Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
"Casuta" mea a implinit anul si pina acum am fost multumit de achizitie.Bineinteles ca a avut parte si de imbunatatiri.Ultima este perechea de amortizoare pe care le-am montat.Acum astept iesirea sa vad cum se comporta la drum .Credeti ca se va schimba ceva in stabilitatea si tinuta de mers ?
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Sa inteleg ca nu avea amortizoare?Eu le aveam montate.Apropos,ce fel de trape aveati montate;40/40cm?(am inteles ca le-ati schimbat);si de care ati pus si daca sunteti multumit.
nu,rulota nu avea amortizoare,probabil cindva a avut ,deoarece brida de pe bara de torsiune o avea.Am luat amortizoare universale de la Roxana .In ceeace priveste trapele ,le-am schimbat la Nicu Colpos la Darmanesti -Bacau.Ale mele sunt 40/40 si m-a costat 80 E bucata complete (plasa tintari,jaluzele )Trape normale ,nu transparente .Lucrare facuta cu spirit de raspundere,fara pic de infiltratie,totul OK.
Volvo V50 2.0 HDi+
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Amortizoarele pe care le-am pus la rulota ,sunt cele universale ,cele negre de pe site-ul lu' Roxana(EXIS).Cursa la care lucreaza este de 260/395 (comprimat si liber).Avind cilindrul de sus(aparatoarea)vopsita ,am imbracat-o putin fortat cu o alta aparatoare de la niste amortizoare ce le aveam in garaj si care s-au potrivit ca o "minusa".Pe lonjeron am cite trei gauri de fixare pt.fiecare amortizor.Deocamdata le-am fixat la orificiul median.Ramine sa vedem daca face cursa buna,si mai putem ajusta schimbind la alt orificiu daca este nevoie.Iata cum arata :
16042011 (Copy).jpg
.Sunt amortizoare indicate pentru rulote cu greutatea incepind de la 600 kg.Au un pret bun 17,91 E/buc. si sunt foarte multumit ca am realizat si acest lucru. :)
Volvo V50 2.0 HDi+
Super lucrarea a iesit ca la service, ati avut norocul sa aveti prevazute gaurile pt amortizoare , la mine nu este prevazut cu astfel de gauri i-as pune si eu amortizoare dar nu am cum.
Mai trebuie sa iesiti putin cu ea sa vedeti cum se comporta si sa ii dati distanta care se simte cel mai bine acum.
Felicitari din nou pt lucrare.
A trecut ceva timp de la ultima postare si asa cum am promis adaug ce inbunatatiri am facut sau care sunt in curs de desfasurare .In primul rind am prelungit traseul trumei pina in compartimentul buteliei.Un t-u cu furtun si o clapeta au rezolvat incalzirea buteliei in sezonul mai rece.In curs de desfasurare este si decuparea unui orificiu ce comunica in exterior,in zona arzatorului de la frigider si montare gratarului ce l-am cumparat deja .Doresc sa fac acesta imbunatatire deoarece astfel pot interveni la arzator de cite ori este nevoie fara a mai deplasa frigiderul .Vor mai fi si altele ....deoarece nu pot sta degeaba :lol:
Volvo V50 2.0 HDi+