cu dusurile!
Abia astept sa vad si imprejurimile camping-ului.
Daca nu vine Serpescu sau Traian, poate venim noi :lol:
Va dorim sedere placuta in continuare si asteptam episodul...nu mai stiu care.
Camper Hymer Exsis-t 588
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

Irina, fi sigura ca nu-i neglijata camila ! Daca o cunosti pe nevata-mea, iti vei da seama, ca pe mine ma lasa nemincat, dar pe animale imposibil ...

Maria, urmeaza si alte detalii, cum ar fi Casa de oaspeti, ceva in stilul lor, rustic. Rufele si vasele, le-am lasat pe planul 2, sint doua poze, mai sus..
Unde nu ar da Domnu' sa apari cu Claudiu, macar asa o luna, sa intrati la o cura de citrice in plin Februarie :lol: Haideti, ca va asteptam la aeroport !

Diseara, sintem invitati de patronul Eugen, la spectacol in orasul apropiat, la un concert folcloric de muzica portugheza. Va dati seama ce viata grea..

Pina sa actualizam imaginile , puteti urmari, etapa a 2 a din traseul prin Italia, portiunea sudica de coasta, clip pe doua melodi ale lui Valeria Mihali..

http://www.youtube.com/watch?v=F7IND0MWKXY

PS : Daca aveti reclamatii , scrieti la administratie : Mailul il aveti mai jos , sau direct aici in vazul lumii. Scuze ca am gresit finalul punind Dec 2012.
.
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

CASA DE OASPETI - Camping Moncarapaho : La numai 300 m de camping, pe o culme, se afla o casa simpla, care la prima vedere, nu-i prea ii da nimeni mare importanta.
Impreuna cu Eugen, patronul portughez, am vizitat-o. Nu-mi imaginam ce poate fi si cum poate arata in interior, aceasta casa de oaspeti, ce partial inca este in renovare.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

S-a incercat pastrarea a cit posibil, a stilului portughez rustic, foarte multe obiecte fiind de colectie. Inauntru, ma simteam ca faca parte dintr-o secventa a filmelor western.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Nu am intrebat, daca si colectia de sticlute pline de pe servanta din spate, este tot la indemina turistilor, pentru ca in acest caz, sigur ca ar exista o activitate asigurata zilnic

Imagine

Doua-trei poze cu imaginea exterioara a casei si cu felul cum se vede campingul din acest loc. Urmeaza imbunatatiri. Alaturi este in renovare piscina de unde se vede si marea..

Imagine

Imagine

Imagine

In spate, se lucreaza la renovarea barului, in a carui incinta se afla si distileria pentru lichiorul de portocale. Cred ca in curind, merita inchiriata aceasta locatie cit si distileria.. :)

Imagine

Imagine

Imagine

.
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

RULOTA de muzeu...Cam asa am categoristit-o noi. Face parte din " patrimoniu proprietarului " se se mindreste cu faptul ca in ea a locuit citeva zile Elizabeth Taylor.
Daca da afara, nu prea i-am dat importanta, cind am vazut cum e inauntru si in ce conditie se mentine, am facut citeva poze ca sa va arat o rulota de .. ani vechime.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Cu ce materiale or fi lucrat in acele timpuri nu stiu, dar atit inafara cit si in interior, rulota arata beton, cu toate ca sta in aer liber, e drept, ceva mai caldut ca la noi.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Sper ca ati observat si "truma" care e de fapt ditamai semineul functional.. Da, este o piesa de muzeu, recunoastem, insa cred, ca-ti trebuie "maina" sa tragi asa ceva..
Am plecat spre "casuta noastra", insa nu inainte a face o prezenta pe la familionul curtii, ba pentru o mingiiere, ba pentru o gigiuleala, pentru ca-s in acelasi patrimoniu.

Imagine

Imagine

Imagine

inainte sa ne retragem, am trecut pe la "centra telefonica a garii" am rotit de manivela magnetoului, dar robotul de servici, mi-a zis ca am cartela exprirata si am renuntat..

Imagine

M-am multumit cu o imagine de apus de soare si cu ritualul zilnic al mutatului camilei de peste drum, in curte, ritual ce-l face Vasco ingrijitorul. Ce viata pe oamenii astia...

Imagine

Imagine

Imagine

.
Scrie răspuns