Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Buna remarca nea Traiane,si EU sunt de acord cu propunerea de a ne vedea mai des si a socializa, uneori si mai putine echipaje,placerea ar fi mai mare. Atunci poti cunoaste un OM mai in deaproape cu bune si cu glumele fiecaruia. Apropo Traiane draga ,cand ne mai putem vedea? mi-e dor de coniacul acela natural si personal al tau si al sotie tale cea simpatica si dulce bunica. Cu respect janOmvesel.
Dna Popa, ca sa ne mai descretim fruntile (un pic incruntate in ultima vreme), am o propunere: La urmatoarea intilnire, moderatorii sa vina in haine verzi ! :lol:
Ciprian : Tocmai asta discutam online pe CD (unde dvs nu aveti acces din pacate) Discutam problema celor 1300 utilizatori. O cifra corecta ar fi undeva pe la 400.
Din acestia cotizantii ne stim + inca 100 necotizanti - dar activi - iar restul sint cititori. Sa zicem 450-hai 500. Restul sint ...inregistrati si fara nici o citire macar
E o problema de IT care Iliescu o cunoaste f bine si pt care cei mai vechi i-au dat mina libera pt "curatenie" Deci trebuie sa revenim pe pamint cu cifrele exacte ..
In ceea ce priveste cum vede fiecare prezentarea, e logic ca cei vechi sa o vada la microfon si cu cite o afinata din Moldova, iar cei tinerei, la un Karaoke, de ex..
Domnul Balteanu la faza cu poza in avatar, are un pic dreptate, ca ne-am cunoaste si mai bine. Totusi nu toti vor sa-si afiseze poza. Majoritatea isi pun "atelajele"
Eu as propune ca exact cei noi sa-si afiseze poza, deoarece, celor "avansati" le este foarte greu sa-i depistam si sa-i cunoastem pe cei noi. De ex de acum va stiu !
Si pt ca sa-mi exprim acordul, o perioada imi voi pune la avatar poza preferata, pina ne cunoaste lumea, iar dupa o perioada voi reveni la " micul atelaj indragit "
Pt nea "Jean Om Vesel" o remarca este ca , intr-adevar, iesirile in numar mai mic si pe afinitati, sint cele mai reusite. Dar de doua ori pe an, sarbatorim, asa ca...
Cu toate ca aceste discutii nu prea au treaba cu titlul topicului, fiind distractive si nefacind rau comunitatii, pot ramine aici. In caz contrar, vechii colegi sa le mute.
Rugamintea mea catre Iliescu este una singura care e si la obiect: Tare mi-as dori sa dispara aceste " HAVE THANKS " ca prea a devenit forumul un fel de.. YouTube
"Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati TOATE datele personale, acesta incluzind un numar de telefon, adresa de domiciliu, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului."
Multumesc Dan Iliescu pentru acest lucru... este binevenit, un indemn pentru cei ce bifeaza ca au citit regulamentul... dar habar nu au...despre el.. :mrgreen:
Stiu ca a fost greu... sper sa merite...