Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Este bun campingul S . Am vb si eu azi desigur in numele meu . Nu au restaurantul si probrabil nici magazinasele deschise , dar Mamaia este la 5 min . Grupurile sanitare sunt deschise si avem si curent .Am sa vin si eu cu doamna rulota . Anghel Bogdan & Co
Ultima oară modificat 22 Apr 2007, 21:49 de către Anghel Bogdan, modificat 1 dată în total.
Am programat si eu iesirea de 1 Mai la mare si doar o intimplare nefericita ma poate face sa nu vin sa ma intilnesc cu voi.Singura rugaminte ar fi sa-mi dati un numar de telefon la care sa va pot suna in caz ca nu nimeresc locatia.S-a stabilit definitiv camping S?Imi puteti da amanunte privitor la camping?Presupun ca voi ajunge simbata pina in prinz.Toate bune.
?Zn cazul asta vin si eu la mare, ... ca doar sunt acasa ... în Dobrogea! Ma intereseaza câte persoane numara fiecare ... ca vin cu peste pentru un bors facut "live" la consumatori!:lol: :lol: :lol: Sa ne vedem sanatosi!
opel astra 2,0 dti + fendt joker (xaver) 496A
Membru asociat
tel. 0745501522
"Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte" - Confucius
Nu este exclus sa ajung si eu la mare dar numai duminica dupa amiaza pt ca sambata lucrez. Sincer as prefera muntele dar.... as vrea sa-i cunosc si pe cei care nu i-am cunoscut inca :D
Pai daca vii din Bacau ce vrei sa cauti prin Urziceni? Mergi prin Braila-Slobozia si iesi in A2! E mult mai scurt si drumul este bun. Si Focsani-Braila sau Focsani-Galati sunt drumuri bune!
Pentru cei care nu cunosc locatia "Camping S", imi permit sa le explic mai pe larg: este amplasat la cca 2-3 km dupa iesirea din statiunea Mamaia catre Navodari, inainte de Hanul Piratilor!
Pt orice fel de detalii ma puteti apela la nr de tel: 0722.300.901