Discutii.....aiurea!!!

ce este forumul?
topicuri destinate lamuririi unor controverse

NOTA: odata intrat sa postati in aceasta sectiune va presdispuneti la primirea de avertismente. ATENTIE: folositi un limbaj cat mai decent. "..... combateti idei, nu persoane"
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Încuiat
Niky Radu
Membru asociat
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Apr 1967

Re: Discutii.....aiurea!!!

Mesaj de Niky Radu »

viewtopic.php?f=42&t=5228
Doresc sa aflu cateva informatii...are peste 3500kg, deci se conduce cu categoria C, orice vehicul peste 3500kg este obligat sa aibe montat tahograf, daca are tahograf vehicolul este limitat la 90km/h si tot peste 3500kg este obligatoriu licenta de transport, toate acestea sunt exonerate de faptul ca este camper?
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India

0744670978
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Din talon se vede ca este incadrata la AUTORULOTA M1, deci in niciun caz nu este destinat transportului de marfuri sau transportului (comercial) de calatori.
Cred ca si autorulota lui Gigi Vezeteu "sare" de 3500Kg si nu am vazut montat pe ea tahograf sau lilitator de viteza, iar Cristi Anghel sau Marcel Hrituleac in ansamblu cu remorca depasesc si ei 3500kg si tot "fara"...
Orice problema are o rezolvare practica
Niky Radu
Membru asociat
14

Mesaj de Niky Radu »

Exista si autobuze de gabarit mare si camioane facute campere, dar totusi asigurarea obligatorie nu este identica ca a unei autoutilitare?, deci legal un vehicul care depaseste 3500 kg nu are voie sa circule cu mai mult de 90 km/h, este obligatoriu montarea tahografului
Niky si Lavinia Radu
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?

0744670978
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Cel mai simplu : intrebi la ARR si in maxim 30 de zile...ai raspuns ! relatii.publice@arr.ro
Eu asa am facut...si am primit raspuns si chiar indrumari !
Niky Radu
Membru asociat
14

Mesaj de Niky Radu »

Stiam asta, iti raspund in 30 de zile sau in loc de raspuns te indruma catre legislatie care nu specifica nimic de rulote sau campere, in lege este specificata numai greutatile vehicolelor si "cauta" unde te incadrezi...deci asta era intrebarea, ma gandeam ca cel care o are sau altcineva care are camper peste 3500kg stie care este varianta legala de folosinta, este valabil si pentru ansamblu 3500kg + remorca mai mare de 750kg
Niky si Lavinia Radu

0744670978
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Pentru vehicule comerciale (marfa sau transport pasageri) TOT ce este peste 3500Kg trebuie...de toate...
Asa mi-au scris mie in raspuns, fiindca am vrut sa detarez remorca pe care o folosesc sa o fac de 750Kg...
Am mai intrebat daca pot transporta marfuri cu ansamblul Frontera + remorca 2000Kg.
Rusu Mihail
Moderator
20
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

Foarte interesante "toate subiectele" dezbatute aici ..
Sa nu creada " cineva ", ca nu citim, dar ne mai si gindim..
Citim permanent - si ne mai minunam - ( sintem obisnuiti )
Deci, sintem prezenti, chiar daca nu postam, dar mai vorbim
Nu puneti lacat ca de obicei si incercati sa nu stergeti topicul.

Cu tot respectul pe care-l am pt dvs. va rog sa nu facem aici o discutie despre decizia lui Irimescu de a inchide acel topic. Dvs cunoasteti mai bine decat mine regulamentul ...aveti experienta , nu e cazul sa va spun eu ca nu comentam deciziile moderatorilor..... cat despre topic'ul cu vot-ul despre muzica , acesta a fost inchis de initiator ....iarasi o decizie pe care nu o comentez nici eu si bine ar fii nici altii....asa cum e corect. LUPU Ciprian
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

Daca tot sint discutii aiurea, are cineva o evidenta la nr de familii ce au stat in pensiuni cu ocazia a 5 ani de la Club RV ?
Pina azi eu tot nu stiu citi au fost prezenti cu rulote si citi au fost la camere. Deci, practic, nu stim prezenta la Adunare...
Se spune ca a fost cea mai reusita.. OK. Dar informatii esentiale nu exista. Poate incet-incet, le aflam de la organizatori.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

Pacat ca s-a inchis si topicul lui Dan I. " Muzica de la intilniri " As fi vrut sa-i raspund colegului GabyIancu cum era... muzica "pe timpuri" , caci ...a existat muzica, dar ... :)
Irina Strimbeanu
Membru forum
16

Mesaj de Irina Strimbeanu »

Domnule Rusu.Si eu va port un respect deosebit dar nu ma pot abtine sa nu observ lipsa de implicare pe care ati avut-o in aceasta organizare a evenimentului nostru.
Nu sunteti oare si dumneavoastra in CD? Atunci de ce puneti intrebari la care dumneavoastra ar fi trebuit sa raspundeti? Am vazut oameni din CD care si-au dedicat cateva zile bune din viata ca sa faca evenimentul cat mai reusit.Cred ca trebuia sa ii sustinem cu totii si mai ales cei din CD.De ce nu ati numarat dvs. persoanele prezente?Chiar daca nu era responsabilitatea dvs., se putea da o mana de ajutor.
Consider ca evenimentul a fost o reusita, ca organizatorii activi s-au straduit foarte mult si ca, atunci cand vor avea timp( merita si ei un moment de respiro!) si disponibilitate,vor anunta si detaliile despre prezenta,finante s.a.m.d.
Vine Craciunul - nu-i asa ca-l simtiti cu totii in suflet ? Sa fim mai buni si mai toleranti!
Irina, Mircea,piticii si Raya
Ninel Gavanescu
Membru forum
15
Oras: ALEXANDRIA
Data nasterii: 02 Oct 1972

Mesaj de Ninel Gavanescu »

Ai dreptate Irina , dar pentru foarte multi se potriveste maxima :
Sa simulezi un orgasm e usor. Sa simulezi o erectie este mai greu. :lol:
Ultima oară modificat 08 Dec 2011, 21:42 de către Ninel Gavanescu, modificat de 2 ori în total.
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero
Iancu Gabriel
Membru forum
16
Data nasterii: 01 Ian 1901

Mesaj de Iancu Gabriel »

puteti sa spuneti domnu Rusu ,sunt numai urechi si ochi