Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Copii rulotisti CLUB RV au participat la concursul de desen organizat de catre colegul Sandu MAtei . Au primit si diplome , pe aceasta cale ii felicitam si noi si le expunem mai jos creatiile :
Multumesc pe aceasta cale lui Sebi(mare boier,mare caracter)pt ca ne-a pus la dispozitie muzica,astfel copiii nostri,au putut dansa,iar minunata Sonia,ne-a incantat cu talentul ei.
din pacate tre sa fac si o remarca acuzatoare,pt ca multi copii ma intrebau cand se vor proiecta desenele animate promise de D-nul Lupu......,a trebuit pan' la urma sa fac eu pe tom si jerry.
Ciprian,fara ofensa ti-o spun,copiii nu aveau nici o vina ca noi nu ne mai intelegem,nu trebuia sa incerci pe cat posibil ca actiunile mele bine intentionate sa esueze,razbunandu-te pe mine prin acesti micuti minunati,nepunand la dispozitie ceea ce ai promis,adica,muzica,proiector pt desene animate,etc.
Muzica IN CORT nu puteam pune pt ca nu am avut acces la " sculele" din cort aduse de colegii din Brasov . Stiam ca si Dan ILIESCU are proiector dar aveam informatia de pe forumul ACCCR cum ca l-a promis acolo !..... asa ca nu m-am bagat eu sa vin cu o astfel de idee sa il bag pe DAn in fata mai ales ca ,,,,,,,,curentul a cazut in acea zi de 6 ori dimineata , lampa unui videproiector necesita incazlire si nu se impaca cu astfel de nefucntionalitati de electricitate.... strici o scula de cateva sute de euro pt 5 min de desene animate .....
Alte discutii le putem avea in privat daca este cazul , mai ales ca aici este un topic " CONCURS DE DESEN "
Link-ul este activ , era privat dar l-am facut public .