bancuri, zvonuri, hobby-uri, imagini, filme haioase, chat, ID-urile membrilor...
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Unii sefi au o anumita aura in jurul lor, de care nu poti trece si simti de la distanta un anumit cult al personalitatii.
La inceput chiar ma gandeam ca nu prea este bun de sef, pentru ca este prea jovial, prea natural, are prea mult timp sa stea de vorba cu toata lumea. De la inceput mi-a zis pe nume: John. Asta m-a facut sa ma simt mai tanar, ma apropiat mai mult de el si implicit de ClubRV. Pe 21.11.2011 m-am inregistrat pe forum, iar pe 1 Decembrie am devenit membru asociat.
Sa ne traiesti Gigi!
INca o data va multumesc pt ce ati facut la aniversarea de 5 ani a clubului incepand de la muzica si Karaoke ,,,,,pana la tiroliana - avem nevoie de oameni ca voi ! Multumim si prietenului ...imi scapa numele imi cer scuze... Gabi
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Mult curaj(pentru ca a luat fraiele Asociatiei Club RV), pasiune, daruire, inima larga, spirit voluntar si multa initiativa, rezistent la stres(munca in echipa)....plimbaret! :D
Incerc sa intru si eu in acest joc al lui Gigi Serpescu, dar pentru ca nu nimeresc momentul potrivit in alternanta postarilor, doresc sa spun cateva cuvinte despre Gigi Catalin:
Unii, fara rea intentie, spuneau ca poate esti prea tanar, ca nu ai experienta.
Tu dovedesti contrariul, transformi tineretea intr-un atu, inveti din mers si nu te lasi.
Nu te lasa tras de echipa, trage tu echipa dupa tine in directia cea buna.
Cu ceva vreme in urma am pariat pe tine si incep sa fiu mandru ca la acea data am anticipat bine, macar atunci, daca de multe alte ori am dat dovada ca sunt un parior novice.
Tine-o tot asa Gigi, esti pe drumul cel bun !