Popa Violeta scrie:Domnule Predonu cred ca sunteti la... impuse. Asociatii din acest CLUBRV doresc sa fiti si pe mai departe un coleg de nadejde ...
Avand in vederea afirmatia dumneavoastra de mai sus, chiar am luat-o in serios, dupa cum s-a vazut, dar am si eu o preblema care m-a atins oarecum in postarea dumneavoastra din cadrul topicului "A 7 a Intalnire Nationala 1-4 Iunie 2012,Propuneri locatii" pe care o citez:
Popa Violeta scrie:Nu va lasati deloc... Ca in Partlament, cand unul are posibilitatea sa faca ceva bun, ceilalti (opozitia) il descurajeaza si vice-versa...
Doamna Popa, inteleg, este o metafora, insa acel "si vice-versa" mie personal, imi lasa un gust foarte amar.
Nu cred ca a existat un moment in care am criticat ceva bun sau bine facut de cineva, postarile imi stau marturie.
Insa nu suport falsitatea, pupincurismul si meschinariile unor indivizi. Nu suport oamenii care declarativ se dau mari si tari iar cand vine vorba de a face ceva concret incep cu amanarile ...cu "sa mai vedem", de ce sa ne grabim, nu trebuie sa facem presiuni asupra membrilor, etc,etc. Am dat atatea exemple, ca sunt omul care nu doar zice, da chiar si face ce trebuie facut si toate astea fara nici un fel de interese oculte.
Luati numai lucrurile importante facute anul acesta - Legalizare Statut si Demers Presedentie - Legea Picnicului si veti vedea cine si ce face.
Iar zilele viitoare se va mai face un demers deosebit de important, la cel mai inalt nivel, demers facilitat de un simplu membru asociat. Gigi Catalin va va prezenta la momentul potrivit despre ce este vorba.
Legat de intalnirea nationala, iar m-am oferit sa fac ceva bun pentru membrii clubului cu acea oferta de la Laguna si culmea, dupa asa o oferta mai mult decat rezonabila, vedeti ce reticenta ? Ce codeala ? Sa supunem la vot, dar nu acum, sa mai stam, sa vedem si alte propuneri...
Este deja jenant avand in vedere preturile si conditiile in care s-au tinut fostele intalniri nationale si ca sa o citez pe doamna Maria Holom "ori suntem niste tampiti ( scuzati expresia), ori sunt alte interese la mijloc..."
Dar, ce vine de la Predonu parca vine de la Satana pentru unii.
Si binenteles, ca toate realizarile demne de o asociatie vor fi bifate la sedinta AG ca realizari ale acestui CD. Nu as fi avut nimic impotriva acestui lucru daca vedeam ca unii oameni din CD ar si merita asa ceva.
Cand un om ca Sandu imi deformeaza spusele, culmea, in vazul lumii, ce credeti ca ar trebui sa mai fac ? Sa tac ? Nu sunt genul ! Lasati-ma sa fiu prost cand vreau eu, nu cand vor altii.
Am ajuns sa plec urechea la sotie care imi tot spune:
"Da ce iti mai trebuie sa te agiti ? Asta-si doresc, asta au ! Mergem acum la Rasnov si iar pleci la Laguna, iar cheltuiala, iar drumuri, discutii si pentru ce ?
Asa un 8 Martie-mi oferi ? Mai bine stau acasa ! Iar o sa ne "umple frigiderul" ca si cei de dincolo !"
Ajung sa-i dau dreptate, istoria inevitabil se va repeta, dar voi avea satisfactia ca am facut ceva ce va ramane, ceva bun, ceva util membrilor, asa cum va doriti si dumneavoastra doamna Popa si multi altii de aici.
Nu va considerati datoare doamna Popa cu un raspuns, va apreciez si va stimez in mod deosebit, am vazut implicarea dumneavoastra la organizarea intalnirii de Paste, asa ar trebui sa fim cat mai multi. Voluntariatul nu trebuie sa ramana la nivel declarativ, el trebuie dublat si de implicare, sigur, in masura in care timpul si capacitatile ne permit acest lucru. Am fost doar necajit de folosirea acelui "vice-versa".
Nu doresc nici o polemica cu nimeni pe aceasta tema, insa daca nu scriam, aici, in acest topic - la discutii off, "verzii" sareau acolo pe mine si deja mi-au dat un avertisment pe motiv de off. Abia asteapta sa ma baneze.
PS. Doamna Popa l-ati citat pe Relu Buliga cu "aveti-va ca fratii"
La 2-3 minute dupa ce a facut acea postare, eu necunoscand acea postare, Relu ma suna si ma intreaba: Ce sa mai fac domn' Nelu cu oamenii astia ? Mi-au dat avertisment si nu imi justifica pe PM de ce au facut acest lucru. Le-am dat cateva PM-uri si nu primesc raspuns. Am inteles ca vor sa ma baneze. Ce ar trebui facut legal pentru a primi un raspuns ? - scuze Relu pentru aceasta aducere la cunostinta, banuiesc ca nu deranjaza.
Vazand postarea ta, Iti raspund si eu la fel Relu: ...Aveti-va ca fratii !
Nu mai inteleg nimic !