Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
[quote="frandos cosmin"]Saluti tutti!!! Calinesti Oas un superb si imens loc de campare cu iarba verde si intrare lina in apa bogata cu peste .................
Superba zona ... unde se afla mai exact? Ce rau sau lac se vede in fundal? Vreau detalii!
BRAVO! FELICITARI! Filiala Ardeal a Asociatieiei CLUBRV-RO este deja constiutuita si activa. Va asteptam si cu alte imagini de la intalnirile voastre. Am discutat cu Peti si a zis ca poate vine de 1 mai la Isaccea. Daca va hotarati , haideti si voi acolo. Este cam departe, dar Delta Dunarii este unica.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com
Da multumesc de invitatie intradevar este unica si i-mi doresc de mult sa merg in Delta dar pana acolo mai sunt multe locatii de vizitat pe traseu si as vrea sa trec si pe la Mare cateva zile cu familia dar in Mai apa este cam rece de aceea prefer sa las traseul acesta lung prin Iulie- August ca pana atunci sa-mi achizitionez si barca pe care o doresc :)