Ajutor pentru Andreea

propuneri de actiuni
actiuni finalizate
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Scrie răspuns
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Re: Ajutor pentru Andreea

Mesaj de Rusu Mihail »

SARBATORI FERICITE ! din partea lui Andreea care este bine si care va multumeste tuturor celor cu suflet mare ce au fost alaturi de ea in aceste zile !

Imagine

Medicul este f. multumit de rezultate , drept urmare si parintii sint fericiti ca totul e bine si ca sint ceva sperante de bine ! Toate cele bune si din partea parintilor pt toti colegii !
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
George Chirila

Mesaj de George Chirila »

Ma bucur domnule Rusu sa aud vesti bune despre Andreea . Sarbatori fericite !!!
Dan Morar
Membru forum
13

Mesaj de Dan Morar »

In speranta ca nu e prea tarziu, azi am facut si noi plata prin banking. Multa multa sanatate Andreei! Sarbatori Fericite familiei si deasemena multa sanatate...
bayerland 460 Wenge+Honda Accord , shihanro@yahoo.com, 0761.533.333 viber/whatsapp
Dragomir Gabriel
Membru asociat
14
Oras: Ploiesti- Prahova
Data nasterii: 08 Oct 1968

Mesaj de Dragomir Gabriel »

Dan Morar scrie:In speranta ca nu e prea tarziu, azi am facut si noi plata
Niciodata nu e prea tarziu... sanatatea este mai importanta decat orice. Urmeaza tratamente, medicatii, controale, drumuri la Bucuresti... Cheltuieli vor fi in continuare. Consider ca nu a fost o operatie usoara si nu-mi doresc sa fiu in locul parintilor ei. Daca doctorii au dat verdict pozitiv, inseamna ca e bine... Multa sanatate Andreei si Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi !
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Dan Morar
Membru forum
13

Mesaj de Dan Morar »

Doamne Ajuta tuturor!!!Sarbatori fericite cu indeplinirea tuturor dorintelor!!!
bayerland 460 Wenge+Honda Accord , shihanro@yahoo.com, 0761.533.333 viber/whatsapp
Adrian Liopa
Membru forum
13
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 29 Sep 1967

Mesaj de Adrian Liopa »

Buna seara tuturor "Rulotistilor".

De aseara Andreea este acasa.Este foarte bucuroasa ca a ajuns acasa la jucariile ei si la catelul Tobi.Este bine dupa operatie urmand ca saptamana viitoare(joi)sa mergem la control si sa aflam si rezultatul biopsiei.
Multumim Bunului Dumnezeu,Doctorului Tascu Alexandru si echipei sale si nu in ultimul rand Tuturor rulotistilor care au fost alaturi de Andreea in aceasta grea incercare.
Si pentru ca mai sunt cateva ore pana trecem in Noul An nu putem decat sa ne Rugam la un 2012 mai bun plin de sanatate si bucurii.
LA MULTI ANI DRAGII NOSTRII.
SA AUZIM DE BINE...
Adrian Liopa
Membru forum
13

Mesaj de Adrian Liopa »

Buna seara tuturor.
Azi am primit rezultatul biopsiei,Meduloblastom desmoplazic(cancer),nu avem cuvinte suntem muti.Luni trebuie sa ne prezentam la IOB Fundeni la Prof.Dr.Monica Dragomir pentru noi investigatii si stabilirea tratamentului.De ce Doamne?
Va doresc tot binele din lume.
SA AUZIM DE BINE...
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Mesaj de Odenie Sergiu »

Este o veste foarte trista,imi pare rau,dar trebuie sa existe vreun tratament,trebuie incercat orice.Poate e vreo forma incipienta care se poate trata,daca se mai fac analize.Va doresc succes si va tin pumnii sa reusiti.
Volkswagen Golf+Dethleffs Nomad RD3/in general...OFF CAMPING

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul
Adrian Liopa
Membru forum
13

Mesaj de Adrian Liopa »

Domnule Sandu am notat.Multumesc mult.
SA AUZIM DE BINE...
Mihai Soare
Membru forum
15
Oras: Silistea CT
Data nasterii: 17 Aug 1972

Mesaj de Mihai Soare »

"Cancerul nu inseamna neaparat moarte". Fiti increzatori. Luptati si iar luptati. Nu e usor, dar exista speranta. Toti rulotistii suntem in continuare alaturi de voi. Dumnezeule, te rugam, ajut-o pe Andreea!
Mihai Soare, elddis vogue + suzuki sx4,
tel:0762247085
e-mail:mihaisoare@zappmobile.ro
"Omul sfinteste locul"
Adrian Liopa
Membru forum
13

Mesaj de Adrian Liopa »

Buna Dimineata tuturor este ora 9:37 de la ora 3 noaptea fix nu mai dorm nici eu nici sotul meu ma trezit ii era foarte rau tusea intruna si expectora cu o culoare rozalie , am chemat salvarea la luat acum e la un spital din Ploiesti asteapta ziua de Luni sa vina medici sa vada despre ce este vb la prima razie la plamani ecografia spune ca are plamanii plini cu sange acum sa asteptam luni eu o sa fiu cu Andreea la Bucuresti la Grigore Alexandrescu asa ca nu pot sta sa ii fiu alaturii sotului meu .. Nu imi pot explica ce se intampla daca se intampla ceva cum e posibil asa ceva . Am luat hotararea de a scrie aici pentru ca aici am vazut nu personal pe toata lumea doar cativa dintre eii niste ingerii coboratii in ajutorul lui Andreea si va MULTUMIM DIN INIMA . Acum ma rog la Dumnezeu sa se faca Sotul meu bine VA DORESC MULTA MULTA SANATATE CU STIMA SI RESPECT TANIA
SA AUZIM DE BINE...
Isdraila Ioan
Membru forum
15
Oras: Arad
Data nasterii: 14 Iun 1954

Mesaj de Isdraila Ioan »

Ne pare nespus de rau de cele aflate despre Andreea si tatal ei ,dar speram ca bunul D-zeu va fi alaturi de dvs.si vom trece cu totii peste acestea.Suntem alaturi de familia dumneavoasta.
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Scrie răspuns