POST_NUM }{ POST_NUM_SYMBOL }10 de Geo Comanac » 25 Noi 2011 21:25
In perioada 07-14 ianuarie 2012 vom fi la schi in aceasta zona, cu alte trei familii. N-am avut curajul sa merg cu rulota, iar costurile la pensiune sunt decente. Daca va mai fi cineva in acea perioada in zona , dau un vin fiert!RAV 4 D-4D & HOBBY 425/1993
Geo Comanac
--------------------------------------------------------------------------------
{ POST_NUM }{ POST_NUM_SYMBOL }11 de Popa Violeta » 28 Noi 2011 16:58
Domnule Geo, daca tot sunteti in zona, poate faceti rost de ceva oferte de cazare mai ieftine. Pe mine m-ar interesa o camera cu trei paturi sau un apartament intr-o pensiune, pentru cei trei schiori din familie. Daca puteti , luati mai multe pliante cu oferte si punetile pe forum. In speranta ca nu va deranjeaza rugamintea mea, raman datoare cu o afinata.
Cu stima,
Violeta Popa
Popa Violeta
Membru asociat
--------------------------------------------------------------------------------
{ POST_NUM }{ POST_NUM_SYMBOL }12 de Nelu Predonu » 28 Noi 2011 18:00
Doamna Popa, pentru o vacanta in Austria la schi, va recomand urmatorul site:
http://www.tiscover.com/at/guide/5,en/o ... /acco.html
Aici preturile incep de la 9 euro / noapte / persoana.
Va sfatuiesc sa inchiriati un apartament intr-o pensiune sau ferma, puteti iesi chiar mai ieftin.
Site-ul va ofera toate informatiile de care aveti nevoie pentru rezervare. Puteti opta pentru orice regiune din Austria, eu am preferat Tirolul si Styria, dar sunt sigur ca toate regiunile va vor satisface din toate punctele de vedere. Daca ati fi avut un buget mult mai substantial, va recomandam Valea Prahovei Cum noi romanii nu stam prea bine la acest capitol (buget), trebuie sa ne multumim si cu o vacanta in Austria.
Va urez vacanta placuta !
Nelu Predonu
Membru asociat
{ POST_NUM }{ POST_NUM_SYMBOL }13 de Popa Violeta » 28 Noi 2011 19:08
Valea Prahovei o vizitam ocazional... Iarna, sotul si nepotii sunt pe partie aproape in fiecare weekend. Asa ca noi, cei mai nacajiti din zona Moldovei, frecventam partiille din Vatra Dornei sau, mai nou, din Gura Humorului, locatii mai apropiate de Iasi. Preturile de cazare f.accesibile (aprox.50 roni camera/noapte). Nu am fost la ski in Austria si Italia deoarece am asteptat ca Stefanel sa mai creasca si sa aiba mai multa experienta. Speram sa ajungem in vacanta asta. Multumesc pentru ajutor.
Cu stima,
Violeta Popa
Popa Violeta
Membru asociat
{ POST_NUM }{ POST_NUM_SYMBOL }14 de Geo Comanac » 28 Noi 2011 20:44
Aici aveti oferta pe care am accesat-o.E mult.e putin, noi am considerat ca este un pret rezonabil pentru zona respectiva de schi.Este mai convenabil , ca pret, sa ai demipensiune.Oricum pranzul se serveste pe partie iar o cina la restaurant nu este deloc ieftina. Am considerat ca macar in vacanta(de doar o saptamana ) sa nu mai gatim - pentru varianta cu apartament inchiriat.
http://www.besttourism.ro/uploads/ticke ... na1112.pdf
Sa aveti vacante frumoase!RAV 4 D-4D & HOBBY 425/1993
Geo Comanac