Discutii.....aiurea!!!

ce este forumul?
topicuri destinate lamuririi unor controverse

NOTA: odata intrat sa postati in aceasta sectiune va presdispuneti la primirea de avertismente. ATENTIE: folositi un limbaj cat mai decent. "..... combateti idei, nu persoane"
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Încuiat
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Re: DISCUTII.....AIUREA!!!

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Hmm! Se vede ca vine primavara si hormonul bate neuronul. Hai ca iar ne-am gasit subiecte frumoase de discutie.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Nelu Predonu

Re: Discutii.....aiurea!!!

Mesaj de Nelu Predonu »

Avand in intentie sa-mi exprim si eu un punct de vedere in cadrul topicului deschis de Mihai Blaj - "De ce trebuie sa existe doua sau mai multe asociatii ?", incercand sa am rabdarea de a vedea cat mai multe puncte de vedere exprimate, constat ca aceasta rabdare ce a depasit limita a 4 pagini, a facut tardiva orice intentie a cuiva de a mai posta ceva acolo. In acest sens, postez in cadrul acestui topic. Poate este mai bine asa, titlul acestui topic pentru unii se va plia pe gustul acestora si vor considera ca mentiunile mele de mai jos se pot incadra la "discutii ...aiurea".

Am fost informati de moderator ca "4 pagini sunt de ajuns ..." Cred ca ar fi necesara o modificare a Regulamentului de functionare a forumului in sensul mentionat de moderator, ceva de genul:
Art. x. Topicurile pot fi inchise in orice moment atunci cand moderatorul se plictiseste sau considera ca putem sa mai scriem ce avem de scris si prin alte parti. Moderatorul in cauza isi va cere scuze anticipat.

Il cunosc bine pe Cristi Irimescu si il respect in mod deosebit, insa cred ca de aceasta data s-a pripit luand aceasta hotarare.
Este genul de hotarare care poate provoca anumite animozitati, se poate considera ca asa se pune cel mai simplu pumnul in gura pe forumul ClubRv, lucru ce in anumite situatii, coroborat si cu eventuale alte nemultumiri minore, poate duce o persoana in cealalta directie (asociatie).
Am mai amintit cu alta ocazie ca de multe ori acest lucru (inchidere subiecte, mutare postari, moderari gratuite, etc) nu face decat sa provoace o anumita repulsie si cateodata chiar indignarea unor membri. Sigur, au fost situatii in care inchiderea unor topicuri in care s-a sarit calul, era o chestie de bun simt. Aici in cazul subiectului postat de Mihai nu cred ca era cazul sa se recurga la asa ceva la nici 24 de ore de la deschiderea acestuia.

Revenind la tema propusa dezbaterii de catre Mihai, recitind de mai multe ori postarea lui de debut in topic, am ajuns la concluzia ca punctul de vedere al acestuia este unul de mare bun simt si de mare actualitate avand in vedere cele doua intalniri de la Rasnov despartite de cateva sute de metri.
El motiveaza clar necesitatea existentei mai multor asociatii, neuitand sa aminteasca si de competitia ce ar trebui sa anime membrii celor doua entitati, dar si atmosfera necesara a fi promovata in randul membrilor de conducerile acestora in relatia cu ceilalti parteneri.
Am avut placerea in cele doua zile in care am fost in vizita la intalnirea ClubRv sa-l intalnesc pe Mihai cu care am stat de vorba cateva zeci de minute, timp in care sotia lui zbura cu Tomi si am constatat ca stau de vorba cu un banatean de toata isprava, fiind de acord in totalitate cu Gigi Serpescu care in doua vorbe a amintit acelasi lucru.
Mihai, totusi iti dau un sfat. Am vazut si eu ce a scris Viorel Grosu pe care il citez:

"...Cred ca este la fel ca proverbul ala cu unu care arunca o piatra si altii 100 se chinuie sa o scoata.Asa a facut si Mihai Blaj la 3 dimineata cand nu avea somn si noi toata ziua ne-am contrazis fara ca el sa mai intre sa-si sustina afirmatiile.Cine este acest Mihai Blaj? M-am saturat de polemici."

insa am vazut si raspunsul tau:
" ...Nu stiu de ce unii vad in orice intrebare sau discutie doar POLEMICA ? ...N-am stiut ca exista o anumita ora sau un anumit interval orar in care este permisa deschiderea unui subiect si nici ca trebuie sa fii cineva ca sa scrii pe acest forum."

Sunt de acord cu acest raspuns dat, insa, te sfatuiesc sa nu pui si tu etichete la adresa intregului forum, cum din pacate fac multi. Niciodata sa nu ai impresia ca toti vor gandi la unison, era doar parerea unui membru al ClubRV, democratia prin definitie este incompatibila cu unanimitatile. Sunt multi care sunt de acord cu ce spui, dar, din varii motive prefera sa nu comenteze. Nu vezi ca aproape orice parere poate fi interpretata ca polemica ? Insa, asta nu este o chestiune ce tine doar de acest forum, dincolo cineva a luat un al doilea avertisment in cadrul subiectului deschis de tine, este o practica generala in peisajul interactiunii intre indivizi pe internet, in Romania. Cred ca in momentul in care ne vom mai civiliza din acest punct de vedere, nu vom mai avea obiectul muncii ...va disparea internetul. :)
Ca sa-mi dau si eu cu parerea la subiectul initiat de tine, nu pot sa spun decat ca neintelegerea relatiilor ce ar trebui sa existe intre cele doua asociatii de catre membrii asociatiei pe care o conduceam a constituit unul din motivele demisiei mele din functia de presedinte al ACCCR. Noua conducere a ClubRv a marjat permanent pe o relatie de parteneriat si colaborare intre cele doua asociatii in probleme ce tin de rulotism in general (mentiune facuta si azi de Vali Panait), insa cum dragostea cu sila nu este posibila, au batut si acestia in retragere asteptand probabil o schimbare de abordare a acestor probleme in optica noii conduceri a ACCCR.

Am citit pe forum initiativa domnului Parfeni legata de formarea unui bloc de reprezentare a celor doua asociatii.
Personal nu consider ca a venit momentul infiintarii unei federatii (acesta cred ca ar fi termenul potrivit) in aceasta bransa a noastra.
Infiintarea unei federatii ar fi justificata numai in momentul aparitiei in peisajul rulotistic a unui numar mult mai mare de asociatii, doar doua asociatii nu justifica infiintarea unei federatii. Motivele infiintarii unei federatii sunt date de reprezentarea la nivel national in relatia cu organele centrale de stat si nu numai, In loc sa stea la masa "n" asociatii la discutii, conducerea federatiei va purta discutii in numele acestor "n" asociatii. In momentul de fata cel mai indicat ar fi ca cele doua existente sa isi stabileasca o strategie comuna, un plan comun si sa-si sustina punctele de vedere in fata organelor amintite.
Din pacate asa ceva dupa cum vedem inca nu este posibil datorita unor frustrari si interese meschine, marunte. Momentul actual reprezinta doar o etapa din dezvoltarea turismului RV din Romania, la scara istoriei acestei activitati probabil va ramane ca o perioada de stagnare ce va fi cu siguranta urmata de perioade benefice rulotismului. Aceasta afirmatie este valabila in ideea in care nu ne vom multumi cu iesirea la un mic, o bere si cateva manele, ca atunci nu mai intra in discutie cuvantul Asociatie.

Am vazut ca s-a discutat pe forumuri de promovarea in mass-media a celor doua asociatii. Indiferent din ce parte vine aceasta promovare, ea trebuie considerata un bun castigat pentru rulotism in general, Lumea afla ca existam si ca incercam sa promovam acest gen de turism.
Daca ar fi sa intru in amanunte, sa comentez promovarea facuta de presedintele actual al ACCCR la Realitatea Tv, din pacate, ar trebui sa nu constituie un motiv de lauda acest gen de promovare in care nu esti capabil sa pronunti corect titulatura unui minister unde te mai lauzi ca ai fi facut nu stiu ce demersuri (asta apropo de furt - cuvant evocat pe forumul ACCCR de respectivul presedinte la adresa mea si a celor de pe ClubRV) si de insusirea unor merite care nu iti apartin, sa apari si sa te balbai spunand lucruri banale, neesentiale, ca presedinte nu este o nota tocmai buna, insa per ansamblu este bine ca macar s-a incercat ceva de genul. Noroc ca ne-au scos in aceste promovari rulotistii fara functii din cele doua asociatii.

P.S. Domnule Viorel, va rog sa fiti ingaduitor cu mine referitor la ora postarii, sunt din categoria "Mihai Blaj" ...nu am avut somn.
Cristian Irimescu
Membru forum
16
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Apr 1972

Mesaj de Cristian Irimescu »

Nelu, nu te inteleg..

O sa incerc sa-ti dau un fel de raspuns, scurt si la obiect..

1.Comentezi pe forum decizia unui moderator scriind aici pareri despre "pumn in gura",
(distructiv nu constructiv) Poti oricand sa contesti decizia mea in privat Administratorului iar acesta decide daca deschide sau nu topicul.
2. Am deja doua propuneri pe masa CD din care una se poate termina cu modificarea regulamentului..
3. Citeste si tu pe forumurile celelalte...despre subiect sa vezi ce cuminti sunt.. toti.. Asa ne-am obisnuit de ani de zile ca la Club RV regulamentul este inlocuitor de hartie igienica...iar bunul simt trebuie lasat la usa..

4. Incepand de azi, militez pentru un Club RV dezvoltat pe principiul CALITATII si nu pe cel al CANTITATII.
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Eu merg chiar mai departe :
Avand in vedere ca Forumul cvlubrv.ro apartine Asociatiei CLUBRV-RO as propune o "curatare" a forumului de membrii care s-au inscris aici doar din plictiseala, doar pentru ca au o rulota pe care nu prea o folosesc, sau pur si simplu pentru a-si manifesta frustrarile care pe alte forumuri nu-i sunt admise !@
Orice problema are o rezolvare practica
Viorel Grosu

Mesaj de Viorel Grosu »

Exact din acelasi motiv am facut eu postarea pentru care acum Dl.Nelu Predonu ma judeca si ma ia in zeflemea desi eu nu am facut-o niciodata fata de postarile dansului.Eu respect parerile tuturor si nu le comentez.Daca Mihai Blaj stia raspunsul la intrebare de ce a mai deschis un topic care oricum nu ducea la nici o realizare.Pe forumul asociatiei unde el este membru cotizant nu a fost bagat in seama, atunci eu sau noi de ce sa ridicam piatra aruncata de el.Foarte bine a facut Cristi ca a inchis topicul.Mai era nevoie de parerea cui? .. ca sa aflam ce? ..ca de fapt cei din Accr nu vor sa auda de noi.
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Viorel, imi place avatarul tau si te astept la prima intalnire la o glastra cu vin. :D

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Viorel Grosu

Mesaj de Viorel Grosu »

Cu placere! Dar de Murfatlar sa fie- pentru asta am sa-l aduc eu- si sa nu plecam a doua zi.
Niky Radu
Membru asociat
14
Data nasterii: 22 Apr 1967

Mesaj de Niky Radu »

Sandu Toma scrie:Eu merg chiar mai departe :
Avand in vedere ca Forumul cvlubrv.ro apartine Asociatiei CLUBRV-RO as propune o "curatare" a forumului de membrii care s-au inscris aici doar din plictiseala, doar pentru ca au o rulota pe care nu prea o folosesc, sau pur si simplu pentru a-si manifesta frustrarile care pe alte forumuri nu-i sunt admise !@
Chiar stau sa ma intreb ca de ce mai este robinetul deschis pentru noi membri daca aceasta asociatie nu-i reprezinta pe membri ci doar pe cativa!!!Unii folosesc poate rulota o data pe an iar altii in fiecare weekend .Membrii care nu au facut minim 10 iesiri propun sa fie scosi de pe forum si sa le fie vandute rulotele!!!!...Eu constat ca pe alte forumuri nu sunt probleme cum sunt aici, iar rezolvarea nu este inchiderea topicurilor si banarea membrilor cat timp se vorbeste civilizat pe forum.
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India

0744670978
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Dragi prieteni , constat ca titlul din topic intr-adevar ne reprezinta !
Daca o gandim la rece trebuie sa recunoastem toti ca acel topic nu ducea la nimic cosntructiv desi , eu am incercat de cateva ori sa-l readuc pe drumul drept in ciuda faptului ca unii " utilizatori inregistrati " o luau "pe aratura" ..... analizand cele aprox 40 de mesaje veti vedea ca sunt 70% off topic , sau contradictii / contraziceri ce nu-s la subiect ,....si nu duceau nicaieri - nu prea se discuta despre rulotism.....
Sunt unul dintre cei care la un moment dat acum cateva luni, cand am scris cate ceva mi s-au sters / editat mesaje si am venit aici cu ideea de a implementa O MODERARE PRIETENOASA , care sa atraga sa fie atmosfera de familie , dar constat ca au avut dreptate cei cu experienta, care mi-au spus ca nu o sa pot , voi fi nevoit sa fac la fel ! ASA ESTE .... pt ca unii pe alte forumuri nu au curaj nici macar sa scrie subst. propriu "CLUBRV" , (acesta fiind interzis) , intr-o lista de cuvinte obscene , iar aici la noi se " balacesc" si balacaresc - le-a intrat democratia-n cap si daca aud de regulament ne fac comunisti .....
Nelu Predonu este un tip diplomat si prin ceea ce a exprimat mai sus nu a VRUT DECAT SA AJUTE , si sa ne sugereze sa fim mai permisivi , eu sunt de acord cu el de asemenea nu cred ca la CLUB RV trebuie facuta o selectie sau filtru pt ca oamenii care vin aici ne gasesc pe internet , in motoare de cautare, unii sunt la inceput si cauta doar informatii ..chiar daca nu scriu nimic , poate sunt simplii vizitatori , privitori , iar forumul ca si altele este gratis si bun de cules informatii.
Partea proasta a lucrurilor este ca sunt si unii care daca au dat 120 ron cred ca au cumparat dreptul de a face/spune orice aici va fi mai greu dar asta e o alta discutie - care poate se incadreaza tot la aiurea ......
@Niki Radu - forumul este pt toti si toti suntem egali aici de la presdinte la membrul 1312 fie el si necotizant - se poate posta civilizat, numai ca unii posteaza civilizat "cu intepaturi" iar pe alte forumuri nu inteapa pt ca nu au voie- ( vezi cazul Bratulescu) banat pt intepaturi - articolu'x y z ;)))))) pe alt forum.
@Viorel - nu va cunosc dar va rog sa fim mai ingaduitori unii cu altii
P.S. daca ne certam si aici pe asta il inchid eu la prima zi nu la a 4 a ! pt a nu se inflama nu cred ca acest forum trebuie sa ajunga a fi un ring de box , ci mai degraba un forum de socializare , informare a unei comunitati DE RULOTISTI
Va salut pe toti !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

De ce trebuie facuta mereu referinta la alte forumuri, de ce nu se spune numele forumului, adica ACCCR, CAMPERVAN, CARAVANCLUB, etc..., ne e frica de aceste cuvinte sau ce? Nici aici si nici pe forumurile enuntate nu ne tine nimeni fortat, eu m-am inscris pe toate, dar imi pare rau ca nu am avut timp sa activez pe ele.
Si eu am un forum si desigur ca e mai usor acolo sa banezi pe cineva, pentru ca nu-l cunosc; daca observ ca un user are ceva retineri fata de forumul meu, atunci ii dau liber fara nici o jena. :idea:
Daca vreti sa stiti, eu m-am pupat la propiu cu Cristi Nastase, cu Zana (nu in acelasi timp, deh!), vorbesc la telefon cu Florin Drumea, cu Dan Cilan sau mai stiu eu cu cine, chiar daca m-am retras de pe forumul asociatiei ACCCR. Dupa stiinta mea forumurile sunt ale asociatiilor si nimeni nu tine cu forta pe nimeni; ex: eu am vrut sa ma retrag de pe forumul ACCCR si am fost ajutat, dar sunt convins ca daca as face cerere la ei, atunci ar fi de acord.
Morala: nu va mai bateti capul sa va intrebati de ce pe altele "da" si pe altele "nu". Mergeti fiecare acolo unde e numai "da".

Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Pai de asta le spune discutii aiurea? Cum sunt discutii off topic? Sunt discutii aiurea, da fara sa ne injuram sau sa ne spargem capetele. Deh, e iarna si ne mai plictisim si noi, dar vine iar vara si o sa vem alte preocupari: apar concediile, apar iesirile mai dese, fetitele cu fuste scurte si ne gasim de lucru, acuma mai zabovim si noi la gura focului si in fata monitorului.
P.S. Eu sunt la servici si trece timpul greu, asa daca ma bag in seama aici, trece timpul mai repede :D

MihaiBlaj
Membru forum
15
Oras: Timisoara
Data nasterii: 20 Mar 1971

Mesaj de MihaiBlaj »

@Nelu Predonu, prin raspunsul meu nu am pus " eticheta " la adresa intregului forum, de aceea l-am citat pe domnul Viorel Grosu, dar cred ca era mai bine sa-i fi trimis pm pentru a nu fi interpretat gresit.
TOYOTA RAV4 + ce va urma

" Poti sa ai orice iti doresti, daca renunti sa mai vrei " ( Lester Levenson )
Încuiat