Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati TOATE datele personale, acesta incluzind un numar de telefon, adresa de domiciliu, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Perioada propusa este 2-3-4 martie sau o putem amana cu o saptamana.
1.Gigi Catalin
2.Daniel Mihai
3.Vali Mocanu
4.Colea Nasalciuc
5.Ionita Bogdan
6.Serpescu Gheorghe
7.Augustin Munteanu
8.Dobre Emanuel
9.Cristi Lupu
10.Mihai Floarea
Vom fi si noi acolo si nu numai la masa festiva, poate chiar cu rulota.
Am propus sa ajut la organizare si am expediat catre Catalin Gigi un PM.
Astept sa vedem ce putem face ca sa iasa cat mai bine.
In aceasta zona de 8 martie se fac mese festive la restaurante cu grupuri organizate de femei de regula de la institutiile si societatiel din jur sau chiar de departe. Intalnirea noastra fiind pe 3-4-5 nu in 8 s-ar putea sa nu fie chiar aglomerat ca pe 8 martie.
Exista oameni care stiu foarte multe. Cati dintre acestia pricep ce stiu?
1.Gigi Catalin
2.Daniel Mihai
3.Vali Mocanu
4.Colea Nasalciuc
5.Ionita Bogdan
6.Serpescu Gheorghe
7.Augustin Munteanu
8.Dobre Emanuel
9.Cristi Lupu
10.Mihai Floarea
11.Gherghina Laurentiu
12.Traian Balteanu
13.Liviu Adrian..cazarea la camera in pensiunea Rasnov.
14.Vali Panait ..cazarea la camera in pensiunea Rasnov .
15.Nelu Predonu,...cazarea la camera in pensiunea Rasnov.
16.??
Trebuie sa faceti specificatia daca veniti cu rulota sau la camera !!!!
Pt rezervarea camerelor va rog sa il sunati personal pe Iancu .!!
Dupa cum vad se contureaza un chef cu 40-50 de persoane (si asta pana acum). Cu acceptul lui Gigi Catalin, incerc sa contribui la organizare pentru ca eu sunt aici in Rasnov si pot sa merg personal sa caut, sa ma informez.
Sunt cateva lucruri de precizat. Vorbim despre weekend-ul de vineri 2 martie, pana luni dimineata 5 martie cel tarziu?
In acest timp va fi o masa festiva care ar putea fi sambata spre duminica ca sa fie cat mai multi ajunsi si inca ne plecati.
In restul timpului, cei ce stau in rulote stau (dorm dar si chefuiesc) in parcarea de rulote de la pensiunea Rasnov. Ceilalti vor fi acolo doar daca sunt cazati la pensiunea Rasnov, sau pleaca de la chefuri pana la cazarea respectiva. Pentru cazare puteti vorbi direct cu Iencut Soiu , iar daca e nevoie pot plati eu avansul si ne descurcam ulterior.
Poate ar trebui sa facem o lista cu cei ce sunt siguri ca vin fara rulota pentru ca in cazul in care se rezerva intreaga pensiune ca si cazare pretul per camera e altul si avem toata pensiunea la dispozitie.
Restaurantul lui Soiu nu suporta atatea persoane si prin urmare voi cauta in apropiere o sala de restaurant pentru cheful de sambata.
Din experienta mea, in Rasnov, in acea perioada a anului este inca ger noaptea, cu inghet la sol, fara exceptie in ultimii 30 de ani . Ziua este de regula soare, dar nu obligatoriu. Daca se incalzeste suficient sa se topeasca cea mai mare parte a zapezii de pe terenul de parcare, vor apare probleme cu namolul. Nu stiu daca Soiu accepta cand pamantul e moale, acolo unde are iarba, sa facem manevre cu masinile si sa sapam sleauri, il intreb maine.
Voi reveni dupa ce am informatii noi.
Exista oameni care stiu foarte multe. Cati dintre acestia pricep ce stiu?