Domnule Parfeni daca nu glumiti atunci va asteptam cu drag .Parfeni Ioan scrie:Un pian este bun? Nu glumesc!
Cipriane, nu uita proiectorul, poate aduce cine are pe CD-uri clipuri din diverse iesiri... la cata recuzita se anunta, lasere si alte scule, cred ca rezultatul va fi acesta... Daca vine cine a zis si cu pianul, o sa iasa o distractie pe cinste.Lupu Ciprian scrie:o intrare de chitara + amplificare pt FORMATIA ZIUREL , eventual si 2 microfoane de LIVE pt karaoke , vedem la fata locului ce facem. Voi aduce si cateva lumini color si laser .
Zi, Ninele, te ocupi de asta? Eu sunt de acord... eu am ce da la tombola...Titel Cojocaru scrie:tombola se face pana la urma?
Am deja pachetelul facut... acum trebuie gandita metoda, la Bran a durat prea mult... timp pretios...se poate face ceva gen ''baba oarba'' , e doar o propunere... distractia e pe primul plan... punem cadourile pe o masa sau intr-un sac si cel care care a pus ceva va fi legat la ochi si pus sa aleaga un obiect... pot fi cutii mari sau mici sau diverse forme, surpriza va fi mare. Mai pot fi si alte idei originale.Catalin Gigi scrie:Dar de ce Gabi ,,zi Ninele?,, tu erai ocupat ??
TOTI ne ocupam !!! putem face un pachetel de acasa si daca timpul ne permite de ce nu ??