1 Decembrie 2011- 5 ani de CLUBRV-RO- Organizare

Intalniri nationale si internationale
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Scrie răspuns
Catalin Gigi
Membru forum
15
Oras: Mizil
Data nasterii: 10 Mar 1971

Re: 1 Decembrie 2011- 5 ani de CLUBRV-RO- Organizare

Mesaj de Catalin Gigi »

O intrebare pt toti participanti .
Sunteti deacord sa invitam o formatie a casei de cultura din Brasov pt un program artistic ???
Asta implica un cost suplimentar ,adica 600ron(costul formatiei 15copii si un profesor ,plus transportul) impartiti la numarul de participanti .posibil sa revina 10ron sau 15ron de familie.
Va atasez un link cu ei pt a va da cu parerea .Au multiple melodii ...le gasiti pe yotube.

http://www.youtube.com/watch?v=5srVFEzD ... re=related
in inregistrarea din linkul de sus apar in curte la pensiunea Rasnov unde o sa mergem noi de 1 Dec .
Sandu Matei

Mesaj de Sandu Matei »

Daca se doreste si un concurs de ping_pong(masa este la pensiunea Dinica)aduc eu palete si mingii.
Este ok ce propune Ciprian!
Grupul de copii NU,daca vin ,,pe banii,,daca ar fi venit fara,SIGUR se strangeau mai multi bani.....si decat sa stam ca la spectacol,mai bine facem un cor cu copii nostri.
D-nul Panait,ce inseamna,,decibelii sunt hotarati,,????cati?cine a hotarat cat suporta urechea altora?...........sa fim seriosi,este o vacanta,nu o tabara ,,sociala,, cu reguli impuse.Nu ne este de ajuns ca ne f.... viata,macar in vacante sa refulam.Vrem ,,pasarici,,OK,in obor sunt canari la 50ron.
.......si app.de unde ii dati afara pe cei care nu respecta regulile!!!(a fost o postare stearsa)
chiar daca sunt un pusti fata de multi,scoala vietii imi da dreptul sa imi spun pct de vedere......NICIODATA nu am avut sefi,cu atat mai putin accept sa mi se impuna reguli in vacante.............daca am lezat pe cineva cu postarea,SCUZE(stergeti)poate ca sunt confuz acum(murind-u-mi un amic)
Panait Valentin
Membru asociat
16
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Mesaj de Panait Valentin »

@Sandu Matei, intalnirea este organizata de Asociatia ClubRV, asa ca aceasta impune anumite reguli de bun simt, ce tin de fapt de gradul nostru de civilizatie.
La iesirile organizate de membri face fiecare ce doreste, dar la ale asociatiei va rog sa le respectati pe cele recomandate !
In speranta ca am fost inteles va doresc o zi buna !
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
Catalin Gigi
Membru forum
15
Oras: Mizil
Data nasterii: 10 Mar 1971

Mesaj de Catalin Gigi »

Relu Buliga scrie:Costul formatiei Ziurel din Sacele ,zic eu ,ar trebui platit de Asociatie.
Am zis sa va cer parerea voua celor care participa ,pt cei care o sa si cante.
Astfel elimin orice discutie gen ,,adica a fost achitat din cotizatia mea si eu nici nu am fost,,
Simplu va doriti sa vina acesti copii punem fiecare cate 10 ron ...
Urmariti totusi evolutia lor pe yotube si sa vedeti ca o sa iasa ceva frumos.
Haideti mai bine sa zicem
DA SAU NU centralizam si decidem impreuna. ....daca avem o sustinere mare pentru, atunci ii chemam...posibil sa fie si persoane care nu isi doresc ,firesc nu ii obliga nimeni .Sunt convins ca nu o sa plece copii de la noi suparati sau tristi ca au primit 550 in loc de 600 ,posibil sa gasim si un marinimos care o sa le dea 20ron pt ca le-a pregatit o bucata speciala (asa am inteles de la Ciprian Lupu).
Sandu Matei

Mesaj de Sandu Matei »

Ori sunt REGULI.ori RECOMANDARI........??
bunul simt nu are reguli,il ai sau nu(cei 7 ani)
daca pare off stergeti
Dan Iliescu
Membru fondator
19
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 01 Iun 1967

Mesaj de Dan Iliescu »

Eu pun 100 lei pentru a aduce acesti copii. Rog pe cineva dintre organizatori sa centralizeze raspunsurile colegilor sa vedem cati bani strangem...
Camper Knaus Traveller 685
Bucuresti - Drumul Taberei
0740.136.733
iliescu@anl.ro
www.campere.ro

iliescu4751
Viorel Grosu

Mesaj de Viorel Grosu »

Cate 15 lei de familie nu este mult si am acoperi toata cheltuiala.Daca se renunta la un pachet de tigari sau la 4 beri deja noi contribuim la sanatatea noastra si la ajutorarea acestor copii.Se apropie sarbatorile de iarna.Cred ca am putea face un gest frumos pentru acesti copii. Considerati ca ati fost colindati in avans si dati cate 1 leu de copil. Eu sunt de acord.
Liviu Adrian
Membru forum
17

Mesaj de Liviu Adrian »

.
Sandu Matei scrie:Ori sunt REGULI.ori RECOMANDARI........??
bunul simt nu are reguli,il ai sau nu(cei 7 ani)
daca pare off stergeti
In cadrul reuniunilor mari este imposibil sa multumesti pe toata lumea, insa organizatorii acestei intalniri si-au propus sa imbine distractia si voia buna cu bunul simt. Daca sunt participanti carora le place mai mult distractia, ei vor avea in vedere ca aceasta sa nu deranjeze pe cei ce poate vin sa se odihneasca in acelasi timp. Cu siguranta ca fiecare dintre noi vedem in diferite feluri modalitatea de petrecere a intalnirilor dintre noi, insa trebuie avut in vedere ca vecinul de langa noi, sau cel de langa el, sa fie de acord cu aceasta.
Recomandarile reprezinta un mod elegant de exprimare a regulilor, asa ca sper sa tineti cont de ele, cu riscul ca si aceasta intalnire sa fie etichetata cu tot felul de epitete rautacioase
Sanatosi sa fim...restul iese din respect si prietenie
Niky Radu
Membru asociat
14
Data nasterii: 22 Apr 1967

Mesaj de Niky Radu »

@Sandu Matei...te vizitez pentru o partida de tenis de masa, numai daca te incadrezi la avansati!!...sunt prin zona
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India

0744670978
Rusu Mihail
Moderator
20
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

Linga 100 lei a lui Iliescu, puteti trece pe lista si 100 lei de la fam Rusu, pentru copiii din Sacele. Daca nu se colecteaza suma, achitam si diferenta.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Doru Stoicescu
Membru forum
19

1 Decembrie 2011- 5 ani de CLUBRV-RO- Organizare

Mesaj de Doru Stoicescu »

1. Focul de tabara va fi in cort ? Am auzit ca-i mare !
2. Este firesc, omenesc si civilizat sa dai copiilor, un banut de colinde.
De acord cu initiativa.
P.S. Mai ales ca cel care a propus-o si a aplicat-o, a depus efort...de timp.
Doru S
Constantin Curelea
Membru CD
20

Mesaj de Constantin Curelea »

Costel Curelea da! pentru copilasii care ureaza.

Programul care va fi stabilit ,va fi facut public pe un panou situat la intrarea in cort.
Fiecare familie are ocazia sa participe astfel la cat mai multe actiuni.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Scrie răspuns