1 Decembrie 2011- 5 ani de CLUBRV-RO- Organizare

Intalniri nationale si internationale
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Scrie răspuns
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Re: 1 Decembrie 2011- 5 ani de CLUBRV-RO- Organizare

Mesaj de Lupu Ciprian »

IN masura in care cei prezenti pana acum pe lista isi vor exprima opiniile/ ideile , completarile , in cateva zile vom putea avea un program de activitati comune , pe care sa le afisam intr-o lista cum scrie dl Curelea , zic eu in mai multe lcouri + am sa printez pt fiecare-n parte spre a avea un exemplar in rulota.
Ca si completare pana acum , mi-a retinut atentia masa de ping pong pt CARE VOM CERE VOIE la pensiunea Dinica prin Sandu M. sa mergem 5-6 pers., zic eu , o data pe zi...pt 2 h ,,,.. pt a nu deranja.
Programul realizat de formatia Ziurel a casei de cultura din Brasov va fi unul de gen artistic , nu de colinde in ce am inteles.
Muzica ce se va asculta va fi la un nivel de bun simt pt a nu ne crea de la prima intalnire o impresie proasta , si speram nici pe viitor. Cine se va ocupa de muzica probabil va respecta , asa cum a scris si Vali P. mai sus preferintele majoritatii in masura in care acestea pot fi satisfacute , pana la urma important este sa se creeze atmosfera , sa ne si distram si sa sarbatorim 1 dec + 5 ani ai clubului .... in rest... sa ne vedem cu bine , sanatosi... voiosi .
Ciprian OM VESEL nr.2............... nr.1 este nea' Jan. .....colegu'
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Ionita Bogdan
Membru forum
18

Mesaj de Ionita Bogdan »

Da pt copii . Legat de party....este pacat sa spargem gasca la 23..24. Propun sa montam cortul sau rulotele de asa maniera incat cine doarme ...doarme cine party party sa fie . :roll:

...si inca ceva ..daca doriti sa se auda formatia trebuie si sonorizare....boxe ...microfoane...altfel o sa auziti niste ...nimic !
0722.296.538
bogdanionita_jean@yahoo.com
VW Caravelle + Tabbert Baronesse 620
Dragomir Gabriel
Membru asociat
14
Oras: Ploiesti- Prahova
Data nasterii: 08 Oct 1968

Mesaj de Dragomir Gabriel »

Daca inca se mai voteaza, un DA si de la mine, stiu ce inseamna sa canti la chitara...
Daca tot suntem la organizare, masa si scaune in cort pentru cei care stau la pensiuni gasim acolo sau aducem de acasa ?
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Popa Violeta
Membru CD
15
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Mesaj de Popa Violeta »

Da, pentru copiii din Sacele (am vizionat de cateva ori clipul si chiar sunt grozavi). Speram sa-l pacalim pe Stefanel si sa-l luam cu noi la Rasnov. Ar putea fi ceva probleme la masa festiva? Pana cand am putea sa anuntam suplimentarea cu un loc? Daca nu este posibil nu-i nimic. Vom comanda masa pentru el la pensiunea unde stam. Sa ne vedem sanatosi.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Doru Stoicescu
Membru forum
19

Mesaj de Doru Stoicescu »

Ionita Bogdan scrie:Da pt copii . Legat de party....este pacat sa spargem gasca la 23..24. Propun sa montam cortul sau rulotele de asa maniera incat cine doarme ...doarme cine party party sa fie . :roll: ...si inca ceva ..daca doriti sa se auda formatia trebuie si sonorizare....boxe ...microfoane...altfel o sa auziti niste ...nimic !
1. Cine nu-l stie pe domnul Ionita, cu regrete, pentru necunoscatori.
De cand il stiu in CLUBRV.RO, ne-a asigurat buna dispozitie.
2. Gasca nu trebuie sparta la 23...24. (spune un "bosorog")
3. Doritorii...inclusiv (ma culc la 22) doresc, cum se cheama...nu conteaza, dar dans sa fie.
Nu dle. Sandu Toma ?
4.Ionita Bogdan, te asteptam cu ...sculele (sunt profesioniste, pentru cei noi in club).
5. Dl. Ionita Bogdan este profesionist. Cine nu-l cunoaste va avea ocazia si nu va fi dezamagit.
5. Dar pentru doritorii de somn, mai devreme {(copii, bosorogi (eu) etc.} trebuie sa stabilim locurile fata de cort, unde va fi muzica, distractie si dans.
6. Cine isi ia raspunderea repartizarii rulotelor in site-ul, Pensiunea Rasnov ?
7. Eventual si o mica schema de amplasare a afinitatilor (nu a afinatelor), sa nu avem discutii !
Propuneri...
P.S. Te pomenesti ca ma culc la 5-6 dimineata !
Doamne ajuta !
Panait Valentin
Membru asociat
16
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Mesaj de Panait Valentin »

@Doru Stoicescu, focul va fi facut la intrarea in cort, in asa fel incat aerul rece care intra inauntru sa treaca peste foc si in felul acesta se incalzeste cortul :P
@Bogdan, sonorizare este,prin bunavointa colegilor Sebi&Ana avem statie, boxe,microfon(nu stiu daca acestea se preteaza si pentru spectacolul grupului ''Ziurel'')
Cat despre orele de ''galagie'' imi mentin afirmatia de mai sus cu specificatia ca daca toata lumea doreste intr-o anumita seara sa stea cat mai mult si sa petreaca, este ok, dar daca in una din seri nu raman decat cateva persoane si acestea asculta muzica si fac galagie nu este normal ca ceilalti sa suporte. De aceea organizatorii au luat hotararea ca dupa orele mai sus prezentate sa se respecte progamul de liniste.
Cortul va fi amplasat in fata pensiuni, in parcarea pietruita pentru a fi cat mai aproape de bucatarie(sa nu se raceasca mancarea) si pentru a nu sta pe zapada sau noroi, in functie de aceasta informatie fiecare se campeaza mai aproape sau mai departe, tinand cont si de indicatiile gazdelor.
IN CORT NU SE FUMEAZA !!!
@Gabi, masa si scune gasiti acolo, avem 10 mese si 20 banci tip berarie(SUFICIENTE PENTRU 80 PERS.),datorita numarului din ce in ce mai mare de participanti intentionam sa mai facem rost de doua+canapele
@Popa Violeta, nu este nici o problema, ne anuntati in ziua in care ajungeti daca-l aveti si pe Stefanel.
Datorita faptului ca suntem destul de multi, se intentioneaza organizarea mesei pentru copii in incinta pensiunii !
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
Catalin Gigi
Membru forum
14
Oras: Mizil
Data nasterii: 10 Mar 1971

Mesaj de Catalin Gigi »

Se iau in considerare voturile celor de pe lista de participare.
1. Gigi Catalin - Da
2. Sandu Toma - Da
3. Vali Panait - Da
4. Daniel Mihai - Da
6. Titel Cojocaru - Da
7.Irina Strambeanu - Da
8.Nedelcu Iulian - Da
9.Relu Buliga - Da
10.Sandu Matei -Nu
11.Cristi Argesanu -Da
12.Dan Iliescu - Da- 100 ron
13.Grosu Viorel - Da
14.Radu Pascu - Da
15.Gigi Serpescu - Da
16.Lupu Ciprian - Da
17.Rusu Mihail - Da - 100 ron
18. Gabi Iancu - Da
19.Ninel Gavanescu -Da
20.Serban Gabriel si Ecaterina-Da
21.Luidort Peti-50ron-Da
22.Cristian Irimescu-Da
23-Maria Holom -Da
24-Jan om vesel-Da
25-Marian Ciocan-Da
26-Bratulescu Ionut-20ron Da
27-Soe Sorin-Da
28-Ionita Bogdan-Da
29-Stoicescu Doru-Da
30-Dragomir Gabriel-Da
31-Constantin Curelea-Da
32-Popa Violeta-Da
33-Doru Bodeanu-DAAA
Dragomir Gabriel
Membru asociat
14

Viorel Grosu scrie:Am inteles, de la persoane autorizate, 😉, ca se discuta in guvern sa se acorde si ziua de 30 nov
Asadar, pentru a elucida acest mister, trebuie sa precizam ca 30 noiembrie nu este zi libera, deci in aceasta zi se lucreaza normal. Acelasi lucru este valabil si pentru 24 ianuarie, aceasta zi fiind de asemenea lucratoare.

Este adevarat, a existat o propunere legislativa care prevedea introducerea celor doua zile in Codul Muncii ca zile nelucratoare, insa Camera Deputatilor a respins proiectul de lege respectiv pe la mijlocul lunii octombrie (Camera Deputatilor este for decizional, deci decizia deputatilor este definitiva).

Asadar, in momentul de fata, singurele zile nelucratoare prevazute de Codul Muncii sunt:
1 si 2 ianuarie;
prima si a doua zi de Pasti;
1 mai;
prima si a doua zi de Rusalii;
Adormirea Maicii Domnului;
1 decembrie;
prima si a doua zi de Craciun.
Totusi, in viitor, lucrurile s-ar putea schimba pentru ca la Camera Deputatilor au fost inregistrate recent doua noi propuneri legislative prin care se doreste declararea zilei de 30 noiembrie ca nelucratoare.

Citeste mai mult: http://www.avocatnet.ro/content/article ... z1eGUpQTOK
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Mail- draggabi@yahoo.com
Viorel Grosu

Mesaj de Viorel Grosu »

@ Gabi ! Eu am spus ca anul acesta se discuta,pentru a fi legate sarbatorile, sa se dea liber pe 30 nov. si 2 dec. cu recuperare .Adica fara lege. In lege,se pare,ca va fi de la anul liber pe 30 nov. La noi la centrala nucleara deja s-a recuperat ziua de 2 dec. sambata asta.
Ionita Bogdan
Membru forum
18

Mesaj de Ionita Bogdan »

Astazi am dus rulota la locatie.

Organizatorice

1. Trebuie sa aveti cabluri de alimentare lungi si ft lungi. Se va monta un " prizar " cu 6 prize de unde se vor putea alimenta cu ajutorul unor triple cate trei rulote dintr-o priza. Eu am intins astazi 50 m de cablu si am fost la limita...Prizarul se va monta langa foisor.
2 Saci de gunoi de acasa va rog eventual si saci mari pt pubele pt a putea strange sacii micuti . Nu exista pubela mare in spatele cabanei. Gunoiul se strange in saci.
3 . Azi noapte au fost -8 grd pe ceasul masinii. Deci Atentie :!: la ce fel de GPL bagati in butelii !

Propun montarea cortului langa foisor pe iarba pt a putea evita intinderea unui cablu de x metri pana la cort. Parcarea trebuie sa ramana parcare .
Daca cineva poate aduce sobe cu butelii sa le aduca .Buteliile trebuiesc platite la comun . Am inteles ca se vor aduce si doua tunuri de caldura . Sper sa faca fata...
Fişiere ataşate
asezare rulote
asezare rulote
distante cabluri
distante cabluri
frig
frig
frigut
frigut
frigulet..
frigulet..
0722.296.538
bogdanionita_jean@yahoo.com
VW Caravelle + Tabbert Baronesse 620
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Mai sunt cca 10 zile pana la intalnirea mult asteptata. Daca doriti sa avem un program de activitati comune astept implicarea dvs. va rog !...idei , pareri , sugestii..
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Dragomir Gabriel
Membru asociat
14

Intrebare pentru cei care s-au ocupat de organizare... A luat cineva legatura cu eventualii sponsori... Perla Hargitei, Vatra Dornei... etc... ? Cred ca ar da bine in clipuri pe Youtube cateva bannere de sponsori de la o intalnire nationala...
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Mail- draggabi@yahoo.com
Scrie răspuns