ce este forumul?
topicuri destinate lamuririi unor controverse
NOTA: odata intrat sa postati in aceasta sectiune va presdispuneti la primirea de avertismente. ATENTIE: folositi un limbaj cat mai decent. "..... combateti idei, nu persoane"
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
ma duc la culcare , pana dimineata probabil schimbam titlul subiectului in " 8 martie ziua barbatului " si spal eu vasele cu sotiile voastre , :) merge si asa .... mai vedem o seara buna !
Ce-mi place aici de inebunesc. Ne zbenguim ca iezii fara nici o grija. Cand o sa vina lupu, am sa ma ascund sub covata. I-auzi, parc ar canta cineva la usa... Sariiiiti! Ajutor!
Hai ca am luat-o razna. Da e frumos. Mai copilarim si noi acum cat mai avem ocazia.
Doamna Irina! Stiu sa arunc clatitele in sus cu tigaia. Iertati-ma! Ceilalti sunt de vina ca m-au starnit. Nu va duceti la culcare.
O sa facem altul pe rau in jos, /Unul mai falnic si mai frumos. Ninel va salva situatia chiar de maine dimineata daca este cazul.