Nu am scris deoarece am tot tinut legatura cu ei, in speranta a citor mai multe vesti. Am vorbit cu Adi. Dupa RMN ul de dupa masa, spre seara a intrat la tomografie.
Miine dimineata in urma acestor doua analize, medicul Tascu A va decide cind o va opera. Intirzierea operatiei se datoreaza si faptului ca nu-s decit 2 anestezisti ...
Oricum, noi tragem sperante si sintem optimisti. Avem medici f. buni, dar la tehnologie stam mai rau..Dupa ce se va produce operatia in sine, va vom da de veste.
Referitor la ajutorul acordat de dvs, pot zice ca nu visam ca sa se stringa in cont 10200 lei in citeva zile. Asta denota ca rulotistiiau suflet mare si se ajuta intre ei !
O dovada ca indiferent apartenenta si culoarea, tot rulotisti-camperisti ne numim. Multumirile-s nimic pe linga sentimentul descris de Adi si Tania vazind gestul dvs
Multumim tuturor si sa auzim de bine ! Sanatate maxima la toata lumea, caci restul le vom rezolva ! Atasez asa cum am promis, extrasul de cont cu depunerile dvs.
O poza in care Andreea va transmite multumirile ei.. Ma tot gindesc cum va fi, cind va creste mai mare si va incepe sa inteleaga, cam ce s-a intimplat zilele acestea...