Invitatie la ski-Zeel Am See-Kaprun

Excursii facute cu masina, avionul, vaporul ...
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Panait Valentin
Membru asociat
16
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Invitatie la ski-Zeel Am See-Kaprun

Mesaj de Panait Valentin »

POST_NUM }{ POST_NUM_SYMBOL }10 de Geo Comanac » 25 Noi 2011 21:25

In perioada 07-14 ianuarie 2012 vom fi la schi in aceasta zona, cu alte trei familii. N-am avut curajul sa merg cu rulota, iar costurile la pensiune sunt decente. Daca va mai fi cineva in acea perioada in zona , dau un vin fiert!RAV 4 D-4D & HOBBY 425/1993
Geo Comanac

--------------------------------------------------------------------------------

{ POST_NUM }{ POST_NUM_SYMBOL }11 de Popa Violeta » 28 Noi 2011 16:58

Domnule Geo, daca tot sunteti in zona, poate faceti rost de ceva oferte de cazare mai ieftine. Pe mine m-ar interesa o camera cu trei paturi sau un apartament intr-o pensiune, pentru cei trei schiori din familie. Daca puteti , luati mai multe pliante cu oferte si punetile pe forum. In speranta ca nu va deranjeaza rugamintea mea, raman datoare cu o afinata.
Cu stima,
Violeta Popa
Popa Violeta
Membru asociat

--------------------------------------------------------------------------------

{ POST_NUM }{ POST_NUM_SYMBOL }12 de Nelu Predonu » 28 Noi 2011 18:00

Doamna Popa, pentru o vacanta in Austria la schi, va recomand urmatorul site: http://www.tiscover.com/at/guide/5,en/o ... /acco.html
Aici preturile incep de la 9 euro / noapte / persoana.
Va sfatuiesc sa inchiriati un apartament intr-o pensiune sau ferma, puteti iesi chiar mai ieftin.
Site-ul va ofera toate informatiile de care aveti nevoie pentru rezervare. Puteti opta pentru orice regiune din Austria, eu am preferat Tirolul si Styria, dar sunt sigur ca toate regiunile va vor satisface din toate punctele de vedere. Daca ati fi avut un buget mult mai substantial, va recomandam Valea Prahovei Cum noi romanii nu stam prea bine la acest capitol (buget), trebuie sa ne multumim si cu o vacanta in Austria.

Va urez vacanta placuta !
Nelu Predonu
Membru asociat

{ POST_NUM }{ POST_NUM_SYMBOL }13 de Popa Violeta » 28 Noi 2011 19:08

Valea Prahovei o vizitam ocazional... Iarna, sotul si nepotii sunt pe partie aproape in fiecare weekend. Asa ca noi, cei mai nacajiti din zona Moldovei, frecventam partiille din Vatra Dornei sau, mai nou, din Gura Humorului, locatii mai apropiate de Iasi. Preturile de cazare f.accesibile (aprox.50 roni camera/noapte). Nu am fost la ski in Austria si Italia deoarece am asteptat ca Stefanel sa mai creasca si sa aiba mai multa experienta. Speram sa ajungem in vacanta asta. Multumesc pentru ajutor.
Cu stima,
Violeta Popa
Popa Violeta
Membru asociat

{ POST_NUM }{ POST_NUM_SYMBOL }14 de Geo Comanac » 28 Noi 2011 20:44

Aici aveti oferta pe care am accesat-o.E mult.e putin, noi am considerat ca este un pret rezonabil pentru zona respectiva de schi.Este mai convenabil , ca pret, sa ai demipensiune.Oricum pranzul se serveste pe partie iar o cina la restaurant nu este deloc ieftina. Am considerat ca macar in vacanta(de doar o saptamana ) sa nu mai gatim - pentru varianta cu apartament inchiriat.
http://www.besttourism.ro/uploads/ticke ... na1112.pdf
Sa aveti vacante frumoase!RAV 4 D-4D & HOBBY 425/1993
Geo Comanac
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
Popa Violeta
Membru CD
15
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Re: Invitatie la ski-Zeel Am See-Kaprun

Mesaj de Popa Violeta »

Domnule Comanec asteptam cu interes impresiile despre saptamana de ski petrecuta la Zeel am See-Kaprun. M-ar bucura orice sugestie referitoare la o cazare buna in Kaprun. Noi am gasit ceva dar nu picam exact pe data de intrare. Poate ne bucurati ochii cu ceva poze, sa vada si nepotii mei unde vor schia. Am dori sa fim la Kaprun pe 11 februarie si sper sa primesc telefonul mult dorit care sa ma anunte ca s-a rezolvat cu cazarea. Asteptam cu nerabdare impresiile dv. despre partia de ski si statiunile aferente.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Geo Comanac
Membru forum
15

Mesaj de Geo Comanac »

Ne-am intors aseara.Drumul l-am facut in cate doua zile. Cazare ,la dus, la intrarea in Austria iar la intoarcere in Oradea.Am schiat pe partiile din Kaprun si Zell am See. La Kaprun partiile sunt pe ghetar, imense, cu multe instalatii de urcare.Aici nu mai vedeti paduri ca la Zell am See unde partiile sunt amenajate printre paduri de brazi.Am vazut niste peisaje superbe.
RAV 4 D-4D & HOBBY 425/1993
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

In 2009 am fost la Kaprun si am urcat pe ghetar la 3000m si se schia in luna Iulie. Sa va fie de bine si asteptam poze si daca se poate si ceva detalii tehnice pe privat. Multumesc.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Geo Comanac
Membru forum
15

Mesaj de Geo Comanac »

Sper ca se pot accesa pozele http://imageshack.us/g/577/img5137a.jpg/
Popa Violeta
Membru CD
15

Mesaj de Popa Violeta »

Bine ati revenit acasa d-le Geo. Noi inca nu avem vesti despre cazare. Avem plecati la schi, la Kaprun, doi prieteni. Speram ca macar unul din ei sa ne dea o veste buna. Am incercat cateva cautari pe tiscover. Am gasit ceva convenabil dar este la 17 km de Kaprun. Mi-ati dat si dv. un site dar nu am putut intra pe el. Imi dadea mereu error. Noi ne gandeam sa plecam din Iasi pe 10 februarie, sa ne cazam la iesirea din Budapesta, la Paprika iar a doua zi sa ajungem la Kaprun. Daca puteti sa-mi mai furnizati ceva informatii, mai ales despre cazare, v-as fi foarte recunoscatoare.
Cu stima,
Violeta Popa
Masina Renault Trafic.
0722686928
Geo Comanac
Membru forum
15

Mesaj de Geo Comanac »

Si unele facute cu telefonul http://imageshack.us/g/38/img00069201201131501.jpg/
Am fost 4 familii si asteptam sa ,,centralizam" pozele si filmele
Geo Comanac
Membru forum
15

Mesaj de Geo Comanac »

Noi la Paprika nu am gasit locuri. Am fost cazati la 11 km de urcarea pe ghetar si 4 km de Zell. Sunt skibus-uri gratuite dar am preferat sa mergem cu doua masini la partii, e mai comod. Cazarea a fost ok, masa la fel, iar de zapada...........
Popa Violeta
Membru CD
15

Mesaj de Popa Violeta »

Sa inteleg ca ultima poza reprezinta locul unde ati fost cazati ? Daca asa este imi place grozav. Poate imi dati si mie adresa. Noi am dori un apartament deoarece suntem 5 adulti si un copil. Si la ferme este convenabila cazarea numai ca sunt mai la distanta de Kaprun si mai izolate. Oricum pozele mi-au placut si cred ca v-ati distrat pe masura.
Cu stima,
Violeta Popa
Masina Renault Trafic.
0722686928
Geo Comanac
Membru forum
15

Mesaj de Geo Comanac »

In ultima poza este o pesiune la baza unei partii. http://lukashansl.typo3server.net/en.html
Aici am fost noi cazati. Sa aveti o zi frumoasa!
Popa Violeta
Membru CD
15

Mesaj de Popa Violeta »

Aseara am primit telefonul mult asteptat de la prietenii ce sunt la Kaprun, cu confirmarea platii avansului pentru cazare. Ne-au gasit un apartament cu 5 camere (3 dormitoare, living si bucatarie, doua bai) la 120 euro/zi x 7 zile = 840 euro. Cred ca pretul este destul de convenabil, noi fiind 5 adulti si Stefanel. Asa ca... liber la ski.
Cu stima,
Violeta Popa
Masina Renault Trafic.
0722686928
Panait Valentin
Membru asociat
16
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969