Discutii ...aprinse, dar decente !

ce este forumul?
topicuri destinate lamuririi unor controverse

NOTA: odata intrat sa postati in aceasta sectiune va presdispuneti la primirea de avertismente. ATENTIE: folositi un limbaj cat mai decent. "..... combateti idei, nu persoane"
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Încuiat
Nelu Predonu

Discutii ...aprinse, dar decente !

Mesaj de Nelu Predonu »

Deschid acest nou topic in ideea de a incerca sa continuam aici niste discutii, controverse inerente, ce pot aparea pe intreaga arie a forumului.

Daca in cadrul unui subiect oarecare de pe forum, sunteti provocat intr-o discutie ce naste controverse si considerati ca trebuie sa raspundeti, va recomand, sa nu poluati topicul respectiv cu discutia dvs. off-topic si sa va invitati partenerul de dialog in acest topic, creat special pentru astfel de dispute sau controverse.

Exista un topic mai vechi, "Discutii ...aiurea", care pana acum a cam avut si acest rol, insa, consider totusi ca discutiile purtate aici, nu trebuiesc a fi catalogate ca "discutii aiurea", ele se vor purta in scopul lamuririi unor controverse, puncte diferite de vedere.

Solicit din partea celor ce pe viitor vor posta aici, sa-si sustina punctele de vedere numai pe baza de ARGUMENTE, nu sa vorbim vorbe, banuieli, am auzit ca ...pentru asta exista deja topicul amintit anterior.

Deasemenea, va rog, asa cum suntem anuntati in nota atasata acestei sectiuni, sa purtam discutii civilizate, sa dam dovada ca stim sa ne exprimam corect, limpede si la obiect, fara atac la persoana prin folosirea de cuvinte indecente, sa combatem idei, dar numai pe baza de argumente cum mentionam anterior.
Eventualele ironii si intepaturi sa se inscrie in limitele decentei si ale bunului simt.

Sa incercam sa realizam, ca odata intrati in sfera acestui topic, nu este obligatoriu ca NOI sa avem dreptate, sa fim constienti ca adversarul nostru intr-o controversa ne poate dovedi contrariul prin argumentele aduse. Nu este obligatoriu ca unul din cei doi combatanti sa iasa sifonat din aceasta disputa.
Va fi o dovada de mare bun simt, momentul in care unul din cei doi combatanti recunoste ca ideile sale au fost probabil eronate - lucru ce tine mai mult de fictiune, avand in vedere orgoliul nemasurat al multora dintre noi.

Am o invitatie facuta unui coleg in acest topic, acum e tarziu, din pacate plec in acest weekend la Rasnov, dar ...dupa acesta ...imi voi onora in mod sigur invitatia facuta.
Nelu Predonu

Re: Discutii ...aprinse, dar decente !

Mesaj de Nelu Predonu »

Am fost la randul meu, invitat de Cristi Irimescu sa-i raspund la unele intrebari pe care acesta si le pune, intr-un alt topic, vizibil doar membrilor asociati.
Cu toate ca tot ce am criticat in ultimul timp se refera la modul de administrare a forumului, administrare care afecteaza toti membri acestuia, asociati sau nu, ii satisfac aceasta doleanta acolo unde el doreste.
Cristian Irimescu
Membru forum
17
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Apr 1972

Mesaj de Cristian Irimescu »

Forumul este al asociatiei, modul cum acesta functioneaza e decis de asociatie.. punct. Nu mai incerca sa manipulezi masele, pe cei 1000 si ceva de membri, multumeste-te doar cu cei 100 si ceva de asociati.. :mrgreen:
Rog un moderator sa mute acest topic acolo unde ii este locul.
Multumesc.

Discutie incheiata.
Mihai Gheorghe

Mesaj de Mihai Gheorghe »

Mă, iar n'ai "sirvici" lasa-ne nene sa visam, gandim la excursii . O dai, cand in constructii si masinarii, cand in barfe. Ai probleme grave ca nu esti bagat in seama, vezi ca exista" unitati specializate" Inteleg ca te plictisesti dar chiar esti agasant. Si vezi, ca eu beau Feteasca Regala nu Otonel si prefer sa-mi miroasa gura a "fraguta" decat a ceea ce mananci tu de obicei :D

Mesaj off-topic, atac la persoana,jigniri.
Userul Mihai Ghe. are avertisment !
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

Unei cereri decente din prima postare a acestui topic i se raspunde la stilul: Cristi Irimescu si Mihai Gheorghe.
Cristian Irimescu scrie:Forumul este al asociatiei, modul cum acesta functioneaza e decis de asociatie.. punct ...
Si modul de functionare a Asociatiei e decis de Statut. Eu nu zic "punct" Cristi, zic ...mai citeste !
Domnilor, incercati prin ceea ce postati sa faceti cinste acestei asociatii, de mitocanii este plin pamantul. Veniti si cu ceva constructiv in discutie !

Deci Cristi, primesti raspunsul acolo unde l-ai solicitat.
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Am rugamintea sa pastram decenta si sa nu uitam ca suntem colegi nu adversari aici... in ideea de a face ceva bun pt noi rulotistii, cred ca ar trebui sa atacam idei nu oameni .. desi cei mai multi dintre dvs cunosc aceste lucruri f bine , condusi de impulsul momentului ,,, scriu lucruri care afecteaza imaginea clubului asa cum este el citit( forumul) , privit de cei care doresc sa -si cumpere rulota , sau au o rulota si intentioneaza sa se integreze in aceasta comunitate de oameni !
Pentru unele " discutii care tin strict de asociatie " Cristian Irimescu deja a creat un topic referitor la aceste controverse......... viewtopic.php?f=114&t=5612

Pt. alte discutii DECENTE putem continua si aici daca fac referire si interesul tutuor forumistilor...
Pt. discutii intre 2 persoane care doresc sa-si adreseze "chestii " care pe noi ceilalti nu ne intereseaza si nu se refera la forum sau asociatie , ci sunt simple intepaturi sau replici SE POATE FOLOSI MESAGERIA PRIVATA.
Va multumesc anticipat pt. viitoarele dvs. postari !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Bratulescu Ionut
Membru forum
15

Mesaj de Bratulescu Ionut »

Nu's ce sa mai cred ???!!....
Dar apropos de ce zicea Mihai : "sa visam, gandim la excursii"...va rog urmariti acest clip ! http://www.youtube.com/watch?v=aJq2VAnfPtw... incercati sa va concentrati asupra imaginilor si mai ales a versurilor ! Sper sa va ridicati de la calculator cu o alta stare de spirit !
Daca nu....injurati-ma ! :mrgreen:
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
Relu Buliga
Membru forum
18

Mesaj de Relu Buliga »

Bratulescu Ionut scrie: Daca nu....injurati-ma ! :mrgreen:
Da,uite o cum suna : http://www.youtube.com/watch?v=z06uNDD2 ... re=related
Tel:0744649371;0788649371
Ninel Gavanescu
Membru forum
15
Oras: ALEXANDRIA
Data nasterii: 02 Oct 1972

Mesaj de Ninel Gavanescu »

Mai fac si eu pe secretara ,sper sa nu se supere Relu 😉

nota 10 pentru Ionut .
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero
Marius Beldiman

Mesaj de Marius Beldiman »

Si de la mine tot nota 10!
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

Frumos! Muzica si text deosebite, parc-am fi la o intalnire. Apreciez colegii care incearca sa intervina in aceasta nota pe parcursul unor discutii, insa mai am si eu cateva precizari on-topic.
Nu am nici o treba cu omul bautor de Fetesca Regala, el are treba acum cu contabilizarea avertismentelor, asta, datorita faptului ca "mi-a urmat sfatul", acela de a fi postat decent, dar, am omis sa ma refer la o mentiune facuta de Cristi:
Cristian Irimescu scrie: ...Nu mai incerca sa manipulezi masele, pe cei 1000 si ceva de membri, multumeste-te doar cu cei 100 si ceva de asociati ...
Ceea ce afirmi, reprezinta o remarca care are menirea de a ne jigni pe toti cei de aici. Pe mine, care sunt acuzat ca manipulez, dar si pe cei prezenti pe acest forum. Prin ce afirmi, este ca si cum ei ar fi "o gluga de coceni", nu niste oameni care isi pot forma propriile pareri, pot discerne si trage concluziile pe care le considera a fi trase.
Cristi, ARGUMENTELE aduse de mine nu pot manipula, ele pot face oamenii sa inteleaga niste lucruri poate de ei nestiute, sau ce par neimportante la prima vedere.
Asa cum in topicul deschis dincolo de tine ti-am explicat ce inteleg eu prin critica, daca doresti, pot sa-ti explic si cum e cu manipularea, cine si in ce scop o face, binenteles in cazul de fata. Sa stii ca cel manipulat, nu are stiinta ca este manipulat. Te stiu un om cu mare putere de discernamant, fa un pas inapoi, analizeaza ce se intampla si sunt sigur ca vei intelege multe lucruri despre manipulare, santaj ...si de fapt ...cine este cel manipulat.

PS. Sunt perfect de acord cu cele mentionate de Ciprian
Bratulescu Ionut
Membru forum
15

Mesaj de Bratulescu Ionut »

Nota de zece (10) ...poate fi numai a voastra ...Ninel si Marius.. 😉
De ce spun asta ??....pen' ca ,de cand "activez" pe acest forum , in toate postarile voastre a-ti dat dovada de mult fair-play; franchete si mult...foarte mult bun simt !!! Si nu sunteti singurii !!!! E o placere sa ma "intalnesc" cu voi pe forum si mai ales cand ne gasim la vre-o "ieseala" sa va am vecini de rulota...! Jos palaria pentru voi domnilor !!!
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
Încuiat