Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Anul 2012 sa ne fie tuturor un an mai bun, cu pace, sanatate, intelegere si multe bucurii. La Multi Ani !!!
VW T4 VR6 & Gruau Espace 0744346667 Cand ma gandesc doar la cuvantul rulota,imi vin in minte urmatoarele sinonime: libertate, independenta si fraternitate.
Macar la fel de bun ca anul acesta sa fie!
Un an nou cu bucurie si fericire alaturi de cei dragi, va dorim si noi cei din coltul acesta de lume.
Sa ne intalnim sanatosi in anul nou ce bate la usa.
Va iubim si va uram un sincer...La multi ani!
Fie ca noul an sa va aduca mai multe zambete decat impotriviri, mai multe reusite decat infrangeri si mai multe impliniri decat v-ati gandit vreodata. LA MULTI ANI!
Frumoase URARI de bine pentru noi ,rulotisti din Romania,asa sa fie si ....inimile noastre si gandurile bune catre semenii nostri,oriunde or fi,sa avem sanatate si viata va fi mult mai buna si vesela,asta vo doresc ieu janOmvesel.cu deosebit respect pentru voi.;LA MULTI ANI;
Un gand curat si cele mai calde urari de bine ,pentru toti colegii rulotisti ,acum la inceput de an . Va doresc si imi doresc ca 2012 sa fie un an mai bun decat cel care a trecut . La Multi Ani !!!
La multi Ani si Sanatate va transmite si familia Rusu , chiar daca ne aflam in camper la 2500 km de casa :)
Un an prosper, cu multe excursii si sa ne revedem sanatosi ! Am inchinat un paharel si-n cinstea colegilor !
Tuturor rulotistilor din Romania, membri sau nemembri ai ClubRV le doresc un PASTER FERICIT si cat mai multe iesiri rulotistice reusite in acest sezon ! :D