bancuri, zvonuri, hobby-uri, imagini, filme haioase, chat, ID-urile membrilor...
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Pentru ca nu prea stiam unde este Paltinu, am cautat pe net. Locatia este in apropierea barajului? Sa spuneti daca adresa de mai jos este corecta(ma refer la harta): http://www.baltidepescuit.ro/barajul-paltinu.html
este un topic deschis de mine la,,propuneri intalniri 2011,,despre oferta de la Paltinu.acolo va explic si unde este locatia.
Gigi,20-30 nu intra,dar putem baga cei care au autonomie pe rulote in stanga parcarii.daca se doreste,vb si poate dam o fuga pana acolo,oricum tre sa dau drumul la curent daca se ajunge la o concluzie
Sandu , dupa calculele mele cred ca intra , dar cum ; pe partea betonata 6 rulote , sus linga tabloul electric (chiar cum urci panta ) intra 4 , la locul plan intra 7 , iar jos inca 3 . Asta este ,20 buc mai vedem cum putem aranja sau schimbam locatia...
IN primul rand,recomand ca muzica sa nu fie pana dimineata,pt ca deja exageram,zic eu....., dar daca sunteti de acord ne intindem pana in h 0..... , daca vreti ca intalnirea sa fie organizata de mine , va fi pe Valea Cerbului sau ( asa cum am vb in privat ), in colaborare cu Gigi Catalin ....cred.......la Baile Boboci . Se poate asculta muzica , dar dupa h 23 max h 24 liniste . Ca sa nu deranjam, daca va fi pe Valea CErbului, nu facem tabara - campare in zona " populata de obicei". Daca se vor alte locatii puteti face propuneri pt 2012 si la propuneri activitati - nu am creat inca un topic in acest sens pt ca nu am stabilit o locatie ...... dar de maine am sa fac lista actualizata si cu ultimii care mi au mai scris mesaje . Ne mai putem gandii si la alte activitati cum ar fi o excursie pe munte , plimbare cu biciletele ,sau alte activitati care sa ne reprezinte ca Rulotisti Veseli si ACTIVI ai clubului -
P.S. - o poza de la Irimescu , care va fi prezent bine-nteles la aceasta intalnire ;) !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Salut , fiind initiatorul topicului am marea placere de a va anunta locatia intalnirii Rulotistilor Veseli in perioada 08.03.2012 - 11.03.2012 ,tot odata este si ziua femei si eu sper sa fie destul de ok ca si data , aceasta este Cabana Cheile unde sa tinut intalnirea ACCR de 1 Decembrie . Am vorbit cu Gigi propietarul si am cazut la urmatorul acord:
- Campare + curent + wc + dus , 20ron /zi
- masa vestiva care va avea loc pe data de 09.03.2012 seara , iar eu m-am gandit la bufet Suedez + desert care este surpriza,- 50ron/pers.
Aici mai exista posibilitatea schimbari meniului intr-un meniu cu ciorba , fel principal , desert. (aici astept propuneri pentru menu , sa stiu ce vorbesc la cabana )
In ambele meniuri intra 2 cafele , apa minerala , suc Cola , Fanta , Sprite , Zup ,7Up ,Seven up , sapte up. Beutura putem sa venim cu ea sau o aduce tot el , ca si beutura eu propun un aperitiv finut wiski , coniac 7* , lichior pentru fete sau varianta jioint , shot , tuica fiarta ,cruda , palinca , avinata , murata , etc .
2 Beutura de friptana vin , bere , sau tarie pana ne canta cucu .
- in seara de 10.03.2012 este seara dedicata distractiei , Gigi are tot ce trebuie pentru dicoteca lasere , stroboscoape , boxe puternice (probate de mine aseara ) , fum etc.
Pentru fete ;
- Ma gandeam sa dedicam prima seara lor cu muzica pe masura , vals , tango , muzica veche , disco , hip hop sau dupa caz de petrecere . Cu bautura special pentru ele ceva surprize (aici astept ideei , dar nu publice , private ) , un desert pe masura lor , ca de doar sint niste DOAMNE sa ne traiasca sa fie sanatoase.
Dupa cum urmeaza :
- 08.03.2012 se ajunge la locatie - prima seara beutura subtire
- 09.03.2012 dimineata program liber sau la piscina BV sau drumetie in Cheii sau leneveala la locatie , seara masa festiva si seara doamnelor .
-10.03.2012 dimineata program de scos alcolul din noi si dat colesterolul jos cel dobandit cu o seara inainte :D , seara program de beutura barbatii cu program de discoteca, parastas life si dezmat , sporturi extreme , sticlism , coniac canoe , pahar viteza , stand up comedy , jocuri distractive (vreau propuneri).
- 11.03.2012 liber pentru toata lumea si pregatirea de plecare catre casa sau cine vrea sa mai stea pana pe data de 12.03.2012 luni dimineata , este liber sa faca cum doreste .
Cam asa suna ideea mea pentru prima intalnire a Rulotistilor Veseli din 2012 , pot sa va mai spun ca acelasi program se poate muta la alta locatie si anume Antosport unde sint in discutie cu propietarul , vineri ma duc la el sa discutam mai pe larg tot ce inseamna cheltuieli.
Pe acesta cale rog moderatorul se fie atent la eventualele abateri de la subiect , nu vreau sa incepem dincolo este mai ieftin sau nu este ok locatia aia ca am fost eu nu mi-a placut sau multe altele . Mai vreau propuneri de locatii unde se poate face intalnirea in conditii omenesti (tineti cont ca este totusi luna MARTIE este frig noaptea ).
Daca va place ideea mea astept sa dezbatem subiectul si sa cadem de comun acord , incepand din acest moment declar lista deschisa :
Multumesc
P.S. Incep lista , un moderator sa aiba grija de moderarea ei .:
1 Fam. Sibiceanu + Porcusorul + acvariu cu pesti..
Eu am fost de 1 dec in aceasta locatie si este ok,doar cu,curentul ar fi ceva probleme, la 20 de rulote legate, pe teava nu erau decat 150 de volti... ce ar fi de retinut, chiar si pentru toate iesirile care se vor face, de cate rulote pot fi campate in locatiile in care se propun iesirile si de cate locuri dispune sala in care se face socializarea si solutiile in cazul in care se depaseste numarul de participanti .Cel mai recent exemplu este intalnirea de 1 dec a club rv, la care inscrierile a depasit cu mult spatiul de socializare iar inchiderea inscrierilor a facut ca unii sa se orienteze catre alte variante pana s-a ajuns la varianta cortului!!! Numarul rulotistilor este in continua crestere, iar cum sublinia si Gigi intr-o alta postare a crescut si numarul membrilor cotizanti in numai 6 luni, ori acestia banuiesc ca nu au platit cotizatia doar ca sa "forumeze".
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India
..o sa ramai uimit de cati rulotisti veseli sunt, multi nu posteaza ca sa zic asa in ce tabara sunt, la distractie sau la mierla...dar o sa fie inscrieri de participare.
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India
Sorin.Sibiceanu scrie: Mai vreau propuneri de locatii unde se poate face intalnirea in conditii omenesti (tineti cont ca este totusi luna MARTIE este frig noaptea )
Aceasta ar fi fost propunerea mea pentru 1 dec. Dar deja se hotarase locatia deci, prezint aici o posibila zona de campare. Aflata la doar 5 km de pensiunea Rasnov, o suprafata de 10 ha, 3 pensiuni in incinta locatiei, iaz si apa curgatoare pentru amatorii de pescuit, proprietarul amator de grupuri, sala de mese imensa, foisor de aprox. 15/30m, punct de plecare spre Bucegi si Piatra Craiului, etc...
Posibil loc de campare... In departare se vede partea nordica a muntilor Bucegi, o panorama de vis...
Foisorul inchis in geam termopan, masa de ping-pong si scule audio profesionale...
Una dintre pensiuni...
Pentru amatorii de echitatie avem asa ceva:
Sorine, daca ajungi in zona, poti face o vizita, vorbim pe PM...
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com