Periodicitate ITP rulote si autorulote

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Nelu Predonu

Periodicitate ITP rulote si autorulote

Mesaj de Nelu Predonu »

Conform demersurilor facute s-a modificat periodicitatea ITP-ului la rulote si autorulote ! Acum de abia putem vorbi de un demers finalizat.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

..........................................................................................................................................................................

Imagine

De astfel de lucruri ar trebui sa se ocupe o Asociatie, demersuri de modificari legislative si multe alte lucruri ce tin de personalitatea juridica.

Daca eu asa am inteles sa-mi fac treaba, sa fiu de ajutor acestei comunitati, am vazut si vad cum sunt tratat de oameni care habar nu au ce pot face
cu adevarat pentru o astfel de Asociatie, pentru comunitate. Eu, oricum va multumesc tuturor celor care m-ati respectat si ati inteles ce vreau de fapt.
Acum eu va las, ma voi rezuma doar sa va mai urmaresc din cand in cand, fara a va mai critica (nu intelegeti nimic din aceasta critica constructiva).
Urez succes CD-ului in rezolvarea unor astfel de demersuri !
George Dragomir
Membru forum
16
Oras: MIZIL
Data nasterii: 01 Mar 1975

Re: Periodicitate ITP rulote si autorulote

Mesaj de George Dragomir »

Salut Nelu,

O veste excelenta aceasta modificare legislativa, care avantajeaza pe toti membrii acestei comunitati, si nu numai. Felicitari pentru succesul obtinut ( urmaresc demult acest demers al tau), sunt sigur ca va fi apreciat de toata lumea! La cat de greu se misca lucrurile in tara asta, chiar este ceva extraordinar!

Cele bune,
George Dragomir
Subaru Forester + Knaus Sudwind 450 TF - Ploiesti
tel. 0723630176
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Mesaj de Odenie Sergiu »

Felicitari pentru aceasta realizare,de nota 10.Daca cunoasteti cumva,nu am retinut din text,se aplica cu data urmatoarei inspectii?(sau cumva si pentru ITP-urile emise)Intreb pt. ca eu am facut ITP in aprilie 2011 si normal ca acolo scrie 2 ani(si altii cred ca au mai facut anul trecut).Multumesc.
Volkswagen Golf+Dethleffs Nomad RD3/in general...OFF CAMPING

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

Sergiu, uite textul ordonantei in integralitatea lui:
http://www.mt.ro/transparenta/2012/ianu ... G%2081.pdf
Dragomir Gabriel
Membru asociat
14
Oras: Ploiesti- Prahova
Data nasterii: 08 Oct 1968

Mesaj de Dragomir Gabriel »

Bravo, Nelu, se pare ca ai reusit si cu statulul clubului si cu revizia la rulote si autorulote, caile legale sunt grele dar cine stie unde si cum, se descurca. E bine ca se ocupa cineva de noi, rulotistii. Inca o data, felicitari !!!
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

Dragomir Gabriel scrie:Bravo, Nelu ...E bine ca se ocupa cineva de noi, rulotistii. Inca o data, felicitari !!!
Eu nu ma voi mai ocupa de nimic in acest domeniu pe viitor, Gabi. Am crezut, am dovedit, ca se pot face lucruri cu adevarat importante pentru rulotisti, insa cand pe parcursul timpului in care eu ma zbateam sa rezolv niste lucruri deosebite pentru comunitate, esti facut: marsav, hot, tradator, om fara caracter, manipulator, etc,etc. mai poti sa mergi inainte ?
Oare nu am si eu un gust amar dupa toate astea ? S-a gandit cineva ...oare ce este in sufletul acestui om cand vede astfel de lucruri scrise despre el ? Asta merita ?
Majoritatea dintre voi ati asistat la aceste acuze aici si dincolo (ACCCR) si v-ati multumit cu asta, sa asistati ! Ba mai mult sa ma faceti sa ma simt in afara comunitatii pentru care am facut tot ce am putut in ultimii 2 ani - vezi afirmatiile lui Beldiman Marius si Sandu Toma de acum 2 zile de pe chat:
Sandu Toma:
" ...De fapt eu as propune tuturor colegilor o idee pe care eu o voi aplica de azi : hai sa ignoram postarile "protagonistului" si sa ne gandim, asa cum a zis Marius la iesirile in natura pe care le asteptam !" - referire la mine

Cum credeti ca ma simt dupa toate astea ? Am zis ca fac tot posibilul sa-l ajut pe Gigi Catalin, cred in el, dar vad ca nici acest lucru nu sunt lasat sa-l fac.
Raman cu gustul amar pentru ceea ce am primit de la rulotisti, dar si cu regretul ca mai erau multe lucruri de facut pe care nu le mai pot face.

scuze, pentru off-topic
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Aceasta era intrebarea lui Marius la care am raspuns :
Marius Beldiman - Tue Jan 24, 2012 9:04 pm
Nene, eu nu pricep ce scop au cele "doua topiuri"! care e treaba mea sa citesc cearta altora, indiferent cine sint ei?! nu au PM? nu au telefoane, mess, mail, facebook,etc. Eu intru pe forum ca sa ma relaxez si sa ma bucur...daca as vrea circ m-as uita la Cancan TV! Nu crezi ca am dreptate? Propun stergerea acestor doua topice!

Sandu Toma - Tue Jan 24, 2012 9:08 pm
Intreaba-l asta pe "protagonistul" principal al celor doua topicuri !!! De fapt eu as propune tuturor colegilor o idee pe care eu o voi aplica de azi : hai sa ignoram postarile "protagonistului" si sa ne gandim, asa cum a zis Marius la iesirile in natura pe care le asteptam ! :D

Scoaterea din context a unor postari (fie ele si de pe chat) nu iti face cinste, dar te caracterizeaza Nelule !
Pacat ca nu intelegi sa respecti titlul topicului pe care tot tu l-ai initiat, dar ce sa-i faci, daca nu te "victimizezi" un pic...
Si postarile tale (partial prima, integral a treia )si a mea sunt Off-Topic, asa ca la urmatoarea abatere voi ruga un moderator ... sa-mi dea un avertisment !
Orice problema are o rezolvare practica
Carmen Tomoiaga
Membru forum
16

Mesaj de Carmen Tomoiaga »

Felicitari Asociatiei care a stat la baza initierii si obtinerii finalizarii acestui demers !
Scopul si obiectivele ACCCR

Postby Nelu Predonu » Thu Jun 03, 2010 1:36 pm
Conform mentiunilor de la art.6 din statut, scopul in care a fost creata Asociatia este acela de a promova si stimula turismul de agrement cu rulota, camperul (autorulota) sau cortul.
Asociatia va promova potentialului turistic de agrement din Romania, cresterea fluxului turistic, ridicarea standardelor oferite de operatorii acestui gen de turism (campinguri), precum si asigurarea unei interactiuni armonioase intre sectorul turistic si factorii de ordin social si de mediu.

Obiectivele propuse pentru atingerea scopului in care a fost infiintata Asociatia

a) realizarea unui parteneriat loial de colaborare cu autoritatile statului pentru stabilirea directiilor, conceptelor si actelor normative de interes, in vederea crearii unor conditii stimulative de dezvoltare a turismului promovat de Asociatie;
b) colaborarea cu factorii de resort in vederea realizarii unei infrastructuri turistice (campinguri) corespunzatoare si conforme turismului practicat in Uniunea Europeana;
c) prezentarea intereselor membrilor in relatiile cu autoritatile locale si centrale, in vederea dezvoltarii si implementarii obiectivelor propuse, protejearea si apararea intereselor membrilor in probleme ce tin de scopul asociatiei;
d) demersuri pe langa autoritatile statului, in vederea alinierii legislatiei romane la cea europeana in domenii ce tin de taxe si impozite ale vehiculelor recreationale (rulota, autorulota, etc), demersuri pentru introducerea in legislatia romana a termenului de vehicul recreational (de agrement) – rulota, respectiv autorulota (camper);
e) colaborarea cu institutiile administrative pentru a incuraja libera circulatie a vehiculelor de agrement;
f) colaborarea, promovarea si sustinerea prestatorilor de servicii turistice de agrement (campinguri) in vederea valorificarii potentialului turistic si incurajarea calitatii, a bunelor practici si a competentei in domeniul turismului de agrement prin acordarea de etichete de calitate;
g) conservarea, refacerea si protectia mediului inconjurator, organizarea de actiuni de ecologizare a zonelor turistice in colaborare cu administratiile locale;
h) participarea la diverse manifestari ce au ca obiect principal promovarea turismului de agrement din Romania si protectiei mediului;
i) colaborarea cu societati si institutii, inclusiv mass-media, in vederea promovarii turismului de agrement practicat cu vehicule recreationale;
j) cooperarea, asocierea si fuziunea cu asociatii si cluburi romane si straine;
k) monitorizarea dispozitiilor legislative in domeniu si aducerea acestora la cunostinta membrilor asociati;
l) initierea si participarea la actiuni umanitare;
m) sa initieze si sa desfasoare orice alte actiuni care sa stimuleze si sa promoveze turismul cu rulota, autorulota sau cortul.
Istoricul acestui demers:
Fişiere ataşate
2 MEMORIU.jpg
2 MEMORIU.jpg (71.3 KiB) Vizualizat de 5239 ori
Carmen&Cristian
Peugeot-Wilk450
De ce m-am saturat sa fiu roman:pentru ca unii inca doresc sa spunem,sa gindim si sa scriem cum ar dori ei;pentru ca persoanele "incomode" trebuiesc inlaturate si nu combatute(dezbatute) ideile lor(Mihaiblaj)
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

Sandu Toma scrie: ...Scoaterea din context a unor postari (fie ele si de pe chat) nu iti face cinste, dar te caracterizeaza Nelule !
...dar ce sa-i faci, daca nu te "victimizezi" un pic...
Faci exact ce spuneam anterior, ma jignesti in continuare.
Nu stii nici macar ce inseamna ..."a scoate din context".
Am citat exact ce m-a deranjat si ceea ce argumenta ca ma faceti sa ma simt in afara acestei comunitati. Nu ai scris tu acel text, cu referire clara, la ce propui tuturor colegilor ? Ce am scos din context ? Asta ai propus tuturor colegilor !!!

" ...De fapt eu as propune tuturor colegilor o idee pe care eu o voi aplica de azi : hai sa ignoram postarile "protagonistului" si sa ne gandim, asa cum a zis Marius la iesirile in natura pe care le asteptam !"

Sa mai adaug la jignirile primite din partea voastra, enumerate mai sus si: om necinstit (autor Sandu Toma).
Dupa toate jignirile aduse, tu spui ca ma "victimizez". Ele de fapt, nu au existat ? Multumesc Sandu !
Poti sa-mi dai si un avertizment pentru off-topic (imi cerusem scuze in postarea anterioara), oricum, cum spuneam "nici o fapta buna nu ramane nepedepsita !" Astept avertismentul ! Poti sa mi-l dai in alt topic, stii, sa nu se inteleaga ca este pentru demersul facut de mine cu ITP-ul.

Ati avut o dovada concreta a comportamentului unui om care "face cinste" CD-ului si imi multumeste intr-un mod cu totul aparte pentru demersul facut, asta, ca sa fiu si on-topic.

AVERTIZAREA este pentru Off-topic repetat Art.3 lit.s si Art.6 lit.d nu pentru demersul facut !
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

Multumesc Carmen pentru punerea acelor memorii facute, eu nu mi-am permis sa le pun aici. Tu ai dreptate, ele sunt facute de catre mine in numele ACCCR, asociatie pe care o reprezentam la acea ora. Nimeni din nici o asociatie, nu a pus macar o virgula in acele memorii. Ele au fost gandite si facute, ca si multe altele, doar de subsemnatul.

V-as ruga sa nu continuati aceasta discutie aici , deoarece este Off-topic ! Exista PM sau telefon !!!
Marius Beldiman

Mesaj de Marius Beldiman »

Felicitari tuturor celor care s-au implicat in acest proiect: Asociatii, persoane fizice, juridice, etc!
Carmen Tomoiaga
Membru forum
16

Mesaj de Carmen Tomoiaga »

@Nelu: pentru a nu fi off-topic aici ti-am raspuns intr-un topic deschis de tine la "Off-topic".
Carmen&Cristian
Peugeot-Wilk450
De ce m-am saturat sa fiu roman:pentru ca unii inca doresc sa spunem,sa gindim si sa scriem cum ar dori ei;pentru ca persoanele "incomode" trebuiesc inlaturate si nu combatute(dezbatute) ideile lor(Mihaiblaj)
Scrie răspuns