ce este forumul?
topicuri destinate lamuririi unor controverse
NOTA: odata intrat sa postati in aceasta sectiune va presdispuneti la primirea de avertismente. ATENTIE: folositi un limbaj cat mai decent. "..... combateti idei, nu persoane"
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
sunt dezamagit de propunerea Irinei eu ma gandeam sa particip in perioada mentionata proftand de motiv ca sa ne intalnim noi barbatii sa degustam ceva mai mult cu mai multe grade ca e frig si trebe sa ne-ncalzim,sa discutam probleme rulotistice si barbatesti nci decum sa bem suc si sa spalam vase
Si uite-asa, prin postarile anterioare, am cunoscut si eu o gramada de... fete.
Stiu si eu sa fac oua fierte, omlete, cartofi prajiti, cartofi fierti, pireu, lapte cu taietei, macaroane cu branza si multe altele. Ma sacrific intrucat urmeaza 8 Martie. Mi se pare corect. Aaaaaaa, era sa uit. Ar merge si o mamaliguta cu branza si cu o cepa stalcita la coltul mesei. Salivez deja.. :shock: