impartasiti cu noi imagini care le considerati deosebite
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Multumim Peti !
Am savurat fiecare secunda din acest film.
Intr-adevar, milioanele de euro cheltuite de Ministerul Turismului, nu fac nici pe jumatate promovarea Romaniei asa cum o face acest film.
subscriu!
ce trist ca asa putini romani isi cunosc tara!
multi romani platesc bani grei sa vada ce au altii(in strainatate) ,cu toate ca in tara noastra sunt locuri care iti taie respiratia!
chiar pe acest forum sunt parca mai multe topicuri despre tarile vizitate de membrii clubului ..................................................................................................................................................
toate bune!
Stimate coleg, v-am moderat mesajul pentru ca era malitios si "atingea" pe unii colegi, care trebuie sa recunoastem ca au facut eforturi financiare pentru a face excursii in strainatate, dar la intoarcere au impartasit cu noi toti bucuria frumusetilor vazute.
Sper ca pe viitor sa fiti un pic mai atent la ceea ce scrieti !
Cica Ovidiu
Sa mai auzim si de Bine , ca de rau este pamantul plin !
Iveco Daily 4x4 - expedition vehicle
0722 299 447
Un film extraordinar,a prezentat una din frumoasele bogatii ale Romaniei .Foarte rau ca vin altii sa ne arate ceeace avem noi mai placut.Noua romanilor,nu tuturor,dar cam 70% ne place sa ne laudam cu ce vedem afara,iar despre meleagurile autohtone stim prea putin .Suntem fascinati de cladiri,castele,parcuri si ce au realizat fiecare in tara lor .Sigur unele nu le avem ,deoarece noi impreuna cu cei ce ne-au condus,Stefan ,Mircea,.....si toti ceilalti nemai fiind nevoie sa ii enumar ,nu am fost stat cotropitor.Bogatiile noastre au fost luate ,nu "ne-am spart in figuri".Multe din realizari,putine sau multe cit au fost ,acum o parte din ele sunt in paragina.Ma refer la vechile cetati si castele .Unele ,cele care au fost revendicate,ramin cu timpul simple constructii in degradare progresiva.Avem paduri ,ape,locuri mirifice ,pe care altii le-au dorit deoarece nu le aveau.Cei cu interes au venit si cu ceva parale au pus stapinire pe tot ce s-a putut.Se vinde totul ,de la cel mai mic ce are o bucata de padure si o vinde ,pina la cei ce ne conduc.Are interes D-na Udrea sa promoveze turismul,sa arate frumusetile tarii?Acest film arata adevarul ,nu cel prezentat de ......Ii multumesc pentru realizare.Altii au facut reportaje unde suntem prezentati ca o tara inapoiata,de tigani,analfabeti,etc,etc....Am ramas cu un gust amar si cind am vazut filmul BBC cu Top Ger.Au prezentat Transfagaraseanul citeva minute si in rest satele de tigani ,drumuri proaste,ciini vagabonzi si tot ce este mai urit la noi.Asta fac reporterii straini,deoarece liderii ce ne conduc isi vad mai mult de ale lor.Gata ca am inceput sa ma enervez... :mrgreen:
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Multumim Peti !!
Frumoasa prezentarea , am sa o trimit la FICC alaturi de alte materiale (puteti propune si voi)in vederea aprobarii proiectului ,,Rally Carpati'' :idea:
Superb ceva FFF adevarat, am primit si EU acest film de la o nepoata de a mea din State. am savurat orce clipa din acest film , asta inseamna ca ROMANIA este o tara frumoasa,dar... nu are cine sa o vada asa cum o vad altii. Tot respectul pentru realizatori.
nu conteaza cine face,este mai important cum.
suntem toti raspunzatori,degeaba aratam cu degetul unii pe altii,cu minciuni nu putem acoperi muntii de gunoaie...dar putem arata ca pe langa muntile de gunoaie este si altceva...
peste tot sunt gunoaie,si la rahatii de civilizati occidentali,dar nu asta este important,nici noi nu mergem la ei sa admiram gunoaiele lor,cautam frumosul,de aceea avem datoria de a arata frumosul si la noi,sa aiba si ei ce cauta,...
Multumim Peti pentru acest minunat film despre frumoasa noastra tara!!
Pe unde am sa merg in turneele mele in strainatate ,am sa promovez
imaginea Romaniei asa cum arata de fapt ,si nu cum sintem vazuti de catre
"prietenii nostri francezi".Bravo pentru cei ce au facut posibila aceasta prezentare a Romaniei!!
Membru cotizant
VW Passat&Rulota KIP DE LUXE 40 EK
Tel.0721080383