melcul beyerland

prezentare RV
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
frandos cosmin

melcul beyerland

Mesaj de frandos cosmin »

Eu sunt foarte multumit de aceasta rulota si cred ca nu am s-o schimb o bucata de vreme (20ANI)ha! nu chiar! Sistem apa calda facut de mine fara consumatori in plus, spatiu mare pt butelie am adaptat o butelie auto gpl rotunda capacitate 45 l cu alimentare de la pompa , apa (90l) spatiu incalzit contra inghet,doua baterii ,incalzire truma si ventilatie la 12v modificata de mine de la 220v cu termostat montat sub bancheta,fara miros in ea ,baie cu dus( acum si wc!) ,redresor baterie ,instalatie 12v-220v prize ,mocheta pe jos bine intretinuta ,garda inalta de la sol ,...altceva nici nu i-mi doresc sunt fooooarte multumit :arrow:
Ultima oară modificat 01 Mai 2007, 11:20 de către frandos cosmin, modificat de 2 ori în total.
frandos cosmin

Imagine
frandos cosmin

Imagine
frandos cosmin

Imagine
frandos cosmin

Imagine