Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Bun venit si "sper sa va cunosc personal" cat de curand ! :lol:
Sper ca ati postat din proprie initiativa si nu la insistentele sau amenintarile lui Gigi Catalin.
Sa ne vedem cu bine !!!
Buna ziua,
ma numesc Stere Cornel(42ani) si sunt din Cernavoda.Membrii familiei mele sunt :sotia Laura si un baiat de 9ani, Mihai.Dupa multa vreme de colindat cu cortul atat in tara cat si prin Europa ne-am decis sa intram in marea familie a posesorilor de rulota.In vara anului trecut cu o zi inainte sa plecam in Italia cu cortul, rasfoind site-uri de vanzare rulote am gasit un Burstner 435TS din 2008 care parea sa indeplineasca toate asteptarile noastre, asa ca am schimbat directia spre Germania unde dupa un sir de mici peripetii am intrat in posesia acesteia.Rulota am achizitionat-o din Jena unde am si campat prima data cu rulota pentru o mai buna "inspectie" a acesteia, deoarece dealer-ul care ne-a vandut-o nu stia deloc engleza iar noi nu stiam de loc germana.Ne-am inteles in cele din urma folosing Google translate.De la showroom-ul de unde am cumparat rulota si pana in Camping Jena am facut primul kilometru cu rulota iar la final parea ca am obtinut o mare victorie.
La sosirea in tara am avut ceva emotii legate de inscriere dar actele pe care le aveam de la dealer au fost OK, asa ca am inscris-o.Dupa achizitionare am mai facut un efort suplimentar si am achizitionat si montat la EXIS un aer conditionat.Acesta l-am montat fara a inlocui trapa principala ci prin decuparea tavanului rulotei(nu pot sa spun ce emotii am avut dupa decuparea unei parti din tavan si nici cate intrebarii mi-au trecut prin cap).Am sa postez poate ceva poze dupa ce am sa ma lamuresc exact cum pot face asta, deoarece eu spun ca a iesit superb.Legat de functionarea A/C am sa vorbesc in topicul dedicat partii tehnice.
Legat de petrecerea timpului liber pot spune ca in ultimii ani toate concediile din vara le-am petrecut in strainatate, cu cortul, deci numai in campinguri, de altfel nu suntem adeptii offcamping in strainatate.
Citesc de mult forumul clubului dumneavoastra, as pute spune ca sunt foarte putine topicuri legate de calatorii pe care sa nu le fi citit, de aceea multumesc tuturor acelora care au vrut sa impartaseasca din experienta drumetiilor lor.Sper ca putinul timp pe care-l am sa-mi permita participarea la una din intalnirile dumneavoastra.
Bine ai venit in randul nostru.Incep cei din Cernavoda sa se inmulteasca. Sper sa ne intalnim cat de curand. Poate de Pasti sau de 1 Mai la Seimeni
sau la intrunirea nationala a clubului in iunie de Rusalii. Ocazii sunt destule.Tu sa vrei.
Florin ma numesc, am 33 ani si sper cat de curand sa ma alatur posesorilor RV.
Sunt in stadiul de documentare si sper cat de curand sa stabilesc si bugetul pentru achizitie.
Va tin la curent cu ideile de calatorie dar voi si reveni pentru sugestii legate de prima achizitie.
Salutari,
Florin
Ultima oară modificat 16 Ian 2012, 17:20 de către Florin Bucur, modificat 1 dată în total.
Ma numesc Stelian, am 28 de ani, sunt din Bucuresti si detin un magazin online cu piese si accesorii auto, inclusiv accesorii ce sunt folosite si de rulotisti :) . O sa prezint in curand oferta de produse, dupa ce definitivez parteneriatul dintre ClubRV si magazinul meu cu domnul Gigi. Sunt un mare pasionat al pescuitului la crap, preferand partidele lungi (de la 48 ore in sus). Nu detin inca o rulota, dar doresc in viitor sa achitizionez una. Momentan, campez cu cortul. Unele accesorii ce sunt folosite de catre rulotisti, imi sunt foarte folositoare si mie in timpul pescuitului. O sa incerc sa fiu cat mai activ pe forum, in limita timpului disponibil.
Ma numesc Stanescu Aristide Viorel,am 64 de ani si locuiesc in Arad(va invit la o cafea(palinca) o seara de odihna inainte de a iesi din tara sau la revenire).Posed o rulota Home Car 382 tractata de un Opel Vectra 1,9 CDTI 150 cp.Am fost Bran 2011cand am cunoscut multi rulotisti si am ramas ffff.imptresionat de tot