Post Number:#1 Postby Valentin Cojocaru » 06 Nov 2011, 18:12
Va salut cu mult respect doamnelor,domnisoarelor si nu in ultimul rand domnilor....urmaresc acest forum de foarte mult timp si cu foarte mare atentie....am 35 ani,locuiesc in Popesti Leordeni de vreo 7 ani si sunt casatorit de vreo 9 ani...
Sunt un mare fan al calatoriilor,mai ales al celor din strainatate...am un Audi A6 2.5 tdi(pt iesirile din Bucuresti) si un Peugeot 308 1.6 benzina (pt oras)
"Microbul" pt rulotism- autorulotism il am de pe la 8-9 ani cand parintii mei ne luau pe noi cei mai mici si impreuna cu unchii,matusile si verii mei plecam in concedii de cate 14 -15 zile mai ales la munte cu cortul si cu o Skoda 120 S(sper sa nu ma insel-era cea cu portbagajul acela imens in fata) plus un Trabi care urca pantele cu o viteza ametitoare fata de Skoda unchiului meu ce era mai puturoasa.
Anul acesta (2011) am facut o prima iesire cu rulota in strainatate,astfel: mi-am montat carlig la Audi,mi-am cumparat oglinzi laterale si ,in urma unei cautari pe net,am inchiriat de la o doamna o rulota Adria din 1995 de 3 locuri,dotata cu tot ce ne trebuia noua pt calatoria noastra....a fost SUPERRRRRR....doar ca acum vreau sa plec intr-un concediu de vreo 2-3 saptamani dar cu o autorulota( pe care o consideram noi-sotia si cu mine,mai aproape de cerintele noastre)
Cam asta ar fi in mare povestea mea pe acest super forum de calatorii...cand vom achizitiona camper-ul visat ne dorim sa mergem si noi,cu permisiunea dvs,la intalnirile organizate aici....ahh era sa uit...imi doresc din suflet sa ajung la Cape Nord in 2012 sau 2013
Salutari tuturor,Valentin Cojocaru.
Valentin Cojocaru
Post Number:#2
Postby Serpescu Gheorghe » 06 Nov 2011, 18:24
Bine ati venit si drum bun la Nord Kapp.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450
www.idevice.ro
Post Number:#3
Postby Valentin Cojocaru » 13 Nov 2011, 19:26
Cape Nord,Nord Kapp,Capul Nordului sau cum s-o mai chema....cred ca asta conteaza cel mai putin....ideea este sa fiu/fim acolo cat mai multi si cat mai devreme...
Valentin Cojocaru