Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Buna ziua.Ma numesc Emil Beleiu, de profesie electrician, momentan lucrez ca si sofer si sper ca odata si odata sa ajung sa am si eu o rulota sau.......o autorulota, pina atunci va urmaresc cu mare placere forumul. Cu respect !
Salut la toata lumea si LA MULTI ANI pe 2012.
Toma Irinel este numele meu si sunt posesorul unei rulote Hobby fab. -92 tractat de un autoturism marca volksvagen golf 4.Sunt casatorit cu Mihaela si avem un baiat de 13 ani .Sunt rulotist din 2010 si pasionat de calatorii.
Urez la toti rulotistii si nu numai un an mai bun iar vremea si vremurile sa fie excelente .LA MULTI ANI inca o data si sa ne vedem cu bine.
volkswagen golf 4 + hobby de luxe ' 92
email: volksvagen_71@yahoo.com
--Nu rupe firul unei prietenii, caci, chiar daca il legi din nou, nodul ramane.-- Octavian Paler
Le spunem bun venit celor care au dedus ca noi suntem cei cautati,si asta face bine la R.V. Drumur cat mai bune si iesiri cu bine,si cu sanatate si veselie. janOmvesel Ploiesti.
Salut Cristi este numele meu sunt rulotist din anul 2011 (septembre) va urmaresc cu mare interes astept cu nerabdare sa ne cunoastem sunt posesorul unei rulote ADRIA OPTIMA 4252 td trasa de un SEAT TOLEDO 5P TDI.Pentru inceput va doresc tuturor un calduros LA MULTI ANI!
Va salut! Adrian este numele meu sunt un viitor rulotist si va urmaresc cu mare interes. Deocamdata sunt in faza de documentare in ceea ce priveste cumpararea unei rulote trasa de un VW Golf IV 1,9 TDI PD 101 CP. Pentru inceput va doresc tuturor un calduros LA MULTI ANI!
P.S. Rog un moderator sa ma ajute sa imi schimb username-ul, caci asa mi s-a spus.
Ma bucur foarte mult ca am gasit acest site.Deocamdata nu am o rulota dar ma uit la anunturi pe mobile si autotrader de vreo 2 ani si tot visez la excursiile viitoare cu rulota.Sunt din Cluj-Napoca,casatorit de un an ,deocamdata fara copii. Impreuna cu sotia ne place foarte mult sa calatorim,sa vizitam si sa facem poze,foarte multe poze.Sunt sofer de tir si am avut ocazia sa vad foarte multe orase dar numai pe fuga si sper ca dupa ce o sa ne cumparam rulota o sa reusim sa vizitam toate capitalele europei cum se cuvine.Intro vreme cochetam cu ideea de a face conversie unei dube in autorulota dar cred ca mai practic sa ai o masina si o rulota dupa tine.
Noul an sa va aduca tuturor numai bucurii si sanatate.