Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Sa nu aveti surprize "placute" la tombola, asa cum am avut noi la intalnirea de la Bran. :shock:
Am dat un multimetru digital (20 lei) si am primit 50 grame de bombonele de ciocolata, de marimea alicelor.
Nu fac referire la valoarea obiectelor puse in tombola, ci la utilitatea acestora.
Tombola placuta !
Noi avem primete : din partea clubrv un arzator ,,belea ""oferit de Sandu si Toma :D
de la Vali Panait o lanterna << pericoloasa >>
si DragomiR ,, nu cel de la liga" ne-a dat una bucata cos gunoi pentru rulota ,, tot belea ""
motivul pentru care vreau sa fie personalizate cadourile este tocmai acesta << TINEM MINTE DE LA CINE CE SI CUM !!>>
---noi venim cu lectia facuta iar tombola sa fie cu mici atentii nu cu vechituri !!!
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero
''PS.
Catalin Gigi scrie:
AAAAA daca ar fi posibil o decolare din zona Rasnov ar fi fantastic ...
Nelu te rugam insista sa vina cu logistica necesara cu siguranta o sa fie mai multi doritori.''
''A ramas sa ne revedem cu Tomita ...la Rasnov de ziua nationala, la aniversarea ClubRv.''
Deoarece Tomi Coconea intentioneaza sa vina cu motoparapanta la intalnirea de 1 dec tocmai de la Petrosani, aspect ce implica anumite cheltuieli de deplasare pe care le suporta el, am dori sa stim daca sunt doritori de senzatii tari, adrenalina si de ce nu, o ocazie unica in viata de a te plimba cu dublu vicecampion mondial intr-o competitie – Red Bull X - Alps.
O plimbare cu motoparapanta dureaza 30 min. si costa 200 lei
Astept inscrieri :
1.-Gigi Catalin
2.-Parfeni Ioan
3.-Ninel Gavanescu
4.-
Activitati propuse de mine, Lupu Ciprian , impreuna cu Gabi Iancu , Sandu Matei , Luiza Matei .
Participarea la aceste activitati se face optional , iar cei care doresc sa ajute la acest proiect o pot face voluntar .
DACA NU SUNTETI de acord cu aceste idei nu este nici o suparare , se anuleaza , este doar un aport pe care vrem sa-l aducem clubului nostru !
La aceste activitati dvs. puteti adauga , sau la cerere, scrie sugestii cu ce va place sau NU ca sa le mai slefuim .
30 nov organizare diverse probleme campare etc
JOI 1 dec - organizare /parcare/ campare rulote , organizare cort mare , incalzire , conectare la curent ...+ alte detalii tehnice -
- h 19 Deschiderea INTALNIRII 5 ANI CLUB RV - de catre dl C-TIN CURELEA sau GIGI CATALIN - cateva cuvinte.....
- h ..19.15....... seara ascultare muzica ROMANEASCA si nu numai - ..socializare , DANs , muzica si voie buna.
- h- 16 in paralel se pot desfasura - campionat TABLE
- campionat RUMMY REMI ambele in cort
- minicampionat PING PONG doar 6-8 pers la Pensiunea DINICA unde SAndu Matei a discutat. DECERNARE DE CUPA
Tot vineri sau sambata ne putem strange in jurul pranzului la o " sueta comuna " unde sa stam de vorba la un vin fiert iar unul din colegi sa prepare O CIORBA DE PERISOARE SAU ARIPIOARE SAU ce doriti dvs sau " BUCATARU' "
- h 18 un MARATON DE BANCURI spuse "la rece" sau daca suntem multi ............la microfon - amplificare - pt cei neinspirati va exsista
posibilitatea sa interpreteze sa citeasca bancuri din sectiunea " cafenea" a forumului club RV , cu laptopul in fata , nefiind un concurs
- h 20 Muzica DISCO DANCE , lumini lasere ,,,,,,,,si voie buna - optional KARAOKE - trebuiesc aduse DVD -uri sau se poate interpreta direct
folosind YOUTUBE sau Daily MOtion .
SAMBATA 3 dec - h 10 Drumetie / excursie 1-2 h catre Cheile RAsnoavei , sau spre Cabana AntoSPORT - pastravarie , sau alta varianta
- h 13 Activitati de intretinere corporala si divertisment PING PONG la Cabana Dinica ( 6-8 pers ) - se ocupa Sandu M. - campionat / cupa
- Tenis de picior in ( parcare ) incinta pensiunii , badminton , minifotbal ,
- - h 15 Concurs de DESEN COPII 30 min. cu premiere DIPLOME de participare si afisarea desenelor in cort , iar ulterior pe CLUB RV in sectiunea MICUL RULOTIST - de concurs se poste ocupa LUIZA MATEI.
- h 15.30- vizionare pt copii DESENE ANIMATE PE PROIECTOR 1 h
- h 16.30 minidisco pt copii - " Nu mi-e frica de BAU BAU " cu coifuri. confeti - se ocupa LUIZA MATEI
-h 19 DESCHIDEREA CINEI - discurs presedinte club RV . cateva min.
FORMATIA ZIUREL VA CANTA IN CURSUL ZILEI cateva ore sau cat se poate NU STIM INCA .in ce interval orar , de preferat si seara
- masa meniu cina + masa copii meniu
- h 21 concurs de Dans ( concurs distractiv cu probe ) : dans in 2 cu o portocala sau balon la mijloc , dans pe spatiu limitat ( ziar)
- momente vesele cu instrumentele muzicale , TOMBOLA , vizionare pe poriector a unor momente de la intalniri comune CLUB_RV
incarcate pe youtube sau DAilY MOTION de catre unii membrii ai clubului .
PARTICIPARE LA FOC DE TABARA unde putem continua cu diverse jocuri de cabana / cantece ...
Printre altele asteptam si prezenta lui T. Coconea cu care se va putea "ZBURA" cu motoparapanta... NU se cunosc acum exact orele .
CEI CARE DORESC SA SE IMPLICE POT ADAUGA activitati pt duminica sau sugestii pt celelalte zile . SE pot implica in orgnizarea acestor activitati !
ps. AVEM NEVOIE DE CINEVA CARE POATE PRINTA 25 DE DIPLOME PT COPII.
Dupa definitivarea programului de activitati acesta va fi afisat in mai multe zone si la intrare in cort .
In afara de muzica, unde am inteles ca se ocupa altcineva , ma voi putea ocupa daca e cazul in organizarea a tot ceea ce am scris mai sus impreuna cu GAbi Iancu si altii care mai vor sa ajute !
Daca e 1dec , sa se vada ca suntem CLUB RV !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chiar daca avem doar 5 ani
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
.....ÃŽnscriere
Vă rog să treceţi la nr. 1 pe Parfeni Ioan. Îl cunosc foarte bine! Este un "tânăr" curajos care visează de mult la aşa ceva. Dar să-i dăm cuvântul: ....."Mulţumesc domnului Parfeni pentru prezentarea frumoasă. Mă numesc Parfeni Ioan şi vreau să sparg gheaţa cu acest sport extrem. Nu neapărat pentru ca d-l Coconea să mai recupereze din cheltuieli, ci în primul rând pentru faptul că această ocazie o simt ca pe o mare onoare atât pentru mine, cât şi pentru ceilalţi 9 BĂRBAŢI(şi nu numai) care mă vor urma. Şi cum am putea să-l primim mai frumos şi aşa cum se cuvine pe d-l Tomi, dacă nu cu aplauzele noastre ale tuturor şi cu înmânarea listei cu cei înscrişi." .....P.S. Dacă s-a creat cumva vreo confuzie, subliniez că m-am consultat cu eu-l meu şi împreună am hotărât ca Parfeni Ioan să fie trecut pe listă. Deci, răspuns final: La nr. 1-Parfeni Ioan.
Ah! Am ratat locul 1. Poate d-l Gigi Cătălin cedează şi trece pe locul 2, pentru a mă scăpa de emoţiile aşteptării. Să plec primul şi să scap de grijă.
În legătură cu cei 9. Nu este nici o aluzie la "Plecat-am nouă din Vaslui / Şi cu sergentul zece". Am bătut doar şeaua... pentru a se înscrie cât mai mulţi inclusiv şi din categoria sexului frumos.