ce este forumul?
topicuri destinate lamuririi unor controverse
NOTA: odata intrat sa postati in aceasta sectiune va presdispuneti la primirea de avertismente. ATENTIE: folositi un limbaj cat mai decent. "..... combateti idei, nu persoane"
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Cristi, ocazii vom avea sa discutam, dar, tin sa-ti multumesc in primul rand pentru modul in care ai purtat cu mine acesta controversa.
Chiar daca ti-ai format o anumita parere cum spuneai legata de persoana mea, parere care nu m-a facut sa ma simt prea bine, consider ca discutiile au fost decente cum as dori sa fie si cele ale celor ce ne vor urma in acest topic.
Locul tau nu este langa mine, el este acolo unde se fac cartile, in CD..........................................................MODERAT !!!
Stau si citesc si...ma uimesc...asociatie, functii, interese, dezinterese, realizari, nerealizari,orgolii...hm, este iarna, vine ia primavara si iesiti voi la iarba verde si uitati aceste dispute.
Ma intreb...nu era mai bine daca nu exista forma juridica a ClubRv(asociatia) si era doar un forum ca multe altele, unde se discuta doar de iesiri, de probleme tehnice, campinguri, retete culinare, trasee in tara si afara...ma rog, lucruri din astea placute ?
Cu respect si consideratie, Ionut, aspirant.
Mesaj de Nelu Predonu » 26 Ian 2012 13:43
Multumesc Carmen pentru punerea acelor memorii facute, eu nu mi-am permis sa le pun aici. Tu ai dreptate, ele sunt facute de catre mine in numele ACCCR, asociatie pe care o reprezentam la acea ora. Nimeni din nici o asociatie, nu a pus macar o virgula in acele memorii. Ele au fost gandite si facute, ca si multe altele, doar de subsemnatul.
Toate demersurile au fost facute de catre o asociatie prin intermediul presedintelui ei de la acea data. A fost singura asociatie care a oferit acest instrument la vremea respectiva ( in fond pentru a oferi acest instrument al demersurilor a si fost infiintata ).
Carmen&Cristian
Peugeot-Wilk450
De ce m-am saturat sa fiu roman:pentru ca unii inca doresc sa spunem,sa gindim si sa scriem cum ar dori ei;pentru ca persoanele "incomode" trebuiesc inlaturate si nu combatute(dezbatute) ideile lor(Mihaiblaj)
@ PanaIonut, suntem asociatie pentru a putea fi recunoscuti in lume ca reprezentand Romania,pentru a putea participa la intrunirile F.I.C. ,pentru a beneficia de cardurile F.I.C. cu care ai unele reduceri in campingurile partenere,pentru a putea participa si noi la deciziile care se iau cu ocazia adunarilor internationale, etc. Discutiile contradictorii sunt discutii constructive duse pe perioada iernii cand activitatea rulotistica este redusa.Aceste discutii se vor aprofunda si se vor lua hotararile de rigoare la adunarea nationala a asociatiei. In rest toti suntem prieteni si ne respectam intre noi rulotistii.
In general, nu m-am bagat in discutiile membrilor, dar acum ma vad obligat sa spun cateva cuvinte:
Daca ACCCR-ul a aparut ca o alternativa a CLUBRV -ului si s- aformat din oamenii care nu s-au mai simtit confortabil in asociatia de aici, dupa alegerile din iunie 2011, toata lumea credea ca va urma o perioada de liniste si colaborare intre toti iubitorii acestui gen de turism.
In calitate de initiator al forumului nostru, constat ca in continuare sunt dispute.
Ca nu sunt acceptate pareri diferite decat cele ale moderatorilor.
Ca nu sunt recunoscute merite ale unor oameni ca Nelu Predonu care a incercat si incearca sa faca ceva pentru acest fenomen .
Ca este acuzat de presiuni asupra CD-ului.
Cat de curand va fi o sedinta a CD-ului, cu atiti membri care vor mai fi in CD.
Ideea generoasa a acestei asociatii nu va fi intinata de un grup de rau intentionati.
Statutul prosapat aprobat si validat de judecatorie trebuie respectat de toti.
Sunt oameni de buna credinta in aceasta asociatie pe care ii invit sa mi se alature, si impreuna cu actuala conducere, sa ducem mai departe ce ne -am propus.
Eu i-am intins mana lui Nelu Predonu si in februarie 2011 cand eram presedinti la aceste asociatii, i-o intind si acum cand suntem colegi in CLUBRV-RO.
Sunt atat de multe de facut impreuna, sanatate si timp sa fie.
PS. Am fost solicitat de un cetatean alb din Africa de Sud, care doreste sa participe la evenimentele organizate de CLUBRV_RO in anul 2012, cu RV-ul stationat in Bulgaria.
Ce ii raspund? Vrea sa devina si membru asociat al nostru.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com
Carmen Tomoiaga scrie:...Toate demersurile au fost facute de catre o asociatie prin intermediul presedintelui ei de la acea data. A fost singura asociatie care a oferit acest instrument la vremea respectiva ( in fond pentru a oferi acest instrument al demersurilor a si fost infiintata ).
Corect ce spui Carmen, insa daca ai sa te uiti cam la toate demersurile facute de mine cand eram Presedinte la ACCCR, ele au fost facute in interesul tuturor rulotistilor ...si a celor de pe toate forumurile rulotistice, dar ...si a celor ce habar nu au de existenta acestora.
Sunt de acord ca fara a reprezenta o persoana juridica, ACCCR la acel moment, nu puteam face aceste lucruri.
Important este ca voi de acolo si cei de aici, sa faceti mai departe ceea ce este de facut. Nu conteaza cine, ClubRv sau ACCCR, important este sa se faca lucruri benefice tuturor rulotistilor. Pe acest considerent am tot sustinut ca in probleme de interes major, este bine ca cele doua asociatii sa-si dea mana si sa faca proiecte comune.
Constantin Curelea » 26 Ian 2012 14:46
.................................................................................................
Ca nu sunt recunoscute merite ale unor oameni ca Nelu Predonu care a incercat si incearca sa faca ceva pentru acest fenomen .
.................................................................................................
Intrebare:
D-le Curelea de ce nu ati recunoscut aceste merite atunci cand au fost oferite initial ClubRv-ului prin anul 2009 in topicul "Pentru ce cotizam", topic pe care acum nu-l mai gasesc. V-a facut propuneri pt revigorarea activitatii acestui club si pt diferite demersuri referitoare la legislatia in domeniu precum si pt obtinerea de reduceri in campinguri.
Acei
din oamenii care nu s-au mai simtit confortabil in asociatia de aici
sau hotarat sa infiinteze o "asociatie alternativa" care sa ofere acest instrument al demersurilor , instrument refuzat de asociatia a carei presedinte erati la vremea respectiva. Aceasta "asociatie alternativa" ( actualmente blamata de catre unii ) i-a oferit functia de presedinte si la sustinut prin toate mijloacele ( fiecare dupa posibilitati ) pe Nelu Predonu pentru a da posibilitatea sa dovedeasca, ca totusi se poate face ceva pentru rulotisti. Cand s-a dovedit acest lucru ClubRV-ul si-a schimbat optica la 180 de grade:
Eu i-am intins mana lui Nelu Predonu si in februarie 2011 cand eram presedinti la aceste asociatii
Iar consecintele se vad.
Nimeni nu-i contesta meritele !
Problemele sunt altele si nu are rost sa mai deschid o polemica pe tema asta. S-au consumat destule cuvinte si s-a pierdut destul timp. Cine a avut ochi sa citeasca ce s-a scris pana acum pe ambele forumuri a putut sa inteleaga ceea ce era de inteles.
Carmen&Cristian
Peugeot-Wilk450
De ce m-am saturat sa fiu roman:pentru ca unii inca doresc sa spunem,sa gindim si sa scriem cum ar dori ei;pentru ca persoanele "incomode" trebuiesc inlaturate si nu combatute(dezbatute) ideile lor(Mihaiblaj)
Tin sa reamintesc participantilor la aceasta discutie subtitlul aceatei sectiuni, pentru a evita eventualele "derapaje" :
NOTA: odata intrat sa postati in aceasta sectiune va presdispuneti la primirea de avertismente. ATENTIE: folositi un limbaj cat mai decent. "..... combateti idei, nu persoane"
Sunt de acord ca fara a reprezenta o persoana juridica, ACCCR la acel moment, nu puteam face aceste lucruri.
Restul este in stilul tau caracteristic.
Din punctul meu de vedere discutia este inchisa. O zi buna in continuare !
Carmen&Cristian
Peugeot-Wilk450
Dar care este problema acum?
De ce nu-l mai acceptati pe d-l Predonu, nici acolo si nici aici?
Orgoliile personale sunt mai puternice decat ratiunea?
Verdele moderatorilor atoatestiutori este de preferat discutiilor despre excursii, RV-uri si petreceri in concediu?
Nu observati ca celelate topicuri, despre evenimente, sunt trecute in umbra de acesta?
Tragerea de maneca este valabila la vremea celor 7 ani de copilarie.
Apoi este considerata ofensa.
Macar aici, pe acecest forum al timpului liber, al delectarii, sa uitam de mizeriile cotidiene.
Analiza permanenta a trecutului in comparatie cu prezentul si viitorul de care suntem responsabili nu duce la nimic.
Putem avea discutii aprinse dar despre ce ne propunem sa fie.
Organizam sau nu o intalnire anuala la care sa invitam si turisti din tarile vecine?
Cautam o locatie pentru aceasta.
Cautam o locatie pentru vara 2012 pe litoral?
Gasim locuri de stocare a RV-urilor?
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com
Carmen Tomoiaga scrie:@ Nelu:
Din raspunsul tau voi prelua doar
...
E suficient si atat Carmen, daca indemnul meu catre colaborarea intre cluburi nu va anima.
Acel "R" din sigla voastra il gandisem intr-un cu totul alt context, acum nu se mai justifica. Stiu, voi sunteti mai cu mot, nu vreti sa va uitati frustrarile trecutului.
Tot va modificati anumite acte, prindeti si o noua denumire, eventual:.... MODERAT !. Totusi suntem colegi si prieteni , iar astfel de discutii ar putea avea loc si in privat .... Astfel de postari ar putea ofensa in exces si astfel se creaza iar antipatii intre cluburi . LUPU Ciprian ,.
Si din punctul meu de vedere discutia este inchisa. O zi buna si tie Carmen!
Domnule Curelea din functia pe care o detineti in Asociatie, va rog rezolvati problema cu moderatorii in privat. Aveti instrumente la indemana. A-i discredita prin exprimarea pe care o abordati aici, nu duce la nimic bun. Acelasi lucru i l-am reprosat si domnului Predonu.