impartasiti cu noi imagini care le considerati deosebite
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Fotografii uitate si descoperite dupa ani de zile care si-au pierdut claritatea,dar care redau trecerea anilor in viteza.Uitindu-ne la ele ,ne aducem aminte de cintecul ce este la moda "Pusca si cureaua lata".Ma gindesc la anii ce au trecut si multumesc sotiei mele ca imi este alaturi de 36 ani .Printre fotografii am gasit si doua obiecte :shock: .Scuze,sunt reproduse fotografiile cu telefonul .In ceeace privesc carnetele ,nu sunt un nostalgic ,dar in trecut aveau o oarece valoare .
Fişiere ataşate
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Nea Nelu !
Apropos de carnete : pe ala din stanga (UTC), l-am avut ca orice tanar, dar...cand au insistat sa mi-l dea pe ala din dreapta (PCR) si le-am spus ca nu are nicio valoare... m-au "incondeiat" ca sa tin minte ...zece ani am tras ponoase :twisted:
Dragul meu,membru PCR,am fost facut in armata la 20 ani si la scoala de gradati nu se comenta .Asa ca ....dar la munca am avut si eu probleme ca nu eram de acord cu unele ...la fel le-am spus si eu,i-am scris si lui Ceausescu in '80 si nu am avut nevoie de cam nimic de pe urma carnetului.Apartament proprietate si categorii pe merit.Eram cam tare in gura,dar pregatit Asa ca am iesit pe drept la 50 ani pensie cu grupa speciala in siderurgie si asta este .... Sper sa nu ma injure cineva ca inca le-am mai gasit si le adaug la"obiecte rare "Americanii ai vazut ca aduna orisice lucru de prin magazii .Poate ma imbogatesc acum la batrinete .....
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
poza de la gradinita - MAPN din capitala eram "inrolat" la soimii patriei , poza e una de acu' aproape 30 de ani.........
langa tablou' cu mine este sora mea , Monica,,,
Fişiere ataşate
shoim.jpg (41.93 KiB) Vizualizat de 2609 ori
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com