Bun venit pe ClubRV- Topic de prezentare a noilor veniti.

topic de prezentare a noilor veniti
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Scrie răspuns
Pintea Alexandru
Membru forum
13
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 22 Sep 1969

Re: Bun venit pe ClubRV- Topic de prezentare a noilor veniti

Mesaj de Pintea Alexandru »

Salutare tuturor. Sunt posesorul unui Elddis Wisp 400/2 Supreme o englezoaica , si sunt din Ploiesti.
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Bine ai venit pe forum. Pff, ne umplem de ploiesteni. Bravo!
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Panait Valentin
Membru asociat
16
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Mesaj de Panait Valentin »

Bun venit Alexandru !
Completeaza te rog localitatea in ''Panoul utilizatorului'' rubrica ''Profil'', asa cum au toti colegii.
Multumesc !
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
Ninel Gavanescu
Membru forum
15
Oras: ALEXANDRIA
Data nasterii: 02 Oct 1972

Mesaj de Ninel Gavanescu »

Bine ati Venit ! O sa vedeti ce frumoasa-i viata in "gasca" ! 😉
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero
Cristian Teodor Tomescu
Membru forum
14

Mesaj de Cristian Teodor Tomescu »

Buna ziua, numele meu este Cristian Teodor Tomescu, sunt membru din 09 septembrie 2010 si desi la momentul acela m-am prezentat, am constatat rasfoind acest topic ca, :oops: prezentarea mea nu apare, asa ca o sa ma prezint din nou: sunt nascut in martie 1970 (asta ca sa nu spun ca am aproape 42 de ani), sunt de profesie economist, sunt casatorit si am un baiat student anul I. Locuiesc in Bucuresti sectorul 3, in zona Piata Alba Iulia. Am o masina OPEL ASTRA H SEDAN de 1.8 si imi doresc si o rulota si tot cautand am dat anul trecut de CLUBRV_RO. Este o asociatie care mi-a starnit interesul si am decis sa devin parte a acestei frumoase familii.
OPEL Astra Sedan H 1.8
Valeriu Facaeru
Membru forum
13
Oras: Focsani
Data nasterii: 02 Apr 1969

Mesaj de Valeriu Facaeru »

Buna
Sunt Valeriu Facaeru, din Focsani, proaspat inoculat cu "virusul rulotitei". Imbolnavit de frumusetile si bucuriile impatrtasite de membrii acestui club, am trecut la ample studii de marketing pentru a-mi achizitiona o rulota, sa simt si eu libertatea care ti-o da tie si familiei acest hobby. Sper ca aici sa invat cat mai multe din secretele voastre si sa ma bucur cat mai mult de experienta membrilor seniori.
Logan 1.4 Laureate, rulota... in curs de achizitie ;)
Goage Cristian
Membru forum
14

Mesaj de Goage Cristian »

salutare si scuze pentru neprezentare !!!
ma numesc Goage Cristian,bucurestean get-beget,sotie si 3 baieti,am cumparat si eu o rulota pentru iesiri in timpul liber dar nu prea am avut noroc de timp sa ies cu ea,baiatul cel mare a facut o drumetie pe transfagarasan cu prietena,citesc aproape zi de zi forumul dar din pacate nu am ajuns sa ma prezint decat azi !!
multa stima si sper sa ajung anul viitor la o intrunire a clubRV !!
later edit : am o dacie logan 1.5 dci si o rulota hobby deluxe 350 L.
Dacia Logan 1.5 DCI + rulota hobby 350 classic
Butnaru Ciprian
Membru forum
13
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 24 Ian 1978

Mesaj de Butnaru Ciprian »

Sal .....sunt Ciprian din Ploiesti si anul asta mi-am cumparat o rulota SPRITE ALPINE de 900 kg si sunt foarte multumint de a avea rulota mai ales ca toata vara am fost plecat cu ea peste tot in tara
sunt casatorit si nu am copii dar i-mi plac aventurile si mai ales natura.
Traian Baltateanu
Membru forum
13
Oras: Rosiorii de Vede
Data nasterii: 19 Mai 1954

Mesaj de Traian Baltateanu »

Bine ne-am intalnit la Rasnov. Trebuia sa spun bine v-am gasit dar eu am fost acasa acolo unde am intalnit prima data CLUB RV.
Baltateanu Traian 57 ani, posesor de:
o sotie, o fata de 33 ani, un baiat de 30 ani
De la fata am doua nepoate, una de 7 ani (pe care ati cunoscut-o in 3 decembrie cei ce ati fost la Rasnov) si una de 7 luni .
o nepoata de 4 ani si un nepot de 3 ani de la baiat.
O autorulota ELNAGH (FORD TRANSIT) din 1998,
o autorulota Ford Transit integrata din 1993,
o rulota tractabila englezeasca Coachman VIP din 1997 (de 1050kg),
O rulota tractabila din 1988 TEC (de 1500kg cu care nu mai circul),
o rulota cort pe remorca JAMET pe care am neglijat-o de cand am autorulotele.
Am mers cu cortul de cand am terminat liceul (1975) pana prin 1997.
Cu remorca cort Jamet am fost cu sotia in 2008 in Grecia in Peloponez si in insula SKIATOS dar si in tara de cand avem nepoti si mergem multi .
Cu rulota TEC am fost in Croatia in 1999, in Germania, si prin tara in Bucovina si la mare in campingul Pescaresc Navodari intre 1999 si 2007.
Cu rulota englezeasca Coachman (pe care am cumparat-o de la un membru CLUB RV Ciprian din Dragasani in 2010) am fost in 2011 in Austria cu sotia si nepoata cea mare, si in delta in septembrie 2011.
Cu autorulota Elnagh-Ford pe care am cumparat-o in iunie 2011 din Germania am mers de doua ori in Grecia cate 2 saptamani, o saptamana in Austria si doua saptamani la Navodari cu cei trei nepoti mai mari si sotia.
Sunt convins ca cei ce citesc aceasta prezentare se intreaba ce fac cu atatea rulote. Pe unele nu le mai scot pentru ca:
TEC, cea mare e greu de manevrat si nu are toate dotarile la care m-au obisnuit celelalte mai nou achizitionate.
Jamet e totus un cort pe care nu il pot intinde in parcare pe autostrada sau in centrul unui oras. Rulota Ford integrata am cumparat-o in septembrie si am inceput sa o renovez avand ca model autorulota ELNAGH-Ford. Dotarile sunt esentiale cand pleci la drum lung si am pus acum pe aceasta autorulota panou solar, boiler, aragaz, chiuveta, incalzire, WC, dus, sonorizare, etc.
Pana la urma am 3 Rulote-autorulote cu toate dotariel necesare pentru ca suntem 3 familii din care copii nostri au cate doi copii si plecam de obicei inmpreuna.
Fara rulote am cam vazut lumea (SUA, China, Egipt, Spania , Portugalia, Turcia, Anglia, Europa de Vest fara tarile Scandinave, Mexic, Maroc).
Locuim la munte din 1979 si cautam cu precadere marea si tarile calde cu litoral.
Sunt nascut in Rosiorii de Vede Teleorman si mai am acolo casa parinteasca.
Sotia este nascuta in Bacau si mai are acolo 2 surori.
Avem o firma care produce crema de pantofi si vopsea de piele http://www.vopel.ro si mergem cu autoutilitara prin toata tara cu produsele noastre la clientii engrosisti.
In Rasnov mai avem o pensiune Rock&Red http://www.cazarerasnov.ro. pe care o administreaza fica noastra.

Mai am putin si termin primul capitol din romanul asta...
O sa incerc sa imi postez propria "mutra" ca sa ma recunoasca cei ce citesc pe aici. Nu stiu inca cum, dar o sa vad.
Poate am uitat ceva, mai putin important dar poate interesa pe cineva, sunt Fizician (Magurele - Bucuresti) , am lucrat in cercetare in ICECHIM sectia de la Rasnov 1979-1990 pentru ca aici am fost repartizat.
Vreau sa mai postez pe aici ca sa fac schimb de impresii si cunostinte cu membri ClubRV.
Exista oameni care stiu foarte multe. Cati dintre acestia pricep ce stiu?
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Bun venit Traiane si asteptam sa te intalnim din nou :D !
Orice problema are o rezolvare practica
Cristi Argesanu
Membru forum
14
Oras: Dragasani
Data nasterii: 17 Iul 1981

Mesaj de Cristi Argesanu »

Bun venit in aceasta minunata familie !

PS:Ma bucur ca a mea rulota englezeasca v-a fost de folos ( ati folosit-o mai mult ca mine :D )
Nissan Pathfinder + RULOTA HOBBY 460 ufe
Vasiliu Ion

Mesaj de Vasiliu Ion »

Traiane ,draga-esti ultimul rulotist vesel ce ai intrat in aceasta frumoasa familie de Oameni de toata lauda. Bine ai venit,m-am bucurat de cunostinta noastra si doresc sa ne mai vedem. Multa sanatate familiei si mai ales Doamnei tale ( o draguta) de rulotista.Cu stima Fam .Vasiliu Ploiesti.janOmvesel.
Scrie răspuns