Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Ipeti, pâna acum si-au exprimat intentiile doar cei ce au postat mesaje pe subiectul alaturat (RV, coupe, tu si eu bineînteles). Daca suntem doar atâti, ramâne sa deliberam pâna pe 15, asa cum am propus. Pâna atunci conditiile ramân valabile. ?Zn caz ca renuntam eu vin oriunde hotarâm noi patru. S?fRB?fTORI FERICITE! HRISTOS A ?ZNVIAT! Sa ne vedem cu bine.
opel astra 2,0 dti + fendt joker (xaver) 496A
Membru asociat
tel. 0745501522
"Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte" - Confucius
M-am tot gandit si razgandit pana s-a ales praful si-a gandit altcineva pentru mine, adica sefii mei :evil: :evil: :evil: asa ca de 1 Mai nu voi putea pleca cu rulota nicaieri... Sunt suparat rau.... Tre sa ma fac sef sa-mi dau liber cand vreau :evil: :evil: :evil: Distractie placuta, nici nu ma mai uit pe forum 1 sapt inainte si dupa 1 mai ca ma umplu de bube...
Este evident ca exista interes pentru zona, dar o iesire în Delta trebuie programata. ?Zn principiu trebuie procedat în modul urmator: - se campeaza la Murighiol, dupa care se închiriaza un ponton dormitor si se stabileste un traseu turistic atragator; - se merge cu pontonul dormitor pe traseu si masa se serveste de regula pe terasa pontonului, se opreste la pescuit în locuri alese, se pregatesc meniuri de peste în locatii naturale alese de comun acord; - dupa optiuni se face aprovizionarea si se servesc si mâncaruri pentru cei ce nu doresc peste; - de regula, masa este inclusa în pret, inclusiv apa minerala sau plata; - bautura este contra cost; - un ponton dormitor normal are cca. 28 locuri de cazare, dar sunt si de alte capacitati si este de preferat sa se mearga la capacitate pentru optimizarea costului. Delta este splendida în lunile mai-începutul lui iunie (natura renaste si tântarii "nu sunt organizati" si toamna, septembrie-octombrie (daca-i vremea buna, normala). Daca sunt amatori ne putem organiza. Astept provocari! Toate cele bune, Eugen.
Membru asociat
tel. 0745501522
Ceea ce propui este tentant dar eu am fost in vara lui '89 in Sf.Gheorghe . Am stat la gazda, am avut acces la plaja, la nisip, la mare , la canale pline de peste, la transport cu barca pana pe Sahalin, la pelicani. Am luat Pasagerul de la Tulcea. Masina am lasat-o tot la Tulcea. Ce propui este mai putin intim si mai aglomerat, asa pare cel putin. Toti vor sa stea in rulota lor si atunci nu va fi loc pe ponton. Dormitor cu 28 locuri seamana cu cazarma militara, la comun. Personal, nu cred ca vei gasi pre multi amatori pentru acest fel de calatorie. Totodata in delta este interzis pescuitul in aceasta perioada si trebuie sa te bazezi pe ce poti cumpara sau ce primesti :lol:
Nu, pontoanele dormitor sunt gen hotel, au cusete cu 3-4 locuri de dormit pentru o noapte sau doua cât dureaza parcursul traseului. Pescuitul este prohibit în domeniu public, în amenajari private se pescuieste tot timpul. Este adevarat si Sf. Gheorghe poate fi inclus în traseu, chiar este indicat. Cu stima, Eugen.
Membru asociat
tel. 0745501522
Da Ipeti, genul acesta de servicii este cel frecvent practicat de localnici. Localnicii cu asta se ocupa vara în sezon. ?Znchiriezi un localnic cu barca cu motor si cu rame, care te poate duce în locuri bune de pescuit sau cu fauna bogata (pasari). De campat poti campa în camping la Murighiol sau chiar la locuinta aceluia cu barca. Eu prezentasem mai sus varianta "în grup".
Membru asociat
tel. 0745501522
D-le Ipeti Urmaresc de multa vreme forumul si nu am rezistat tentatiei de a scrie vazand ca mai merge cineva in Delta doar pentru liniste si fotografii. Se poate campa la Murighiol chiar si in afara campingului, pe malul Dunarii, de unde se poate pleca pe diverse trasee cu barca. Cine doreste poate pescui dar fara pretentia unor capturi spectaculoase in zona. Eu merg in fiecare an, in septembrie, cand nu prea mai sunt tantari. Barca o inchiriez de la localnici pentru toata perioada si o folosesc cu motorul meu. Daca sunteti interesat va stau la dispozitie si cu alte informatii, numere de telefon pentru inchirieri barci etc. Iata si cateva imagini din septembrie 2006