Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
:) Ok atunci mai asteptam......cu ajutorul bunului D-zeu.Eu am iesit la pensie...astept si reducerea ,dar si pe ceilalti sa iasa la pensie sanatosi .Ma poti lamuri si semnificatia stelutelor din dreapta sub avatar?
Ultima oară modificat 08 Dec 2011, 11:12 de către Isdraila Ioan, modificat 1 dată în total.
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Anii intregi de vechime pe forum !
Cand faci vechimea...mai iei o pensie si de aici !
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Ca nou vent in club m-am prezentat cu lux de amanunte.
Este asta un mod de al trata cadetii?
Moderatorii sunt mai "membrii" decat ceilalti?
Nu toti membrii clubului s-au prezentat?
Daca nu, este cazul sa o faca si odata cu ei si moderatorii care sunt si ei membrii.
Daca suntem o asociatie si platim cotizatie egala, trebuie sa avem si drepturi si obligatii egale.
Recunosc ca nu am avut timp sa caut statutul, dar sper ca este un statut normal.
Acest club ar trebui sa ne uneasca sub pasiunea noastra comuna RV-ul, orgoliile nu-si au locul, pentru ca nu ne prea lovim unii de altii in viata de zi cu zi, ci doar in timpul micilor sau mai marilor vacante.
Atata timp cat nu trebuie sa platim ceva pe care nu il primim fiecare participam gartis la aceasta socializare cu cat putem fiecare, ca vorba nu saraceste pe nimeni.
Am intrat in acest club sperand ca alaturi de niste oameni cu aceleasi pasiuni cu mine sa ne bucuram impreuna de amintirile si informatiile fiecaruia in parte.
Eu personal sunt dornic sa impartasesc celor ce vor sa citeasca aventurile mele din calatorii si sa aflu si de la ceilalti acelasi tip de informatie.
Haideti sa ramanem la admosfera aceasta frumoasa de amici cu pasiuni comune.
Exista oameni care stiu foarte multe. Cati dintre acestia pricep ce stiu?
Stimate coleg,
Va raspund eu, pentru ca sunt initiatorul topicului de prezentare a noilor membri viewtopic.php?f=97&t=3454
Daca ati avut rabdarea sa cititi toate cele 22 de pagini ...FELICITARI !
Sunt sigur ca ati gasit acolo si prezentarea facuta de moderatori, la momentul respectiv (unii nu erau moderatori pe atunci).
O parte din mesajele de bun venit adresate celor noi, au fost sterse pentru ca topicul depasise 45 de pagini...asa ca au ramas in principal numai prezentarile...
Din pacate o parte din postari s-au pierdut cand au fost probleme tehnice cu serverul forumului :(
Statutul : viewtopic.php?f=132&t=872
Regulamentul : viewtopic.php?f=22&t=3463
Succes pe mai departe !!!
Si eu m-am prezentat in prima zi cand a fost activat contul, 20 martie 2009, si evident ca nu eram moderator atunci... viewtopic.php?f=97&t=2510 sau trebuie sa ne prezentam din nou in calitate de moderatori !!? :D
Astia mai batrani in ale rulotismului au inceput sa va cunoasca. Totusi, cred ca facea o impresie buna in fata noilor colegi inscrisi in asociatia noastra daca la Rasnov, unde n-am dus lipsa de microfoane, se mai facea o prezentare a moderatorilor:
"Pentru colegii inscrisi de curand in Asociatia Clubrv si care nu ma cunosc inca, sunt ........., moderator pe forum". Scurt si la obiect. Oricum, sper ca dupa aceasta frumoasa intalnire de la Rasnov, sa nu mai fie colegi care nu-si cunosc moderatorii.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
La Rasnov au fost cca 150 de persoane , nu stiu daca gresesc , dar forumul nostru are peste 1300 de utilizatori inregistrati . In seara de joi 1 dec au vorbit cei care ne reprezinta , nu stiu daca mai era cazu' sa va retinem si noi cu inca 5 discursuri atentia.
Toti ne-am prezentat la sosire pe forum , iar daca peste 1an , cum vrem toti vom fi 2000 , de utilizatori din care 300 de cotizanti , sa zicem, ,nu stiu daca are rost sa o luam iar de la zero cu prezentarile . Cred ca a fost mai bine ca ne-am cunoscut la Karaoke...dna Violeta decat sa stam sa ne prezentam ca la sedinta..,,,,
..totusi daca se doreste o prezentare separat pt cei care modereaza eu va pot spune despre mine ca am 32 de ani , activez in domeniu sportiv ( fitness- bodybuilding ) am o afacere , vanzari online , sunt pasionat de calatorii , socializare , internet, diverse comunitati rulotism , motociclism si am decis sa raman alaturi de dvs. permanent in CLUB RV pt ca aici am gasit in afara de multe informatii utile , OAMENI VESELI dornici de a socializa si de a vedea Romania verde .
Rolul pe care-l vad eu in moderare nu este numai de mutare subiecte acolo unde le este locul ( pt ca mai "postam si aiurea "si/sau folosim cuvinte/limbaj neadecvat.... ) , ci si de a mentine o atmosfera NONCONFLICTUALA in aceasta comunitate in care avem o pasiune comuna ! in masura in care se respecta regulamentul , nici nu veti "simti" ca exsista moderatori !
Sa ne vedem cu bine !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Perfect.
Haideti sa ne vedem pe viu cat mai des la iesiri cu RV-ul.
Pana atunci sa mai socializam dar dupa cum stim daca ne cunoastem personal comunicarea este cu totul de alta natura, nu comunici cu un nik-name.
Sper ca poza celui care posteaza aduce o unda de incredere.
Exista oameni care stiu foarte multe. Cati dintre acestia pricep ce stiu?
Traian Balteanu scrie:Perfect.
Sper ca poza celui care posteaza aduce o unda de incredere.
cu riscul sa fiu off pot spune ca este o idee buna daca ar fi obligatoriu sa avem la avatar poza personala
asa ar fi mai usor sa asociezi numele cu persoana
si ceva on :fiecare moderator poate sa isi faca o mica prezentare si o pune ca anunt (blocat) pe forumul care il modereaza , in acest fel oricine doreste poate citi prezentarea moderatorului