Discutii ...aprinse, dar decente !

ce este forumul?
topicuri destinate lamuririi unor controverse

NOTA: odata intrat sa postati in aceasta sectiune va presdispuneti la primirea de avertismente. ATENTIE: folositi un limbaj cat mai decent. "..... combateti idei, nu persoane"
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Încuiat
Carmen Tomoiaga
Membru forum
16

Re: Discutii ...aprinse, dar decente !

Mesaj de Carmen Tomoiaga »

@ Nelu:

Multumesc pentru jigniri !
Carmen&Cristian
Peugeot-Wilk450
De ce m-am saturat sa fiu roman:pentru ca unii inca doresc sa spunem,sa gindim si sa scriem cum ar dori ei;pentru ca persoanele "incomode" trebuiesc inlaturate si nu combatute(dezbatute) ideile lor(Mihaiblaj)
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

@Carmen
La capitolul jigniri adresate, sunt mic copil fata de voi, fata de ce ati scris voi la adresa ClubRV si la adresa mea.
Comportamentul vostru, va tradeaza Carmen, dar ...parca ne urasem o zi buna.

PS.Daca mai ai ceva de adaugat poti folosi mesageria privata. Sunt unele lucruri care nu privesc in mod special membrii acestui forum.
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

fata de cele scrise mai sus am si eu 3-4 cuvinte de pus pe masa:
m ales sa scriu aici pt a putea fi off topic !
Pt a nu scrie o "poveste" greu de citit am sa rezum cele gandite de mine , e doar un punct de vedere ... cred ca sunt prea tanar la 33 de ani ca sa mi pot permite sa dau sfaturi altora ...
Rulotismul in Romania a fost promovat in prima faza de oameni ca dl Curelea si colegii sai cu care s-a apucat de treaba la acea ora...... si se vede in continuare ca alti ca Nelu Predonu si nu numai el " au dat din vasle pt inaintare contra cursului apei " indiferent DIN CE BARCA ... tot club de rulotisti ...
de beneficiile respective beneficiaza pe viitor toti cetatenii acestei tari , ....
Avem mare nevoie de astfel de oameni m HAIDETI SA NU -I INDEPARTAM DE NOI !!!!!!!!!!
@NELU PREDONU : ESTE ADEVARAT CA Nelu , prin postarile tale esti cam lipsit de diplomatie , daca-mi permiti acest repros.... si asa cum spunea si GIGI intr-o conversatie pe care am avut-o telefonic cu el ," stilul tau de profesor nu prea e compatibil cu varsta elevilor pe care vrei sa-i certi aici", fiecare om are orgoliul sau , si uneori ofensezi .. poate fara sa vrei.... dar se vede ca OFENSEZI SI TU !
Eu te respect si te apreciez si iti multumesc pt tot ce ai facut si ce vei ma face pt noi si SPER SA NU TE SUPERI SA PLECI SI DE AICI pt ca avem nevoie de demersuri si de oameni ca tine ! .. care au avut timp rabdare , cunoastere , bunavointa , si bani de cheltuit pt asa ceva ...
P>S te rog , VA ROG PE TOTI , sa ne consumam energia in a SUBLINIA ce trebuie sa facem , iar daca am gresit unii fata de alte sa le mai spunem si in privat nu numai aici.....
Doresc a fi neutru .. si doresc sa fie CLUB RV un loc in care sa unim idei nu un loc al disputelor , sunt SIGUR CA SI VOI VRETI LA FEL !
PS. discutiile despre ACCCR cred ca trebuie sa aiba loc separat pe ACCCR sau in privat , nu la noi ca avem destule pe cap si asa . MULTUMESC !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Ninel Gavanescu
Membru forum
15
Oras: ALEXANDRIA
Data nasterii: 02 Oct 1972

Mesaj de Ninel Gavanescu »

,,Nu putem ajunge departe in prietenie daca nu suntem dispusi sa ne iertam unii altora micile cusururi. " :)
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero
Popa Violeta
Membru CD
15
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Mesaj de Popa Violeta »

Domnule Predonu cred ca sunteti la... impuse. Asociatii din acest CLUBRV doresc sa fiti si pe mai departe un coleg de nadejde, a caror demersuri intreprinse in hatisul birocratic al institutiilor statului sunt de un real folos rulotistilor. Asa ca "nolens volens",
multi colegi si-au pus speranta in dv. si cred ca nu ne ve-ti lasa.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

Popa Violeta scrie:Domnule Predonu cred ca sunteti la... impuse. Asociatii din acest CLUBRV doresc sa fiti si pe mai departe un coleg de nadejde ...
Avand in vederea afirmatia dumneavoastra de mai sus, chiar am luat-o in serios, dupa cum s-a vazut, dar am si eu o preblema care m-a atins oarecum in postarea dumneavoastra din cadrul topicului "A 7 a Intalnire Nationala 1-4 Iunie 2012,Propuneri locatii" pe care o citez:
Popa Violeta scrie:Nu va lasati deloc... Ca in Partlament, cand unul are posibilitatea sa faca ceva bun, ceilalti (opozitia) il descurajeaza si vice-versa...
Doamna Popa, inteleg, este o metafora, insa acel "si vice-versa" mie personal, imi lasa un gust foarte amar.
Nu cred ca a existat un moment in care am criticat ceva bun sau bine facut de cineva, postarile imi stau marturie.
Insa nu suport falsitatea, pupincurismul si meschinariile unor indivizi. Nu suport oamenii care declarativ se dau mari si tari iar cand vine vorba de a face ceva concret incep cu amanarile ...cu "sa mai vedem", de ce sa ne grabim, nu trebuie sa facem presiuni asupra membrilor, etc,etc. Am dat atatea exemple, ca sunt omul care nu doar zice, da chiar si face ce trebuie facut si toate astea fara nici un fel de interese oculte.
Luati numai lucrurile importante facute anul acesta - Legalizare Statut si Demers Presedentie - Legea Picnicului si veti vedea cine si ce face.
Iar zilele viitoare se va mai face un demers deosebit de important, la cel mai inalt nivel, demers facilitat de un simplu membru asociat. Gigi Catalin va va prezenta la momentul potrivit despre ce este vorba.
Legat de intalnirea nationala, iar m-am oferit sa fac ceva bun pentru membrii clubului cu acea oferta de la Laguna si culmea, dupa asa o oferta mai mult decat rezonabila, vedeti ce reticenta ? Ce codeala ? Sa supunem la vot, dar nu acum, sa mai stam, sa vedem si alte propuneri...
Este deja jenant avand in vedere preturile si conditiile in care s-au tinut fostele intalniri nationale si ca sa o citez pe doamna Maria Holom "ori suntem niste tampiti ( scuzati expresia), ori sunt alte interese la mijloc..."
Dar, ce vine de la Predonu parca vine de la Satana pentru unii.
Si binenteles, ca toate realizarile demne de o asociatie vor fi bifate la sedinta AG ca realizari ale acestui CD. Nu as fi avut nimic impotriva acestui lucru daca vedeam ca unii oameni din CD ar si merita asa ceva.
Cand un om ca Sandu imi deformeaza spusele, culmea, in vazul lumii, ce credeti ca ar trebui sa mai fac ? Sa tac ? Nu sunt genul ! Lasati-ma sa fiu prost cand vreau eu, nu cand vor altii.

Am ajuns sa plec urechea la sotie care imi tot spune:
"Da ce iti mai trebuie sa te agiti ? Asta-si doresc, asta au ! Mergem acum la Rasnov si iar pleci la Laguna, iar cheltuiala, iar drumuri, discutii si pentru ce ?
Asa un 8 Martie-mi oferi ? Mai bine stau acasa ! Iar o sa ne "umple frigiderul" ca si cei de dincolo !"
Ajung sa-i dau dreptate, istoria inevitabil se va repeta, dar voi avea satisfactia ca am facut ceva ce va ramane, ceva bun, ceva util membrilor, asa cum va doriti si dumneavoastra doamna Popa si multi altii de aici.

Nu va considerati datoare doamna Popa cu un raspuns, va apreciez si va stimez in mod deosebit, am vazut implicarea dumneavoastra la organizarea intalnirii de Paste, asa ar trebui sa fim cat mai multi. Voluntariatul nu trebuie sa ramana la nivel declarativ, el trebuie dublat si de implicare, sigur, in masura in care timpul si capacitatile ne permit acest lucru. Am fost doar necajit de folosirea acelui "vice-versa".
Nu doresc nici o polemica cu nimeni pe aceasta tema, insa daca nu scriam, aici, in acest topic - la discutii off, "verzii" sareau acolo pe mine si deja mi-au dat un avertisment pe motiv de off. Abia asteapta sa ma baneze.

PS. Doamna Popa l-ati citat pe Relu Buliga cu "aveti-va ca fratii"
La 2-3 minute dupa ce a facut acea postare, eu necunoscand acea postare, Relu ma suna si ma intreaba: Ce sa mai fac domn' Nelu cu oamenii astia ? Mi-au dat avertisment si nu imi justifica pe PM de ce au facut acest lucru. Le-am dat cateva PM-uri si nu primesc raspuns. Am inteles ca vor sa ma baneze. Ce ar trebui facut legal pentru a primi un raspuns ? - scuze Relu pentru aceasta aducere la cunostinta, banuiesc ca nu deranjaza.
Vazand postarea ta, Iti raspund si eu la fel Relu: ...Aveti-va ca fratii !
Nu mai inteleg nimic !
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Nelu daca e ceva de rezolvat sau de zis e corect sa ne exprimam.
Singura observatie pe care o am de facut vis-avis de cele scrise mai sus este ca deciziile moderatorilor nu le discutam aici ....
daca sunt decizii referitoare la moderare , acestea se discuta de cei implicati prin PM uri ...
Te apreciez pt "franchetzea " ta si sper ca toti colegii sa judece propunerile facute de tine fara a se lasa afecati de oroglii , frustrari .... de asemenea cred ca si tu ar trebui in momentul in care unu' din colegi te contrazice sa nu crezi ca are neaparat ceva cu tine personal ,,,,, exemplu Vali- care doar a aruncat o pastila si tu ai crezut ca e efervescenta ..... daca mi permiti metafora ..daca accepti figuri de stil .
si eu te am mai contrazis si am mai lamurit cate una alta intre noi2 pe forum .....
ideea e sa pastram totusi o atmosfera colegiala daca se poate
daca nu.. asta ...e
haideti sa nu transformam acest of topic un loc in care mutam scandalurile pe care nu le putem face in alta parte ca aici se poate scrie
haideti sa nu ne exprimam nemultumirile ( ca "frustrarile " ar fi un cuvant nepotrivit sa il pun aici ),,,,,,,,,,,,toti aici sa varsam in oala of topic ce ar da pe afara in alta parte
of topic nu e un topic de reclamatii....
pana la urma e liber sa scrie fiecare ce vrea e democratie DAr nu as vrea sa transformam topic ul asta in ziarul "ATAC :LA PERSOANA ".
Cu toate ca am scris astea mai sus NU uit ca esti sigurul din 10000 de membrii care a avut curajul sa exprime DIRECT o opinie vis a vis de ADMINISTRARE - cand toti se temeau sa o spuna , gandeau la fel si nu aveau curajul sa se exprime de teama adminului....
cred ca toate certurile de pe forum indeparteaza potentialii aspiranti , care intrand aici ne gasesc incruntati nu rulotisti veseli ........... :D cum ar trebui sa fim .....
mai am de zis una alta dar am sa folosesc mesageria privata, ceea ce recomand si altora care au de clarificat detalii sau discutii inclusiv contradictorii !
Rusu Mihail
Moderator
20
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

Cipi , salut ! Eu am un raspuns pregatit de ieri referitor la Intilnirea Nationala, am evitat sa-l postez, dar astazi sint nevoit sa o fac, pt ca avem drept la replica.
Unde crezi tu ca ar trebui discutat aprins dar si decent , ce ne doare ? Eu cred ca-i singurul topic acesta. Nu e in vazul tuturor, e in numai a AG ului, nu ? Astept..
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Ori faceti un topic care sa se numeasca dreptul la replica..........
ori daca faceti referire la jigniri sau insulte aduse de catre moderatori anumitor membrii va adresati "la intrebari pt admin" pt ca prin regulamet admin-ul este peste noi moderatorii , si ne poate " trage de urechi ' sau schimba sau propune ,,,etc ....
Ori scrieti aici fara nici o problema atata timp cat nu jignim sau facem - transformam topic-ul in ziarul "ATAC la PErsoana "....
atata timp cat nu folosim cuvinte care jignesc si continutul topic uli ramane intr adevar DECEnt , putem scrie .........
Dau un exemplu : cu toate ca vreau sa merg la LAguna si se pare ca majoritatea vrea si acolo va fi ( e doar o opinie ) , nu consider ca e potrivit sa scriem ca daca nu mergem la laguna " ori suntem tampiti ".. ori .......... de la lucuri de acest gen mai tarziu apar replici taioase , apoi urmatorul vine cu lama cutitului si mai ascutita - si se trece la " rima imperecheata "....
se va face un vot porbabil si gata -
CITEZ din semnatura lui Odenie Sergiu care ar trebui sa dea de gandit multora pe care-i invit sa se exprime mai tare la sedinta AGA nu neaprat pe forum unde de multe ori nu ai aceeasi autoritate sau nu esti ascultat/bagat in seama ca atunci cand sunt multi de fata ( asociati care gandesc la fel ca tine ) - in spatele tastelor e altceva , ...........
Eşti considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci şi prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul
p.s certati-va toti pana nu mai puteti ,am observat ca sunt orgolii si polite de platit de ani de zile intre diversi pe aici , probabil ca in momentul care am sa simt ca acest forum nu ma mai reprezinta am sa ma regtrag in locuri mai vesele insorite , unde oamenii abia asteapta sa se vada nu sa se intepe din butoane.... observ sageti mereu catre Nelu Predonu din toate directiile LE VEDEM TOTI DAR NIMENI NU ARE CURAJ SA O SPUNA , probabil ca mare va fi bucuria cand il vom da afara pt ca este coleric si da raspunsuri care intr-adevar uneori sunt exagerate - acesta va fi deliciul unora.....care acum stau ascunsi in umbra..... care de fapt nu reprezinta familia CLUB RV si ce cred eu desprte rulotism sau o comunitate de oameni....
Usor usor in acest fel se vor infiinta in timp inca 5 forumuri asociatii , cluburi si vom avea in 2 ani un topic " de ce tre sa exsite 10 asociatii ? "
Raspuns : pt ca luam decizii unii fara altii nu la comun in mod democratic , lucruri care nasc discutii , controvesre pe un forum care in loc de visul meu de a fi un fel de .............. TRAVEL CHANNEL s-a transformat din cauza noastra in OTV - Dan Diaconescu in direct !
ar trebui sa ne avem ca fratii cum zicea si Buliga si sa ne iertam reciproc unii pe altii , toti am gresit impinsi poate de orgoliu ...
daca vreti si puteti tragem linie
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
si de aici uitam tot de la momentu' zero - 1 martie de martisor.... sau postul sfintelor Paste
..daca nu..... dati cu flacari in continuare.. cum vreti ...descarcati-va !
Popa Violeta
Membru CD
15
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Mesaj de Popa Violeta »

Cred, D-le Lupu, ca in sfarsit a pus cineva degetul pe rana... Felicitari.. Cred ca noi, cei care nu stim care este de fapt samanta neantelegerilor, ne dorim din tot sufletul, acum in Postul Mare, o iertare a tuturor pacatelor, stiute si nestiute, si, cum bine spuneai - SA O LUAM DE LA ZER0... Personal imi place elocinta d-lui Predonu, cunostintele tehnice, si nu numai, ale d-lui Toma iar pe Dl Rusu deja il iubesc... Nu va mai scriu doua zile, plec la ski la Toplita.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Maria Holom
Membru forum
14
Oras: PLOIESTI
Data nasterii: 11 Apr 1958

Mesaj de Maria Holom »

Lupu Ciprian scrie:nu consider ca e potrivit sa scriem ca daca nu mergem la laguna " ori suntem tampiti ".. ori .......... de la lucuri de acest gen mai tarziu apar replici taioase , apoi urmatorul vine cu lama cutitului si mai ascutita - si se trece la " rima imperecheata "....
Vreau sa ma fac MAI BINE inteleasa. Rectific: ""ori suntem niste tampiti , ori sunt alte interese ascunse"".Si pentru ca stiu SIGUR ca NU suntem tampiti, ramane cu semn de-ntrebare doar a doua supozitie.
Camper Hymer Exsis-t 588
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Fratilor: trădare-trădare, dar sa știm si noi :lol: .
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Încuiat