Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Multumesc de urari Jane?
Sti ca atunci cand te-am vazut prima oara langa foc te-am intrebat de ce esti suparat si ai replicat : Cum... eu sunt Jan om vesel. Acum imi dau sema ca numele "vasiliu" a fost abreviat spre "veselie".
Sunt dator celor ce m-au vazut la Rasnov si la care le-am promis ca dimineta bem cafeaua impreuna sa le spun ca am incercat sa dorm in rulota cand am plecat de langa foc pe la 3 dimineata, dar truma mi-a facut feste (se aprindea dar dupa un timp se stingea)
Pe la 5 mi-am indepartat turturii din barba si, in pijamale, am urcat la volan si m-am mutat in patul meu din casa din Rasnov la 6Km de locatie. Pentru mine a fost prima data cand ieseam cu o rulota iarna la temperaturi negative.
Cred ca am sa deschid un nou topic despre folosirea rulotei pe timp de iarna si despre preghatirea rulotei contra inghetului.
Eu am lichidul ala antiinghet de 50 de grade (coniacul pe care cativa l-au gustat) dar numai pentru instalatia proprie, dar pentru rulota nu putem folosi nici coniac nici etilenglicol in boiler, in rezervoarele de apa in vasul de WC.
Sa va aduca SF. NICOLAE dulceata in viata si nuieluse doar pentru undite?
Traian
Exista oameni care stiu foarte multe. Cati dintre acestia pricep ce stiu?
Traiane, zau ca daca spuneai de problema cu Truma mai pe lumina, imi faceam timp si o rezolvam ! :oops:
Sau, in mod cu totul exceptional, obtineam o derogare de la regulament si iti faceam rost de o aeroterma.
Nu se cade ca unul "de-ai nostri" sa sufere de frig !!!
Acum, la varsta gradinitei (5 anisori ) si in zi de mare sarbatoare, asociatia noastra s-a intregit cu 10 membri noi.
Sa le uram un calduros bun venit si sa speram din tot sufletul ca entuziasmul acestor zile sa ne treaca impreuna si dincolo de pragul "celor 7 ani de acasa".
Bine ati venit !!!
1.Parfenie Ion..............Vaslui
2.Manea Vasile George ...Zarnesti
3.Dobre Pavel .......... Bucuresti
4.Miulescu Silviu Cosmin...Bucuresti
5.Isdraila Ioan...............Galati
6.Bontescu Bogdan.........Constanta
7.Vecinu Daniel..............Ghimbav
8.Balteanu Traian.........Rasnov
9.Tintesan Sebastian........Brasov
10.Ciocan Marian
SUnt Irina Catichi a lu LUPU' , imi plac iesirile alaturi de prieteni ,in natura , de preferat la munte ,.....mi-am creat acest cont pt ca acum cunosc mai multi oameni din acest club , dorinta mea este sa facem un circuit in Europa pe viitor cu camper'ul pe care avem intentia sa-l achizitionam ..... va pup !
Bun gasit tuturor membrilor acestui club . Ma numesc Puiu [puiuchelie],sunt casatorit ,sotia mea se numeste Lena si suntem iubitori de drumetii cu rulota. Consideram ca facem parte din grupul ,,RULOTISTILOR VESELI'' si asteptam cu nerabdare urmatoarele iesiri pentru anul viitor. Cu deosebit respect Puiu &Lena
Dobre Pavel - Bucuresti - Opel Astra + Beyerland, tel 0722 247 624
Puiule bine ai venit , in primul rand ! Noi deja ne cunoastem si ma bucur ca la 1 dec ai si luat decizia de a deveni membru asociat la CLUB RV.... Sper ca in 2012 sa fii prezent la toate intalnirile CLubului nu numai la cele ale celor veseli .......
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
bun venit Irina in randul forumistilor rulotisti,iti doresc sa fii foarte activa aici dar nu cu idei feministe adica voi la soare si noi la spalat vase,in rest daca te integrezi am sa vorbesc cu domnul Lupu sa te treaca pe lista rulotistilor veseli.