Frumos! Muzica si text deosebite, parc-am fi la o intalnire. Apreciez colegii care incearca sa intervina in aceasta nota pe parcursul unor discutii, insa mai am si eu cateva precizari on-topic.
Nu am nici o treba cu omul bautor de Fetesca Regala, el are treba acum cu contabilizarea avertismentelor, asta, datorita faptului ca "mi-a urmat sfatul", acela de a fi postat decent, dar, am omis sa ma refer la o mentiune facuta de Cristi:
Cristian Irimescu scrie: ...Nu mai incerca sa manipulezi masele, pe cei 1000 si ceva de membri, multumeste-te doar cu cei 100 si ceva de asociati ...
Ceea ce afirmi, reprezinta o remarca care are menirea de a ne jigni pe toti cei de aici. Pe mine, care sunt acuzat ca manipulez, dar si pe cei prezenti pe acest forum. Prin ce afirmi, este ca si cum ei ar fi "o gluga de coceni", nu niste oameni care isi pot forma propriile pareri, pot discerne si trage concluziile pe care le considera a fi trase.
Cristi, ARGUMENTELE aduse de mine nu pot manipula, ele pot face oamenii sa inteleaga niste lucruri poate de ei nestiute, sau ce par neimportante la prima vedere.
Asa cum in topicul deschis dincolo de tine ti-am explicat ce inteleg eu prin critica, daca doresti, pot sa-ti explic si cum e cu manipularea, cine si in ce scop o face, binenteles in cazul de fata. Sa stii ca cel manipulat, nu are stiinta ca este manipulat. Te stiu un om cu mare putere de discernamant, fa un pas inapoi, analizeaza ce se intampla si sunt sigur ca vei intelege multe lucruri despre manipulare, santaj ...si de fapt ...cine este cel manipulat.
PS. Sunt perfect de acord cu cele mentionate de Ciprian