Am fost la prima iesire din acest an cu rulota la Pensiunea Rasnov unde ne-am simtit minunat si unde am simtit ca intradevar este cu adevarat iarna,gazdele sunt de nota 10 locatia la fel intr-un cuvant totul a fost ok, pozele vor veni mai tarziu de la prieteul meu Bogdan Ionita.Stima pentru cei care au gasit locatia.
Rog toti colegii care vor merge anul acesta in aceasta locatie sa posteze doar aici, sa nu mai deschida topic nou, in felul acesta avem toate informatiile intr-un singur loc.
Multumesc de intelegere !
Ma bucur ca va place .Speram sa facem cat mai multe iesiri in locatia aceasta.
O casa o cladesti punand caramida peste caramida (iesire dupa iesire) .
Cu cat mai multe cu atat si propietarul acestei locatii o sa ne puna la dispozitie tot ceeea ce ne dorim noi .(cabine de dus cu apa calda,loc de spalat vasele,wc exterioare etc etc ).
Poate usor usor consolidam aceast parteneriat .
Sanatate si la cat mai multe iesiri frumoasa va doresc.
Hotarati sa infruntam zapada…in Chei sunt peisaje de vis…bonus:vis a vis de locul de campare este un derdelus unde am redevenit copii pentru cateva ore…minunaaaaaaat ! Am fost onorati cu prezenta de Fam Predonu si Geanina Catalin…am senzatia ,totusi,ca si dansa era insotita de cineva dar ma chinuiesc sa-mi aduc aminte numele…am un lapsus…oricum era caterincos ala micu’ cu Lexusu’… :mrgreen:
Senzatiile tari le-am trait la volanul unui Impreza 4WD la 5.000 de rotatii pe minut…in zapada ! La cerculete am avut si un mic incident..sper sa nu fie foarte costisitor…in rest..voie buna,gratare,glume…etc…las pozele sa vorbeasca:
@GigiSerpescu:...nu ies mai mari...la 100kb...
Constat ca Site Admin n-are puteri asa mari !...am inca cont si...INCA SUNT MEMBRU ASOCIAT...ori si-a uitat parolele ... :mrgreen:
PS:Armele erau neletale...
"Neletale " zici !? Si cu "mortii" aia doi din portbagaj...ce era ? Ei cu ce se "impuscasera" ? :mrgreen:
Incearca sa dai din "micsorare" direct la 480 x 640 pixeli...
Ultima oară modificat 23 Ian 2012, 13:04 de către Sandu Toma, modificat de 2 ori în total.
Hai sa va povestesc cu tractarea la sufa (mai sus)....mea culpa:AM FOST UN NEMERNIC:mi-am santajat colegul in felul urmator : "ma lasi sa fac poze si te scot ori..... :mrgreen: ....sincer,mi-e rusine si acu'.....oooops...mi-a crescut nasu' !..