Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va salut...
Pe data de 25.05.2011 am facut ITP-ul la rulota(program si sambata pana la ora 12.00)....M-am dus fara programare..am ajuns pe la 8.30 dimineata si pe la 9.40 am scapat(am mai avut doua masini inainte)..taxa a fost 130 ron..plus am dat eu omului ce d-ale gurii..sa sarbautureasca si el acasa...(placerea mea..el nu a batut nici un apropo..nu a cerut nimic..dar a fost foarte dragut si a mers totul repede)
Service-ul unde am facut ITP-ul este la aproximativ doi km dupa podul de la "Tuborg"...pe partea dreapta(chiar in curba dinaintea padurii)..locul de manevra este foarte mare(fiind service pt TIR-uri)..daca am retinut bine se numeste."Mustang"..
Persoana care a efectuat ITP-ul este Popa David..0722.752.184
In concluzie..repede..bine..mai ieftin ca in alte parti..il recomand...
Eu am facut ITP-ul cu 90 lei .Pt Clujeni,recomand : http://www.itpcluj.ro/ .Tarifele mici,sunt si agreati pt.ITP motociclete (daca are cineva).;are program si sambata si fara coada si personal amabil...am fost multumit.De fapt pe aici ITP-ul la rulote nu se prea face oriunde;in afara de RAR(unde sunt coooozi maaari),mai sunt doua locuri:acesta si undeva in Floresti(din informatiile obtinute de la RAR).
Pe data de 18 mai ,am facut si eu ITP-ul la rulota .In Galati sunt patru locatii unde se poate efectua .La RAR lume multa si cu programare;se mai face la fostul depou de tramvaie(La General);la IUG si la Autobaza 2 pe Stefan cel Mare.Eu am facut aici ,pret 78 ron,durata 45 minute .Au verificat frine si lumini,date de pe etichete si sau facut fotografii.
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
buna ziua
Am facut I.T.P. ul la rulota in Ploiesti pe strada Clopotei.ieftin si rapid ,intr o jumatate de ora si m a costat 95 lei.
il recomand cu incredere.
Onoare si Respect
Marian Serban
Radu Mihnea scrie:
33. Nume societate: SC TESTARI-VERIFICARI SRL (B0189)
Adresa SITP: COM. AFUMATI, Str. Aurel Vlaicu nr. 13, ILFOV
Adresa sediu: COM. AFUMATI, Str. Aurel Vlaicu nr. 13, ILFOV
Categoria: II, Categoria: III
Astazi am facut ITP la Rulota la aceasta statie.. Recomand. Fara aglomeratie, oameni seriosi.
Persoane de contact:
Dl Lucian Argesanu 0726673426, 0745027747
Dl Tinel 0740879532
Luni 4 .04, executat ITP la rulota!!
Recomand in continuare!! :D
Mare grija la ce aveti in rulota... nu am dat nimic jos si....... aproape 10 kg peste MMA, asa ca, mai fac o triere...
Joi 16.06.2011, executat ITP la rulota "duomnului" Strimbeanu..
Recomand in continuare!! :D
Altă locaţie în sectorul 6, BUCUREŞTI: SC TRANSPORTURI AUTO ASTRA SA, cu adresa: B-dul TIMIŞOARA 92A.Programul este 07.45-16.00 L-V. Preţul este pt. rulotă de pană la 500 kg masă proprie (nu MMA) 90 lei, iar pt. cele de la 501 kg în sus 120 lei. Persoană de contact: dl. col. (r.) ing. Ion CORDONEANU, tel. 0752230193; 0734497779. Pentru o mai bună coordonare câteva repere: treceţi de Dederman/Sel-Gros fără să intraţi pe Valea Cascadelor, depăşiţi Vama, apare o altă societate care are ITP dar este aglomeraţie mare de TIRuri, imediat este o stradă cu un sediu al firmei Tip-Top, intraţi pe stradă şi în capăt pe dreapta este garajul si staţia ITP TRANSPORTURI AUTO ASTRA.
V-as ruga daca stie cineva o statie ITP in Iasi care sa fie afiliata unui Service ca in cazul necesitatii unor remedieri la rulota sa poata fi rezolvate promt. Am fost la trei statii(RAR; Service-ul RATP vis-a-vis de PRACTIKER; si o statie in vechiul RAR langa Kaufland-Pacurari dar la toate mi s-a spus ca nu-i intereseaza unde fac remedierile ei doar verifica. Multumesc!
Va salut cu respect ,vin si eu cu o mare rugaminte intrucat rulota se afla la Pensiunea Rasnov doresc sa ma ajute cineva spunandu-mi unde se poate face un ITP la rulota in jud.Brasov.Va multumesc
Zilele trecute am facut ITP-ul la rulota in Codlea la o statie ITP aflata pe strada Noua (nu stiu nr. dar este un indicator la intrare), pret 70 lei iar ca timp nu a durat mai mult de 20 min. Daca este cineva din zona sau in trecere si este interesat pot da mai multe detalii.
Autorulota Dethleffs pe Fiat Ducato 2.5 D
raulpaltineanu@yahoo.com tel: 0722548445