Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Nu sunt posesor de rulota, dar, in schimb, am un Peugeot Expert din 2005 ce vreau sa il transform in Camper Van - deja primul pas a fost facut intr-o expeditie in Alpi, de la Venetia la Cannes, doar prin pasuri si trecatori - majoritatea traseului era interzis cu rulota si camper mare :)
Desi amenajarea nu a durat mai mult de un weekend, excursia a fost de 3 saptamani, timp in care am simtit nevoia de a imbunatati masina pentru excursia din tarile nordice, planuita pentru vara lui 2012: webasto sau alta varianta de incalzire a cabinei, rezervoare de apa, pompa de apa, eventual rezervor suplimentar, priza 220, baterie suplimentara, frigider, parasolar pe lateral, etc.
multumesc
Peugeot Expert Van - in curs de a fi convertit in Camper
Bine ai venit Dragos .
Iti sugerez sa vezi cam cum este dispus un campervan in interior sa poti sa te inspiri.Am si eu cateva ideei dar trebuiesc dezvoltate,povestite....Deschide un topic cu ce vrei sa faci ,adauga si poze si cu siguranta o sa se gaseasca si colegi priceputi care sa te sfatuiasca.
Bafta in ceea ce iti doresti sa realizezi.
Bine ai venit in ClubRV si așteptăm pozele sa vedem cum ai trecut puțin Alpi de la Veneția la Canes. Eu chiar sunt curios, poate o sa merg si eu :D
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Bine ai venit Mihai Floarea ...salutari prietenului nostru comun Cristi Lupu care este asteptat si el la acest topic .. :mrgreen: ...
Deabea astept sa ne revedem ca imi e dor de chateau ))))
LA MULTI ANI Clubrv ma numesc Mihai Floarea sunt posesorul unui CHATEAU CANTARA 490,trasa de o Alfa Romeo 159 ambele doua bijuterii plus o familie superba. Sunt rulotist de 3 ani urmaresc forumul club rv cu mare interes,iar acum m-am hotarat sa devin membru club rv.
Salut Cristi Lupu este numele meu sunt rulotist din anul 2008 va urmaresc cu mare interes astept cu nerabdare sa ne cunoastem sunt posesorul unei rulote BURSTNER 521 trasa de o micuta SKODA OCTAVIA 2 TDI.Pt inceput va doresc tuturor un sincer si calduros LA MULTI ANI!
Eeeee asa da .. ,iti iei prietenul de mana si treceti pe la ,,caserie,, (banca) sa va trec in ,,planul,, de anul asta . :mrgreen:
Pt ca imi propusesem o crestere de 300% a membrilor cotizanti in mai putin de un an de la AG ...si haha sa se realizeze target-ul in 6 luni ...
Buna-seara,ma numesc Daniel Ionescu sunt din bucuresti, amun opel cu care trag o rulota Tec nu sunt memebru , dar va urmaresc cu placere atat pe site cat si pe traseu ..cand pot... Mi-ar place sa se discute mai mult despre diferite lucruri,am observat ca subiectele sunt destul de vechi,sa se ofere diferite informatii referitoare la trasee,taxe,starea camping-urilor, trebuie sa fie o stransa legatura intre toti rulotisti, chiar daca unii se afiseaza cu doua masini si trei rulote si altii doar cu un cort dar care vor sa participe la intalniri si inpartasesc aceasta bucurie.Astept propunerile pe anul acesta si voi incerca sa va urmez...in spereanta ca nu am vorbit prea mult va doresc un AN NOU fericit, drumuri bune.Cu respect Daniel
Ma numesc Mihail Vatav si mi-am achizitionat de curand o rulota KIP KG40EK.
Masina tragatoare este Dacia Logan 1.4MPI
Sunt casatorit si am o fetita de un an si patru luni.
Sper sa incep sa ma descurc cat mai bine la mersul inapoi si parcatul cu spatele cu rulota. Deocamdata mi se pare cam chinuitor, dar mai exersez.