bancuri, zvonuri, hobby-uri, imagini, filme haioase, chat, ID-urile membrilor...
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Ninel,in afara de multe alte lucruri frumoase la tinem,pe care chiar daca nu ti le-am spus,sigur imi simti ,,cuvintele,,ESTI TARE prin propozitiile pline de profunzime care oricand ar putea fi subiect de literatura,filozofie si psihologie.poate intro zi vom sta mai mult la o sueta mai ,,neinteleasa,,......vb unui psiholog,,trebuia sa te nasti peste 100 de ani ca sa poti fi inteles cu adevarat,,
Dupa cat (te-am citit) esti omul care muncesti ca si cum n-ai avea nevoie de bani, iubesti ca si cum nu ai fost niciodata ranit in dragoste, danseazi ca si cum nimeni nu te-ar vedea. :lol:
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero
IMI place de Sibiceanca a lu' Sibiceanu , " sa ma manance lupii " ca este ca si mine iubitoare de filme romanesti , cu DEM , Puiu , JEAN , la fel si al ei sot care este binedispus , la fiecare intalnire si deschis catre noi prietenii ..... baiat de comitet ;) in engleza ai pup iu
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com