Se da militaria jos din pod !?

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Dan Iliescu
Membru fondator
19
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 01 Iun 1967

Re: Se da militaria jos din pod !?

Mesaj de Dan Iliescu »

Nelu , te rog mult sa imi gasesti macar o pastare a mea, ca admin, scrisa cu majuscule sau cu culori. Te rog mult sa nu ne bagi pe toti in aceeasi oala.
Camper Knaus Traveller 685
Bucuresti - Drumul Taberei
0740.136.733
iliescu@anl.ro
www.campere.ro

iliescu4751
Rusu Mihail
Moderator
20
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

Dezavantajele la Copy Paste, apar in sensul ca nu se mai intelege cine a scris ( eu de obicei daca procedam asa , boldam numele si il albastream ca si fiind textul orginal )
Nu vad nici o crima daca aceasta postare ar ramine aici -( e ca o Sesizare in final )- si noi din CD ne "autosesizam" si o vom pune in prima discutie. SARBATORI FERICITE !
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

Imagine
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Nenea Rusulica, dar nu ne-ai spus daca si aia au probleme cu regulamentul? ca sunt cam imprastiate rulotelea alea si in foisorul ala se cam aud sunete de manele :D.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

@ olah laszlo - o precizare pt. dvs : am folosit termenul de DERATIZARE fara intentia de a jigni si nimeni nu trebuie sa se simta jignit pt. ca cei vizati nu sunt cei care intra pe forum pt informatii de citit sau de oferit , si nici cei care au omis sa treaca unele date... cei vizati de mine erau / sunt cei care au creat conturi , mai multe , spre a scrie in nume fals ,spre a da PM uri cu alte forumuri create spre a ne denigra ( nu am sa scriu aici despre ce forum este vorba ..se termina cu .TK , conturi fictive , conturi neaccesate de 4 ani si fara date completate , persoane banate care de la acelasi IP scriu sub alt nume de pe 3 conturi....
OBSERVATIE : cred ca sunteti ironic daca ati completat la varsta , -1 apoi an nastere 1911 deci ... 100 de ani , ..undeva prin Transilvania , si alte lucruri , poate ati gresit - omis ,si ma insel eu .... daca mai intrati pe forum va recomand sa modificati , daca nu , va urez sarbatori fericite !
P.S. nici eu nu am completat decat localitatea , dar am trimis catre asociatie copie C.I. pt a avea card FICC.
nu cred ca e nevoie de strada si apartamentul fiecaruia , neaparat...
NU am sa mai postez aici pt ca nu am nimic de reclamat , dar nu am vrut sa se creada ca-mi permit sa jignesc colegii de pe forum !
LA MULTI ANI !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

Dan Iliescu scrie:Nelu , te rog mult sa imi gasesti macar o pastare a mea, ca admin, scrisa cu majuscule sau cu culori...
Da Dane, te inteleg, dar crezi ca eu m-am apucat sa despic firul in patru, sa trec toate anomaliile de la administrare si moderare ?
Eu nu fac clasamente pe moderatori sau admini, eu v-am dat un sfat, v-am recomandat ceva, numic mai mult.

Daca totusi vrei sa iti dau exemplul unei postari ce iti apartine si contravine regulamentului, uite, este prima facuta de tine in acest topic:
Dan Iliescu scrie:???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Ce putem intelege din acest mesaj al tau Dan ? Ai probleme la un buton al tastaturii ? :shock:

Sandu (moderatorul acestei sectiuni), te intreb, aceasta postare trebuia moderata ??? Ce zice Regulamentul de astfel de postari ? Hai sa folosim aceleasi unitati de masura. Regulamentul spune:
Pct. 1 litera g) "Regulamentul este obligatoriu pentru toti membrii forumului indiferent de calitatea lor (membri, moderatori sau administratori)..."
Dan Iliescu scrie: ...Te rog mult sa nu ne bagi pe toti in aceeasi oala.
Mi-am dat seama de aceasta dorinta a ta Dane, dintr-o postare facuta de tine in 01.11.2011 de pe celalalt forum. Acolo am vazut o mentiune a ta in acest sens.
Te inteleg si iti respect dorinta, dupa cum ti-am zis, nu am facut nominalizari, clasamente, liste sau ...adunari in oale.

@ Cristian Irimescu
Ma abtin Cristi, dar nu puteam sa-l las pe Dan fara raspuns la intrebarea pusa.

Daca din acest topic veti trage concluzia ca eu vreau raul acestui forum, va inselati ! V-a spus-o si Mihai, incerc sa am o atitudine critica in momentul in care vad ca lucrurile se deterioreaza. Daca nu considerati ca aceasta critica este constructiva si va poate face un bine, nu un rau, atunci inseamna ca orgoliile va vor intuneca mintea si este posibil sa va aratati muschii, insa nu uitati ..."Violenta este ultimul refugiu al incompetentei" (Isaac Asimov)
Asa cum acum fac o critica, de multe ori v-am apreciat activitatea si nu m-am ferit sa o fac tot la vedere, nu la telefon sau in PM-uri. Este o vorba: "numai cine nu munceste, nu greseste". Faptul ca va oferiti serviciile pentru aceasta munca voluntara este un lucru de apreciat din start, insa greselile sunt omenesti. O alta vorba spune: "sa invatam din greseli !" nu sa persistam in ele, sau sa ne facem ca nu le vedem.
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

Multumesc moderatorilor pentru modificarea Regulii ce a facut obiectul acestui topic !

Din pacate, aceasta modificare a nascut multe polemici care puteau fi evitate printr-o mai rapida reactie din partea celor in drept.
Pentru cei ce considera ca au fost deranjati in aceasta perioada de criticile mele aduse pe forum si nu au putut sa se gandesca, sa viseze la viitoarele iesiri in natura, le cer scuze lasnadu-i sa viseze frumos in continuare. Ca si in cazul telecomenzii de la televizor, aveti posibilitatea ignorarii acestor postari.

Pentru ca acest topic in continut a manifestat o critica, fac si aici cateva mentiuni legate de "critica" si modul in care eu vad acest lucru:

1. Exista o critica devenita tot mai la moda in ultimul timp, aceea a lui "Gica Contra" care este lipsita de substanta.
Tot ce ar incerca sa faca cineva, bun sau rau, acest Gica va critica. El, indiferent de suma lucrurilor bune si bine facute, niciodata nu le va recunoaste, le va critica in continuare si pe acestea. Am avut astfel de exemple aici pe forum, nu mai nominalizez.

2. Un al doilea fel de critica, este cea cu tenta, la persoana. "Criticul", urmareste peste tot acea persoana si indiferent ce ar face aceasta el o critica "il belesc pe unde-l prind" ...nu conteaza ce spune acea persoana, nu pierde timpul cu argumente ...el o critica. Aici, nu pot sa ma abtin si vin si cu un recent exemplu:
Mihai Gheorghe scrie:Mă, iar n'ai "sirvici" ...Ai probleme grave ca nu esti bagat in seama, vezi ca exista" unitati specializate" Inteleg ca te plictisesti dar chiar esti agasant. ... prefer sa-mi miroasa gura a "fraguta" decat a ceea ce mananci tu de obicei ...
Dupa cum vedem, acest gen de "critic" nu se sfieste sa recurga si la aprecieri suburbane. Unde vede ca postezi, acolo ...hop si el.

3. Un al treilea gen de critica este cel pe care eu il manifest. Critic ce nu mi se pare corect facut, mentionez, argumentez in ce consta greseala sesizata, dar, lucru foarte important intr-o critica - vin si cu solutii, argumentez de ce nu-i bine asa si este bine cum propun eu. Fac o critica constructiva !
Din pacate, de multe ori lumea intelege ca "criticul", respectiv eu, am ceva personal cu "criticatii". Nu am nimic personal cu acestia, am ce am cu anumite decizii luate de ei, decizii care se abat de la ce consider eu ca este normal pentru aceasta comunitate.
Sigur, nici eu nu sunt Mafalda, si eu pot sa ma insel in privinta anumitor lucruri sustinute, insa, doresc sa mi se demonstreze acest lucru prin argumente.
Pe taramul acestor argumente doresc sa port discutii cu eventualii contestatari ai demersurilor mele critice.

Ciprian, ma acuza la un moment dat ca sunt lipsit de diplomatie si poate asa si este, asa se vede din exterior, insa eu nu sunt genul sa fac pe diplomatul pentru a nu deranaja pe nu stiu cine, "nu bat saua ca sa priceapa iapa", eu sunt genul care spune direct ce are de spus. Nu pot fi acuzat ca nu tin cont de orgoliul altor oameni Ciprian, atata timp cat In aceste discutii trebuie sa intervina luciditatea, argumentele, bunele intentii ...nu orgoliul.
Sigur, pot fi acuzat de o anumita virulenta a criticii mele, insa cand vezi ca trebuie sa treaca atata timp ca cei criticati sa-si indrepte greselile, sa se nasca atatea polemici, nu credeti ca acesta virulenta se justifica ?

In dese randuri am fost criticat de aceste postari lungi pe care le fac, in special de Sandu Toma si Cristi Irimescu. Mentionez inca odata ca pentru a fi cat mai pertinent in ceea ce afirm, venind cu argumente in sprijinul ideilor sustinute, nu pot face acest lucru in doua trei cuvinte. Imi asum acest neajuns pe care il manifest in aceste postari. Eu nu pot face postari de genul:

"Forumul este al asociatiei, modul cum acesta functioneaza e decis de asociatie.. punct...Discutie incheiata."

Un "punct" la acest mod nu poate tine loc de argumente. Nu doresc o noua polemica cu acest citat. Nu vreau iar sa divagam.

Si pentru ca am "prostul obicei" sa mai vin si cu ceva constructiv, avand in vedere ca in acest topic s-au facut dese referiri la neajunsuri ale Regulamentului acestui forum, am sa va invit in sectiunea membrilor asociati, in cadrul unui topic nou pe care ar trebui sa-l deschida Sandu. Cum am facut si in cazul modificarii de structura a forumului, sa incercam cu o cat mai larga colaborare a membrilor asociati sa discutam despre revizuirea regulamentului anterior amintit.
Cristian Irimescu
Membru forum
16
Data nasterii: 22 Apr 1972

Mesaj de Cristian Irimescu »

Nelu Predonu scrie:Multumesc moderatorilor pentru modificarea Regulii ce a facut obiectul acestui topic !
Nelu, incearca sa multumesti unui "Administrator", moderatorii n-au avut si nu au astfel de "facilitati". :mrgreen:
Te rog pe viitor informeaza-te mai bine.. neinformat corect ai fost si cand ai deschis topicul, asa esti si acum!!
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

Mai Cristi, asa ma stii tu pe mine, ca un om neinformat ? Vezi ca dau cu argumentele peste tine.
Sandu, apare cu verde, deci dupa culoare e moderator, dar daca te uiti in lista administratorilor il vezi acolo si pe Sandu Toma, scris cu verde, deci fiind in acea lista, e si administrator
Cristian Irimescu scrie: ...Nelu, incearca sa multumesti unui "Administrator", moderatorii n-au avut si nu au astfel de "facilitati"...
Ia uite aici Cristi: memberlist.php?mode=group&g=1867
Cum nu au astfel de "facilitati" moderatorii, cand sunt unsi pe "nv" si ca administratori ? - Argument ! Nu se mai tine cont de nimic pe acest forum. "Albastrul" modereaza, "verdele" administreaza ...
Daca vrei ii multumesc lui Sandu si in calitate de admin si de moderator cum vad ca figureaza pe forum.
Cristi, exista o vorba "..." ...eu cedez! Imi cer scuze, regula veche a fost scrisa numai in inchipuirea mea, ea nu a existat aici pe forum, sunt un neinformat. :oops:
Am incheiat orice discutie.
Ultima oară modificat 28 Ian 2012, 14:56 de către Nelu Predonu, modificat 1 dată în total.
Cristian Irimescu
Membru forum
16
Data nasterii: 22 Apr 1972

Mesaj de Cristian Irimescu »

In calitatea ta de initiator, cere te rog inchiderea topicului, nu mai are obiect..motivul deschiderii nu mai exista..
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

Aici suntem de acord ! Te rog Cristi, inchide acest topic, tu sau cine mai are aceste posibilitati.
Încuiat