Re: 1Decembrie 2011 - 5 ani de CLUBRV-RO
Post Number:#42 by Irina Strimbeanu » 05 Dec 2011 15:37
Si noi tinem sa multumim muuult organizatorilor pentru tot.Rezultatul a fost remarcabil.Reusita absoluta, o aniversare a clubului exceptionala!
Asteptam cu nerabdare mai multe poze si filmulete.
Oare a gasit cineva o punga roz cu jucariile copiilor mei ( jucarii,o carte si o sapca neagra)???
Au " parcat-o " sambata seara langa rampa pe care se dadeau pe tobogan,adica la intrarea in pensiune,pe langa fotolii.
Am sunat la pensiune si cei de-acolo n-au gasit nimic.
Gasitorului recompensa grasa.
Irina, Mircea,piticii si Raya
"SEPTEMBRIE... Marti
In primul rand, sa ne lamurim. Acesta este un JURNAL, nu un jurnal intim. Stiu ca asa s-ar putea crede dupa coperta..."
.................................................................................Din
"Jurnalul unui pusti"
Am inceput sa citesc cu voce tare din acest Jurnal, deoarece aveam si un auditoriu: un calut de mare, o girafa mica, un tigrisor, o pasare si o... printesa. Dupa ce mi-am pus o sapca neagra pe cap, am facut niste fotografii, uitandu-ma apoi catre Pensiunea Rasnov cu un benoclu. Nu am vazut nimic din ce am dorit, fiind prea departe, in schimb am dat pe net peste acest anunt. Raspund pentru pitici si Raya: girafa, tigrisorul, calutul de mare, o pasare si... printesa sunt momentan in excursie la Vaslui, si cat de curand vor ajunge acasa, spre descretirea fruntilor lui Irina si Mircea. Si-am incalecat pe-o sea...
.................................................................Un iubitor de pitici... si de Alba ca Zapada(Raya)