bancuri, zvonuri, hobby-uri, imagini, filme haioase, chat, ID-urile membrilor...
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Buna seara , multumim celui (lor ) care a(u) avut initiativa pentru asa ceva , azi am simtit ceva in suflet cand am vazut felicitarea in cutia postala ..
Am primit felicitarea, multumesc, in special lui Liviu care s-a ocupat de tiparirea lor si dupa cum am vazut au iesit foarte bine... Aveam ceva emotii, trebuie sa recunosc...
Mona si Octav Pop
Acum avem un camper facut dintr-un Iveco Daily si o rulota Dethleffs Beduin 510V
si noi multumim si dorim la toti Sarbatori fericite! si un an mai bun decat acesta cu multe iesiri si impliniri.
"Munca grea dezvaluie caracterul oamenilor: unii isi intorc manecile, altii intorc nasul si altii nu se mai intorc deloc. "Sam Ewig
Fiat Ducato Camper si Adria 540
Domnilor, ne surprindeti placut, din nou, cu frumoasa felicitare si urarile de bine adresate tuturor membrilor Clubrv. Mona draga, grafica foarte reusita. Liviu, ce sa spun, BRAVO. Deci efortul conjugat isi arata roadele spre bucuria tuturor colegilor.
Familia noastra ureaza, la randul ei, colegilor si colaboratorilor Clubrv, un CRACIUN FERICIT si un AN NOU cu sanatate.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Iata o surpriza foarte frumoasa din partea CD pt care va multumim !
De asemeni si d-lui Curelea,si va dorim tuturor sanatate fericire si SARBATORI FERICITE!
Iata ca frumoasa felicitare din partea CD a ClubulRv a ajunns
si in casa noastra ,prilej pentru care multumesc initiatorilor acestui
gest frumos si de suflet si ii multumesc si Domnului Curelea Constantin cu
acest prilej.Urez tuturor membrilor ClubRv un "CRACIUN FERICIT!" si multa sanatate.
Membru cotizant
VW Passat&Rulota KIP DE LUXE 40 EK
Tel.0721080383
Multumim pentru felicitare,care a fost o surpriza placuta, multumim si D-lui Curelea pentru urarile facute. Sarbatori fericite si La Multi Ani ,ClubRv ! :D