Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
@ Romeo. Din cate stiu eu cei mai multi pleaca de vineri. Daca vrei sa mergi in grup eu iti propun sa zici cam asa: Sambata la ora X voi fi in cutare loc (iesirea sin Buc...) daca mai e vreun doritor de mers in gasca pot fi contactat la tel...
In sfarsit mie personal nu-mi place mersul in gasca, gandeste-te ca il apuca pe unul pipi si tre sa se opreasca toti si unde pui 6-7 atelaje de 10 m... Oricum mersul in gasca tre sa fie f. bine organizat, mai ales pe distante lungi, statii emisie receptie, etape clare, traseu ca se pierd prin orase, etc... nu-i cazul acum dar ziceam si eu...
In concluzie distractie placuta tuturor, sa veniti bronzati si veseli... Drum bun.
Ultima oară modificat 27 Apr 2007, 10:08 de către Mircea Ionescu, modificat 1 dată în total.
Daca mai pleaca cineva sambata dimineata cu destinatia "S" , eu la ora 5 a.m. o sa fiu in primul spatiu de servicii de pe autostrada Soarelui.Pentru detalii, tel.0726489362
Ultima oară modificat 27 Apr 2007, 11:25 de către ROMEO Lucutar, modificat 1 dată în total.
romeo scrie:Daca mai pleaca cineva sambata dimineata, eu la ora 5 a.m. o sa fiu in primul spatiu de servicii de pe autostrada Soarelui.Pentru detalii, tel.0726489362
Corbu este primul sat dupa cap midia. incercati www.corbu.ro inainte de a ajunge in corbu exista si o plaja generoasa ca spatiu si nepopulata (1,5 km de drum de tara). Daca nu voi campa in corbu ne vom retrage pe aceasta plaja. love
romeo scrie:Daca mai pleaca cineva sambata dimineata, eu la ora 5 a.m. o sa fiu in primul spatiu de servicii de pe autostrada Soarelui.Pentru detalii, tel.0726489362
Corbu este primul sat dupa cap midia. incercati www.corbu.ro inainte de a ajunge in corbu exista si o plaja generoasa ca spatiu si nepopulata (1,5 km de drum de tara). Daca nu voi campa in corbu ne vom retrage pe aceasta plaja. love